Jump to content

Επεσα Θυμα Σεξουαλικης Παρενοχλησης

Mischeif

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

εχασες την ευκαιρια για ενα 1night stand.πολλους δεν θα τουσ χαλαγε.

εσυ ξερεις ομως!

Πάντως εγώ ..αφότου έφυγεε η γυναίκα πριν 3 εβδομάδες weep: για δουλειά.....ονειρεύομαι όλο και πιο πολύ την ψιλικατζού της γειτονιάς......αν και μπάζο.....::hmm:

Χαχαχα, δεν το είπα με βάση το μέγεθος(το οποίο δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν το γνωρίζω) :p

Εγώ βλέπω ότι οι γυναίκες τελευταίο την έχουνε δεί ZINA όλες και αρχίσανε να μας πέρνουνε τα σκύπτρα.... ’κου να με χουφτώσει πρώτη αυτή!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ!!!! Εχώ θα τις έχωνα μπούφλα.....

Που πας κυρά μου... Σε ενόχλησα εγώ? Εσύ γιατί με ενοχλείς?! Αν σε έκανα κέφι θα στην έπεφτα πρώτος......

Μακράν το καλύτερο topic που έχω διαβάσει ποτέ μου. :rofl: :rofl: :rofl:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!!!!!!!! :hehe: :hehe: :hehe:

κανενας αλλος δεν εχει παρομοια εμπειρια????? :D

απο οτι φαινεται εχουν αντιστραφει οι ρολοι:crazy:

Το ελεος το ιδιο!Μη μαματε τοσο πολυ ολοι σας πια δεν κανει καλο ειδικα εσυ οβερ...ΕΛΕΟΣ

και εμενα προσφατα μια κοπελια στο νετ καφε μου ερχοταν στο ταμειο και μιλαγαμε και μου επιασε 3 φορες παλιστα το αυτο μου!!!!ενιωσα καπως αμηχανα. την πρωτη φορα....

αλλα μετα καταληξαμε στη τουαλετα.........χιχιχιιχιχ

ελεος δηλαδη..σα πολυ φορα δεν εχουν παρει??δε με χαλαει βεβαια :p

Νυχτα, κρασος και 5 στα 10,το πρωι δεν θα βλεποταν με τιποτα,αν ημουν στη θεση σου παντως ενα γρηγορο στις γυναικειες θα το κανα μην μας προλαβει και το πρωι και ξενερωσουμε,Lol:D

Εκτος αν τυχει λογω υπερoverclockikou κρασου να κοιμηθειτε και μαζι οποτε το πρωινο αντιδοτο ειναι κανα δυο μπυριτσες απευθειας με το που ξυπνησεις μην πεσεις πανω στο Transforming και φρικαρεις.

Ασε που μ αυτο που εκανες μπορει να συζητηθεις στην παρεα της και αλλιως....μην σου βγει κ τ ονομα,ξερεις οι γυναικες πλεον εχουν χασει την πραγματικοτητα με την εμφανιση τους,ολες ωραιες νομιζουν πως ειναι:tomato: Τρομαρα τους,και να σου οι κοιλιες εξω,να σου τα κολλητα,αντε και κανα μινι να βγουν οι μπουταρες εξω, και ειναι και σαν γαβαθες,που πατε βρεεεε:tomato:

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η εν λόγω κοπέλα παρακολουθεί το forum για υποψήφια θύματα και επηρεασμένη από το Avatar του Mischeif, τον θεώρησε ως τον επόμενο εύκολο στόχο της και τον παρακολούθησε μέχρι να βρει την κατάλληλα ευκαιρία να τον εκμεταλλευτεί

δυστηχώς γι' αυτή, απέτυχε παταγωδώς

:D :D :D

xaxaxaxa

ναι τωρα το να σου βγει το ονομα σε μια γκομενα κατι εγινε...

για φαντασου να σου βγει στην παρεα σου:p :P :p :P :p :p :p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:02]

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η εν λόγω κοπέλα παρακολουθεί το forum για υποψήφια θύματα και επηρεασμένη από το Avatar του Mischeif, τον θεώρησε ως τον επόμενο εύκολο στόχο της και τον παρακολούθησε μέχρι να βρει την κατάλληλα ευκαιρία να τον εκμεταλλευτεί

δυστηχώς γι' αυτή, απέτυχε παταγωδώς

:D :D :D

:D :D :D :D :jump: :jump: :jump::p :P :p :p

πολυ γελιο λεμε

χαχαχαααχα

’κη ελπίζω να μη σε δούμε και στα παράθυρα (τατιάνα, λαμπύρη κλπ...)

ωραίος ο νέος... και εις ανώτερα...

θεωρείς ότι αν΄δεν ήταν 5/10 αλλά 9-10/10 θα ήσουν το ίδιο άνετος...

Κωστα αυτο παιζεται !αλλα πιστευω με τα κρασια που ειχα πιει και η δουνια να ερχοτανε καπως ετσι θα αντιδρουσα:p :p :p :p :p

Μπράβο ρε ’κη!! :happy: :worship: :worship: :worship: :worship:

The force is growing strong within you my friend...:flex:

’ν ήταν 5/10 καλά έκανες, έμεινε κι αυτή στο 60% που λέγαμε.... :cool:

Αυτό έλειπε, να καθόμαστε στην κάθε πατσ@βούρα που πιάνει τους σκληρούς μας, επειδή νομίζει ότι έγινε predator...

Κι εμένα μου έχει τύχει, αλλά ήταν 9/10...:jump: :jump: :jump: :jump:

έτσι, έτσι, έτσι....

Αρχική απάντηση από aqua

ξερεις οι γυναικες πλεον εχουν χασει την πραγματικοτητα με την εμφανιση τους,ολες ωραιες νομιζουν πως ειναι:tomato: Τρομαρα τους,και να σου οι κοιλιες εξω,να σου τα κολλητα,αντε και κανα μινι να βγουν οι μπουταρες εξω, και ειναι και σαν γαβαθες,που πατε βρεεεε:tomato:

Σε χαλάει εσένα ε? :tomato:

Αρχική απάντηση από aqua

Ασε που μ αυτο που εκανες μπορει να συζητηθεις στην παρεα της και αλλιως....μην σου βγει κ τ ονομα

Εδώ έχεις κάποιο δίκιο. Μπορεί αυτή με 5/10 να ήθελε να τον δοκιμάσει κι αν ήταν καλός, να του την έπεφτε η κολλητή της που είναι 9/10. :hehe:

....πολυ γελιο εχω ριξει λεμε....παντως καλα εκανες αμα ηταν οπως τα λες .......μην τον ριχνουμε τον πιχη ....ειπαμε...:p

Και μενα μου εχει τυχη αναλογη περιπτωση ....τη μια φορα ηταν αστερι και δεν ξεφυγε.....:D

και τη αλλη φορα ημουν με την κοπελα μου και δεν μασισε ....αλλα ουτε εγω την αντιμετωπισα καταλληλα χωρις παρατραγουδα!!!! ;)

P.S Οντως ομως εχουν ξεγυγει τα γκομενακια.......και σε μεγαλο ποσοστο λεμε!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.