LordOfRings Οκτώβριος 26, 2004 #101 Οκτώβριος 26, 2004 εχετε ξεφύγει τελειως....αντε να πω και τα δικά μου...α) πριν 2 χρονια τα ειχα με μια κοπελα ...ε ενα βράδυ ερχετε σπιτι μου η κολλιτή της και αρχισε να τα βγάζει ολλα.....τελικα δεν μπηκε το γαλα στο γαλακτομπύρεκο αλλα το χερι επιασε και μπήκε παντου..... Η κοπελα ήθελε αλλα εγω βράχος(δεν ηθελα να απατισω την δικια μου)..β)πριν κανα 2μηνο στο γυμναστηριο με στριμώχνει ενας gay και με χούφτωνε......Εγω κόμπλαρα... αρχιζω να τον βρίζω και ευτηχως μπήκαν μεσα κατι ατομα και σταματησε.. θα την χτυπούσα αλύπητα την λούγγρα.....
ea6gka Οκτώβριος 26, 2004 #102 Οκτώβριος 26, 2004 συγνωμη αλλα αν δεν παιρνετε πρεφα τη λουγκρα απο την γυναικα πρεπει να αρχισετε να ρωτατε η δεν ξερω τι αλλο. Κανουν ΜΠΑΜ οι διαφορες. Λορδε καλα εκανες αλλα καμμια φορα καλυτερα να εισαι ενα βημα μπροστα απο τις γυναικες:clap:
voudas Οκτώβριος 26, 2004 #103 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings εχετε ξεφύγει τελειως....αντε να πω και τα δικά μου...α) πριν 2 χρονια τα ειχα με μια κοπελα ...ε ενα βράδυ ερχετε σπιτι μου η κολλιτή της και αρχισε να τα βγάζει ολλα.....τελικα δεν μπηκε το γαλα στο γαλακτομπύρεκο αλλα το χερι επιασε και μπήκε παντου..... Η κοπελα ήθελε αλλα εγω βράχος(δεν ηθελα να απατισω την δικια μου).. ε βέβαια... αυτό που έκανες δε θεωρείται απάτη... λοοοοοοοοοοοολ
ea6gka Οκτώβριος 26, 2004 #104 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas ε βέβαια... αυτό που έκανες δε θεωρείται απάτη... λοοοοοοοοοοοολ οχι οχι προς θεου :D
morfeas-dsl- Οκτώβριος 26, 2004 #105 Οκτώβριος 26, 2004 lol δηλαδη αν πηγαινες σπιτι και ηταν αυτη με το π... του κολλητου σου στο χερι και σου ελεγε αγαπη μου ηρεμισε δε σε απατω μονο ποιανω, θα το δεχοσουν??
Mischeif Οκτώβριος 26, 2004 Author #106 Οκτώβριος 26, 2004 αχαχαχχα Lord καλη φαση που σκεφτεσαι οτι απατη ειναι μονο με το κατω κεφαλι τουλαχιστον δεν εχεις και τυψεις βρε παιδι μου :p
Mischeif Οκτώβριος 26, 2004 Author #108 Οκτώβριος 26, 2004 ενταξει αυτο αυτο ειναι που λεμε η γκομενα ειναι πολυ σκυλι :P :P :laughing: :D τρελο photoshop βεβαια
darkCount Οκτώβριος 26, 2004 #109 Οκτώβριος 26, 2004 Τι σας φταίει βρε η γιαγιούλα και την παραμορφώνεται έτσι? Υπάρχουν έτοιμες κουτσομούρες για να πάρετε παραδείγματα
LordOfRings Οκτώβριος 26, 2004 #111 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Mischeif αχαχαχχα Lord καλη φαση που σκεφτεσαι οτι απατη ειναι μονο με το κατω κεφαλι τουλαχιστον δεν εχεις και τυψεις βρε παιδι μου :p Πως κανετε ετσι...μονο εγω επιανα...αυτην δεν την αφηνα,... και δεν ενοιωθα τύψεις γιατι αυτην μου την επεσε.....εγω αγορακι ειμουν και επεσα.. Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- lol δηλαδη αν πηγαινες σπιτι και ηταν αυτη με το π... του κολλητου σου στο χερι και σου ελεγε αγαπη μου ηρεμισε δε σε απατω μονο ποιανω, θα το δεχοσουν?? οχι φυσικα ...θα την σκότωνα. .εγω ειμαι αγορι και δικαιολογουμε..
morfeas-dsl- Οκτώβριος 26, 2004 #112 Οκτώβριος 26, 2004 χα πολυ φαλοκρατικο αυτο!Λες και οι γυναικες δεν εχουν επιθυμιες και γουστα...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 26, 2004 #113 Οκτώβριος 26, 2004 Α ρε Misheif με τα ερωτικά σου. Πότε η μια δεν κάθεται, πότε η άλλη ψιλοκάθεται...Πολύ Super Κατερίνα μου θυμίζει το thread.Ας είναι καλά η σκυλο-γιαγιά. Γελάσαμε και λίγο.
nikos Οκτώβριος 26, 2004 #114 Οκτώβριος 26, 2004 πραγματικά ρε Misheif , δεν μας είπες την συνέχεια της ιστορίας με την τύπισσα που γούσταρες και της την έπεσες κανονικά , έχοντας την ολόσωμη συμπαράσταση ΟΛΟΥ του φόρουμ , που μέσα σε κλίμα γενικής εθνικής υπερηφάνιας φώναζαν ......ΟΛΕ......ΟΛΕ άξιος ,αάξιος .έγινε τίποτα τελικά ή φάγαμε χυλόπιττα ομαδικώς ? :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.