Mischeif Οκτώβριος 25, 2004 Author #41 Οκτώβριος 25, 2004 το καλο της βραδιας ηταν οτι μετα ειχα ορεξη και μετα παιχτηκαν τρελες ματιες με μια χορευτριουλα που την επομενη φορα ελπιζω να γινει σκηνικο :happy2:
DsLmaNiaC Οκτώβριος 25, 2004 #42 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka θα το μετανοιωσεις αργοτερα.... Standard.
Chosen Οκτώβριος 25, 2004 #43 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked και εμενα προσφατα μια κοπελια στο νετ καφε μου ερχοταν στο ταμειο και μιλαγαμε και μου επιασε 3 φορες παλιστα το αυτο μου!!!!ενιωσα καπως αμηχανα. την πρωτη φορα....αλλα μετα καταληξαμε στη τουαλετα......... Ποια ρε; Η "λασπη"? LOL
LordOfRings Οκτώβριος 25, 2004 #44 Οκτώβριος 25, 2004 της βαζεις μια σακουλα και κανεις την δουλεια σου..αλλα ειναι και το αλλο την υπογραφη σου και το πουλι σου δεν το βάζεις οπου να ναι,,,,,
morfeas-dsl- Οκτώβριος 25, 2004 #45 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC Standard. dslmaniac σε ξερω απο πουθενα αλλου? :wassat:
netcrawler Οκτώβριος 25, 2004 #46 Οκτώβριος 25, 2004 ρε μ@λακία έκανες θα το μετανοιώσεις μετά όπως έκανα και εγώ......:bye: :bye: :bye:
esdee Οκτώβριος 25, 2004 #48 Οκτώβριος 25, 2004 Σε Clubs συμβαινουν αυτα ... Mischeif μηπως προσεξες αν η κοπελα ηταν υπο drug ... (πολυυυυ ευκολα θα μπορουσε)(παιδια δε μπορειτε να φανταστειτε ποσα ναρκωτικα κυκλοφορουν btw)+ λογο εμπειριας οταν μια παιρνει 5/10 το βραδυ, τη μερα ειναι 3/10Αν κιολας ειναι κλασσικη venue-girl μπορει και 2/10 Δεν εχω κατι με το Venue αντιθετως γουσταρω απιστευτα τη μουσικη τουΠαντως καλα εκανες, εχουμε και εμεις οι ανδρες το διακαιωμα της επιλογης !!!Στα @@ σου, θα βρεις αλλες
Guest Οκτώβριος 25, 2004 #49 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRingsαλλα ειναι και το αλλο την υπογραφη σου και το πουλι σου δεν το βάζεις οπου να ναι,,,,, Το χέρι σου όμως?(ένα χέρι βοήθειας που λένε)
GoriLLakoS Οκτώβριος 25, 2004 #50 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Ποια ρε; Η "λασπη"? LOL χαχαχα.....εχω λιωσει με αυτο το thread.....venue θα πηγαινα προχτες αλλα τελικα δεν εκατσε.....θα παω το σαββατο αυτο μαλλον......!Κ μιας κ λεμε για venue girls kτλ.....μια προπονητρια μου ηταν παλια(1999-2001)χορευτρια.....κ μια μερα καναμε 1night stand στο yaris της,,,,,,,!!!!:devil: (Για τηλεφωνο κ infos στειλτε πμ...!,δεν πιστευω να εχει προβλημα)
XTCgr Οκτώβριος 25, 2004 #51 Οκτώβριος 25, 2004 εμένα μου έχει τύχει παρόμοια φάση το προηγούμενο καλοκαίρι στην Ρίγα... ναι, δεν ήταν κανένα τρελό μ@νι, ήταν και 3-4 χρόνια μεγαλύτερη αλλά δεν με χάλασε καθόλου! πιστεύω οτι έπρεπε να "δώσεις" γιατι παρόμοιες φάσεις (ή και ευκαιρίες αν θες) δεν παρουσιάζονται κάθε μερα! ... μια παραπάνω εμπειρία ποτε δεν έβλαψε!
enduracell Οκτώβριος 25, 2004 #52 Οκτώβριος 25, 2004 εμένα πάντως μου τα έχει ρίξει αρσενικό στο δρόμο δε ξέρω αν είμαι offtopic βέβαια (αν ναι ρίξτε με στην μαύρη τρύπα ) σαν συμπλήρωμα: Προς θεού δε μου έπιασε τίποτα
paschalia Οκτώβριος 25, 2004 #53 Οκτώβριος 25, 2004 Και δεν χαρηκες ? (Προπαντων η φημη προηγειται ! )
DsLmaNiaC Οκτώβριος 25, 2004 #54 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- dslmaniac σε ξερω απο πουθενα αλλου? :wassat: E...ναι.:OT:
enduracell Οκτώβριος 25, 2004 #55 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Και δεν χαρηκες ? (Προπαντων η φημη προηγειται ! ) μπορώ να πω ότι κολακεύτηκα αλλά δε θα πάω με τον πρώτο τυχόντα επειδή θέλει να με κεράσει ένα ποτό, εξ άλλου δε ταιριάζαμε σα χαρακτήρες (φαινόταν Intelάκιας από μακριααααααά)
paschalia Οκτώβριος 25, 2004 #56 Οκτώβριος 25, 2004 Ε ναι, ειναι και αυτο . Ενας προνσταρ δεν παει με οποιον και οποιον .λολ .
GoriLLakoS Οκτώβριος 25, 2004 #57 Οκτώβριος 25, 2004 εμενα δυο ιταλοι στην πουντα της παρου.....!λοοοοοολ....εκανα bunjee κερχεται ο ενας κ πιανει την καρδια μου κ καλα να ει πως χτυπαει κ μετα ελεγε κατι ακαταλαβιστηκα,με εβγαλε φωτογραφιες...κ σηκωθηκα κ εφυγα μετα....!Ηταν κ με παρεο οι σιχαμενοι....
dfragos Οκτώβριος 25, 2004 #58 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis Αμα σου έπιανε το ΚΛΙΚ σου (ass) θα έπρεπε ακόμη να έτρεχες μήπως δεν ήταν αυτό που φαινότανε, και έψαχνε το άτομο να παρκάρει του δικό του ΜΠΙΠ στο ΚΛΙΚ σου..... και με τέτοιο κράσο που κατέβασες απλά θα νόμιζες το πρωϊ ότι φουντώσανε οι αιμοραϊδες και γιαυτό πονάνε.... ΔΕΝ είναι να πέζουνε με ΜΠΙΠ και ΚΛΙΚ και ΜΝΙΤ όταν έχουν ως σύμβουλο τον κράσο.... :D :jump: Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
esdee Οκτώβριος 25, 2004 #59 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 18:54] χαχαχα.....εχω λιωσει με αυτο το thread.....venue θα πηγαινα προχτες αλλα τελικα δεν εκατσε.....θα παω το σαββατο αυτο μαλλον......!Κ μιας κ λεμε για venue girls kτλ.....μια προπονητρια μου ηταν παλια(1999-2001)χορευτρια.....κ μια μερα καναμε 1night stand στο yaris της,,,,,,,!!!!:devil: (Για τηλεφωνο κ infos στειλτε πμ...!,δεν πιστευω να εχει προβλημα) Ωστε ετσι βγηκε ο FX-53 εεεεεε? pimpin! btw venue girl ονομαζω τα κοριτσακια που συχναζουν venue,κτλ και εχουν ντυσιμο τυπoυ copy-paste (οτι φορα η μια το φορανε ολες !) Οι χορευτριες ειναι αλλη ιστορια
eleven Οκτώβριος 25, 2004 #60 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 19:07] εμένα πάντως μου τα έχει ρίξει αρσενικό στο δρόμο δε ξέρω αν είμαι offtopic βέβαια (αν ναι ρίξτε με στην μαύρη τρύπα ) σαν συμπλήρωμα: Προς θεού δε μου έπιασε τίποτα Ρε μπας και σε είχε δει σε καμια ταινία ο ανθρωπος και ήθελε κανα αυτόγραφο?????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.