Jump to content

Επεσα Θυμα Σεξουαλικης Παρενοχλησης

Mischeif

Recommended Posts

το καλο της βραδιας ηταν οτι μετα ειχα ορεξη και μετα παιχτηκαν τρελες ματιες με μια χορευτριουλα :D

που την επομενη φορα ελπιζω να γινει σκηνικο :happy2:

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από overclocked

και εμενα προσφατα μια κοπελια στο νετ καφε μου ερχοταν στο ταμειο και μιλαγαμε και μου επιασε 3 φορες παλιστα το αυτο μου!!!!ενιωσα καπως αμηχανα. την πρωτη φορα....

αλλα μετα καταληξαμε στη τουαλετα.........

Ποια ρε; Η "λασπη"? LOL

της βαζεις μια σακουλα και κανεις την δουλεια σου..

αλλα ειναι και το αλλο την υπογραφη σου και το πουλι σου δεν το βάζεις οπου να ναι,,,,,

Σε Clubs συμβαινουν αυτα ...

Mischeif μηπως προσεξες αν η κοπελα ηταν υπο drug ... (πολυυυυ ευκολα θα μπορουσε)

(παιδια δε μπορειτε να φανταστειτε ποσα ναρκωτικα κυκλοφορουν btw)

+ λογο εμπειριας οταν μια παιρνει 5/10 το βραδυ, τη μερα ειναι 3/10

Αν κιολας ειναι κλασσικη venue-girl μπορει και 2/10

Δεν εχω κατι με το Venue αντιθετως γουσταρω απιστευτα τη μουσικη του

Παντως καλα εκανες, εχουμε και εμεις οι ανδρες το διακαιωμα της επιλογης !!!Στα @@ σου, θα βρεις αλλες

Αρχική απάντηση από LordOfRings

αλλα ειναι και το αλλο την υπογραφη σου και το πουλι σου δεν το βάζεις οπου να ναι,,,,,

Το χέρι σου όμως?

(ένα χέρι βοήθειας που λένε)

Αρχική απάντηση από Chosen

Ποια ρε; Η "λασπη"? LOL

χαχαχα.....εχω λιωσει με αυτο το thread.....venue θα πηγαινα προχτες αλλα τελικα δεν εκατσε.....θα παω το σαββατο αυτο μαλλον......!Κ μιας κ λεμε για venue girls kτλ.....μια προπονητρια μου ηταν παλια(1999-2001)χορευτρια.....κ μια μερα καναμε 1night stand στο yaris της,,,,,,,!!!!:devil:

(Για τηλεφωνο κ infos στειλτε πμ...!,δεν πιστευω να εχει προβλημα):p

εμένα μου έχει τύχει παρόμοια φάση το προηγούμενο καλοκαίρι στην Ρίγα... ναι, δεν ήταν κανένα τρελό μ@νι, ήταν και 3-4 χρόνια μεγαλύτερη αλλά δεν με χάλασε καθόλου! πιστεύω οτι έπρεπε να "δώσεις" γιατι παρόμοιες φάσεις (ή και ευκαιρίες αν θες) δεν παρουσιάζονται κάθε μερα! ... μια παραπάνω εμπειρία ποτε δεν έβλαψε!

εμένα πάντως μου τα έχει ρίξει αρσενικό στο δρόμο δε ξέρω αν είμαι offtopic βέβαια (αν ναι ρίξτε με στην μαύρη τρύπα :hehe: )

σαν συμπλήρωμα: Προς θεού δε μου έπιασε τίποτα

Αρχική απάντηση από paschalia

Και δεν χαρηκες ? (Προπαντων η φημη προηγειται ! )

μπορώ να πω ότι κολακεύτηκα αλλά δε θα πάω με τον πρώτο τυχόντα επειδή θέλει να με κεράσει ένα ποτό, εξ άλλου δε ταιριάζαμε σα χαρακτήρες (φαινόταν Intelάκιας από μακριααααααά) :rofl:

εμενα δυο ιταλοι στην πουντα της παρου.....!λοοοοοολ....εκανα bunjee κερχεται ο ενας κ πιανει την καρδια μου κ καλα να ει πως χτυπαει κ μετα ελεγε κατι ακαταλαβιστηκα,με εβγαλε φωτογραφιες...κ σηκωθηκα κ εφυγα μετα....!Ηταν κ με παρεο οι σιχαμενοι....

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Αμα σου έπιανε το ΚΛΙΚ σου (ass) θα έπρεπε ακόμη να έτρεχες μήπως δεν ήταν αυτό που φαινότανε, και έψαχνε το άτομο να παρκάρει του δικό του ΜΠΙΠ στο ΚΛΙΚ σου..... και με τέτοιο κράσο που κατέβασες απλά θα νόμιζες το πρωϊ ότι φουντώσανε οι αιμοραϊδες και γιαυτό πονάνε....

ΔΕΝ είναι να πέζουνε με ΜΠΙΠ και ΚΛΙΚ και ΜΝΙΤ όταν έχουν ως σύμβουλο τον κράσο....

:D :D :p:jump: :jump:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 18:54]

χαχαχα.....εχω λιωσει με αυτο το thread.....venue θα πηγαινα προχτες αλλα τελικα δεν εκατσε.....θα παω το σαββατο αυτο μαλλον......!Κ μιας κ λεμε για venue girls kτλ.....μια προπονητρια μου ηταν παλια(1999-2001)χορευτρια.....κ μια μερα καναμε 1night stand στο yaris της,,,,,,,!!!!:devil:

(Για τηλεφωνο κ infos στειλτε πμ...!,δεν πιστευω να εχει προβλημα):p

Ωστε ετσι βγηκε ο FX-53 εεεεεε? pimpin!

btw venue girl ονομαζω τα κοριτσακια που συχναζουν venue,κτλ και εχουν ντυσιμο τυπoυ copy-paste (οτι φορα η μια το φορανε ολες !)

Οι χορευτριες ειναι αλλη ιστορια

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 19:07]

εμένα πάντως μου τα έχει ρίξει αρσενικό στο δρόμο δε ξέρω αν είμαι offtopic βέβαια (αν ναι ρίξτε με στην μαύρη τρύπα :hehe: )

σαν συμπλήρωμα: Προς θεού δε μου έπιασε τίποτα

Ρε μπας και σε είχε δει σε καμια ταινία ο ανθρωπος και ήθελε κανα αυτόγραφο?????:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.