blade_pan Οκτώβριος 25, 2004 #21 Οκτώβριος 25, 2004 :rofl: :hehe: :jump: :jump: :clap: :clap: :clap: Ειστε ολοι τρελοι εδω μεσα!!
cattino Οκτώβριος 25, 2004 #22 Οκτώβριος 25, 2004 εχασες την ευκαιρια για ενα 1night stand.πολλους δεν θα τουσ χαλαγε.εσυ ξερεις ομως!
Snips Οκτώβριος 25, 2004 #23 Οκτώβριος 25, 2004 Πάντως εγώ ..αφότου έφυγεε η γυναίκα πριν 3 εβδομάδες weep: για δουλειά.....ονειρεύομαι όλο και πιο πολύ την ψιλικατζού της γειτονιάς......αν και μπάζο.....:
RootX Οκτώβριος 25, 2004 #25 Οκτώβριος 25, 2004 Χαχαχα, δεν το είπα με βάση το μέγεθος(το οποίο δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν το γνωρίζω)
DMylonas Οκτώβριος 25, 2004 #27 Οκτώβριος 25, 2004 Εγώ βλέπω ότι οι γυναίκες τελευταίο την έχουνε δεί ZINA όλες και αρχίσανε να μας πέρνουνε τα σκύπτρα.... ’κου να με χουφτώσει πρώτη αυτή!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ!!!! Εχώ θα τις έχωνα μπούφλα..... Που πας κυρά μου... Σε ενόχλησα εγώ? Εσύ γιατί με ενοχλείς?! Αν σε έκανα κέφι θα στην έπεφτα πρώτος......
Guest Οκτώβριος 25, 2004 #28 Οκτώβριος 25, 2004 Μακράν το καλύτερο topic που έχω διαβάσει ποτέ μου. :rofl: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!!!!!!!! :hehe:
Mischeif Οκτώβριος 25, 2004 Author #29 Οκτώβριος 25, 2004 κανενας αλλος δεν εχει παρομοια εμπειρια????? απο οτι φαινεται εχουν αντιστραφει οι ρολοι
icy20 Οκτώβριος 25, 2004 #30 Οκτώβριος 25, 2004 Το ελεος το ιδιο!Μη μαματε τοσο πολυ ολοι σας πια δεν κανει καλο ειδικα εσυ οβερ...ΕΛΕΟΣ
overclocked Οκτώβριος 25, 2004 #31 Οκτώβριος 25, 2004 και εμενα προσφατα μια κοπελια στο νετ καφε μου ερχοταν στο ταμειο και μιλαγαμε και μου επιασε 3 φορες παλιστα το αυτο μου!!!!ενιωσα καπως αμηχανα. την πρωτη φορα.... αλλα μετα καταληξαμε στη τουαλετα.........χιχιχιιχιχ ελεος δηλαδη..σα πολυ φορα δεν εχουν παρει??δε με χαλαει βεβαια
aqua Οκτώβριος 25, 2004 #32 Οκτώβριος 25, 2004 Νυχτα, κρασος και 5 στα 10,το πρωι δεν θα βλεποταν με τιποτα,αν ημουν στη θεση σου παντως ενα γρηγορο στις γυναικειες θα το κανα μην μας προλαβει και το πρωι και ξενερωσουμε,Lol:D Εκτος αν τυχει λογω υπερoverclockikou κρασου να κοιμηθειτε και μαζι οποτε το πρωινο αντιδοτο ειναι κανα δυο μπυριτσες απευθειας με το που ξυπνησεις μην πεσεις πανω στο Transforming και φρικαρεις. Ασε που μ αυτο που εκανες μπορει να συζητηθεις στην παρεα της και αλλιως....μην σου βγει κ τ ονομα,ξερεις οι γυναικες πλεον εχουν χασει την πραγματικοτητα με την εμφανιση τους,ολες ωραιες νομιζουν πως ειναι Τρομαρα τους,και να σου οι κοιλιες εξω,να σου τα κολλητα,αντε και κανα μινι να βγουν οι μπουταρες εξω, και ειναι και σαν γαβαθες,που πατε βρεεεε
spc Οκτώβριος 25, 2004 #33 Οκτώβριος 25, 2004 Εγώ πάλι πιστεύω ότι η εν λόγω κοπέλα παρακολουθεί το forum για υποψήφια θύματα και επηρεασμένη από το Avatar του Mischeif, τον θεώρησε ως τον επόμενο εύκολο στόχο της και τον παρακολούθησε μέχρι να βρει την κατάλληλα ευκαιρία να τον εκμεταλλευτεί δυστηχώς γι' αυτή, απέτυχε παταγωδώς :D
Mischeif Οκτώβριος 25, 2004 Author #34 Οκτώβριος 25, 2004 xaxaxaxa ναι τωρα το να σου βγει το ονομα σε μια γκομενα κατι εγινε... για φαντασου να σου βγει στην παρεα σου :P :P :p
Mischeif Οκτώβριος 25, 2004 Author #35 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:02] Εγώ πάλι πιστεύω ότι η εν λόγω κοπέλα παρακολουθεί το forum για υποψήφια θύματα και επηρεασμένη από το Avatar του Mischeif, τον θεώρησε ως τον επόμενο εύκολο στόχο της και τον παρακολούθησε μέχρι να βρει την κατάλληλα ευκαιρία να τον εκμεταλλευτεί δυστηχώς γι' αυτή, απέτυχε παταγωδώς :D :D :D :jump: :P :p πολυ γελιο λεμε
voudas Οκτώβριος 25, 2004 #36 Οκτώβριος 25, 2004 χαχαχαααχα’κη ελπίζω να μη σε δούμε και στα παράθυρα (τατιάνα, λαμπύρη κλπ...)ωραίος ο νέος... και εις ανώτερα...θεωρείς ότι αν΄δεν ήταν 5/10 αλλά 9-10/10 θα ήσουν το ίδιο άνετος...
Mischeif Οκτώβριος 25, 2004 Author #37 Οκτώβριος 25, 2004 Κωστα αυτο παιζεται !αλλα πιστευω με τα κρασια που ειχα πιει και η δουνια να ερχοτανε καπως ετσι θα αντιδρουσα :p :p
jpavly Οκτώβριος 25, 2004 #38 Οκτώβριος 25, 2004 Μπράβο ρε ’κη!! :worship: :worship: :worship: :worship: The force is growing strong within you my friend... ’ν ήταν 5/10 καλά έκανες, έμεινε κι αυτή στο 60% που λέγαμε.... Αυτό έλειπε, να καθόμαστε στην κάθε πατσ@βούρα που πιάνει τους σκληρούς μας, επειδή νομίζει ότι έγινε predator... Κι εμένα μου έχει τύχει, αλλά ήταν 9/10... :jump: :jump: έτσι, έτσι, έτσι....
Guest Οκτώβριος 25, 2004 #39 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από aquaξερεις οι γυναικες πλεον εχουν χασει την πραγματικοτητα με την εμφανιση τους,ολες ωραιες νομιζουν πως ειναι Τρομαρα τους,και να σου οι κοιλιες εξω,να σου τα κολλητα,αντε και κανα μινι να βγουν οι μπουταρες εξω, και ειναι και σαν γαβαθες,που πατε βρεεεε Σε χαλάει εσένα ε? Αρχική απάντηση από aqua Ασε που μ αυτο που εκανες μπορει να συζητηθεις στην παρεα της και αλλιως....μην σου βγει κ τ ονομα Εδώ έχεις κάποιο δίκιο. Μπορεί αυτή με 5/10 να ήθελε να τον δοκιμάσει κι αν ήταν καλός, να του την έπεφτε η κολλητή της που είναι 9/10.
mortisboy Οκτώβριος 25, 2004 #40 Οκτώβριος 25, 2004 ....πολυ γελιο εχω ριξει λεμε....παντως καλα εκανες αμα ηταν οπως τα λες .......μην τον ριχνουμε τον πιχη ....ειπαμε... Και μενα μου εχει τυχη αναλογη περιπτωση ....τη μια φορα ηταν αστερι και δεν ξεφυγε..... και τη αλλη φορα ημουν με την κοπελα μου και δεν μασισε ....αλλα ουτε εγω την αντιμετωπισα καταλληλα χωρις παρατραγουδα!!!! P.S Οντως ομως εχουν ξεγυγει τα γκομενακια.......και σε μεγαλο ποσοστο λεμε!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.