Arxagelos Αύγουστος 23, 2014 #21 Αύγουστος 23, 2014 Έχε κανένα πυροσβεστήρα κοντά για καλό και για κακό. 1
panos 12 Αύγουστος 24, 2014 Author #22 Αύγουστος 24, 2014 παει παρα πολυ καλα ουτε το λαμπακι της αναβοσβηνει η τηλεοραση ανοιγει κανονικα και δεν εχει κανενα προβλημα και δεν κανει κανεναν ηχο ολα μια χαρα, μαλον εφτιαφε τι να πω παντος τα ηλεκτρονικα εκει που ξανα φτιαχνουν μπωρει μια και καλη να μεινουνε και τελος
Arxagelos Αύγουστος 24, 2014 #23 Αύγουστος 24, 2014 Σαν τους ανθρωπους και αυτα, εκει που λεσ πηρε τα πανω του, την άλλη μέρα κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα.
Petrossortep Αύγουστος 24, 2014 #24 Αύγουστος 24, 2014 Υπάρχει τελικά κάποια μάρκα οθονών/τηλεοράσεων που να χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας κρίσιμα μέρη και να μην χαλάει μέσα στην εξαετία;
panos 12 Αύγουστος 24, 2014 Author #25 Αύγουστος 24, 2014 εμενα η δικια μου ειναι πανω απο 10 χρονια τηλεοραση (sony trinitron crt 32'') και ηταν ανοιχτη μερα νυχτα, οποτε νομιζω περασε τις ωρες της λειτουργιας της μια χαρα και με το παραπανω
panos 12 Αύγουστος 25, 2014 Author #27 Αύγουστος 25, 2014 παιδια η τηλεοραση εχει ενα μηνα τωρα που λειτουργει μια χαρα πλεον ουτε κανει 3 ωρες να ανοιξει ουτε το λαμπακι της αναβοσβηνει ουτε κανει αυτα τα τσαφ μπουμ που εκανε μακαρι να παει ετσι πλεον δουλευει μια χαρα
panos 12 Μάρτιος 30, 2016 Author #28 Μάρτιος 30, 2016 παιδιά καλησπέρα η τηλεόραση δυστυχώς πλέον έχει χαλάσει το χρώμα της έχει ξεθωριάσει, και για τα μάτια είναι πλέον ακατάλληλη το λαμπάκι της δεν σταματάει να αναβοσβήνει, 5 φορές κάνει και μετά πάλι τα ίδια, πήρα την sony τηλέφωνο και για να την φτιάξει αυτός θέλει 60Ε αλλά λέει δεν θα αντέξει πολύ μέχρι ένα μήνα, απ ότι κατάλαβα εννοούσε ότι θα κάνει το λεγόμενο με τις κολλήσεις που κάνουνε με το κολλητήρι, και ρωτάω δεν γίνεται να αλλάξουμε την πλακέτα αυτή που κάηκε; και η τηλεόραση να ξανά γίνει όπως ήταν;
panos 12 Απρίλιος 23, 2017 Author #29 Απρίλιος 23, 2017 Παιδια καλησπερα σημερα η τηλεοραση πριν λιγο εσβησε απο μονη της και πλεον παιζει κοκκινο χρωμα μονο, αρα δυστηχως μετα απο 14 χρονια βαριας χρησης τελος πλεον κριμας λεω να παρω αυτην εδω την F&U http://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl32409-1175197.html ειναι καλη; δεν εχω απαιτησεις απλα η αξιοπιστια με ενδιαφερει ποιο πολυ
TASOS Απρίλιος 24, 2017 #30 Απρίλιος 24, 2017 πριν 10 ώρες, το μέλος panos 12 έγραψε: ... λεω να παρω αυτην εδω την F&U http://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl32409-1175197.html ειναι καλη; δεν εχω απαιτησεις απλα η αξιοπιστια με ενδιαφερει ποιο πολυ Προσωπική άποψη. Η αξιοπιστία δέν είναι το δυνατό σημείο της F&U. Η χαμηλή τιμή είναι. Το VFM ... ίσως.
panos 12 Απρίλιος 24, 2017 Author #31 Απρίλιος 24, 2017 Ωχ άμα είναι έτσι, τέλος πάντων άμα δεν υπάρχουν λεφτά για κάτι καλύτερο όπως μια samsung lg sony μάρκες που είναι καλές τι να το κάνεις; άλλα δεν γίνεται όμως να μείνω και με αυτήν που έχω, η εικόνα της έγινε κόκκινη πλέον δεν κάνει και για τα μάτια καλό
saura Απρίλιος 22, 2018 #32 Απρίλιος 22, 2018 Έκανα μετά από τόσα χρόνια login για να πω ότι έκλαψα με το comment σου ? On 8/24/2014 at 7:41 PM, Arxagelos said: Σαν τους ανθρωπους και αυτα, εκει που λεσ πηρε τα πανω του, την άλλη μέρα κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα. Panos12 είσαι τυχερός όχι μόνο για την τηλεόραση που κράτησε τόσο, αλλά και το ότι δεν έπαθες κάτι στο σπίτι. Αν είσαι Θεσσαλονίκη πάρε με τηλ στο κινητό στο ΡΜ που σου στειλα. Έχω μια CRT για δώσιμο
Recommended Posts