Jump to content

Triple boot fail

Franky_stein

Recommended Posts

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σ' όλους.

Θα ήθελα μια βοήθεια σ'ένα πρόβλημα που έχω.

Πριν την αλλαγή του κουτιού, είχα κάνει φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση τα Win 8.1 + update στον μηχανικό WD και στον 840 evo. Ο 830 δεν είχε λειτουργικό, τελείως άδειος.

Μετά το νέο στήσιμο στο 750D , είπα να βάλω τα 7αρια στον 830 και να δημιουργήσω ένα triple boot .

Πριν δούλευα με dual boot χωρίς πρόβλημα. Αφού έβαλα τα 7αρια , εγκατέστησα το Easy BSD και δημιούργησα 2 entries , για τον WD και 840 evo. Επανεκκίνηση και ενώ στα 7αρια μπούταρε κανονικά, για τους 2 άλλους δίσκους έβγαζε μήνυμα, περίληψη του οποίου είναι.

Έγινε εγκατάσταση ενός νέου λογισμικού , ή πιθανώς ενός κακόβουλου προγράμματος που εμποδίζει τα Windows να εκκινήσουν.

Βάλτε το CD των Windows και προσπαθήστε να κάνετε επιδιόρθωση του υπολογιστή . (ΑΠΟΤΥΧΙΑ).

Εναλλακτικά πατήστε το F8 και κάντε μπουτάρισμα με την επιλογή τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις που λειτουργούσε ο υπολογιστής. Ή κάντε την επιλογή απενεργοποίηση πιστοποίησης από τη MS της ψηφιακής υπογραφής των προγραμμάτων. !!!!

Το συγκεκριμένο path .... /Windows load.exe δεν φέρει ψηφιακή πιστοποίηση.

Πατώντας όμως το F8 και στις 2 περιπτώσεις, με γυρνά στην οθόνη επιλογής δίσκου για μπουτάρισμα και όχι σ'αυτήν με τις διάφορες επιλογές. Αυτό συμβαίνει μόνον αν διαλέξω τον 830 με τα 7αρια.

Στην ουσία δλδ. ο υπολογιστής μπουτάρει μόνο με τα 7αρια.

Τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω για να έχω το triple boot που θέλω ;

Αν με ρωτήσετε γιατί triple boot είναι για χρήση από ξεχωριστούς χρήστες.

Ελπίζω να έδωσα με σαφήνεια το πρόβλημα και sorry για το κατεβατό. :hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.