Jump to content

Private torrent

Georgedem

Recommended Posts

Καλησπέρα στο φόρουμ, χρόνια πολλά!

Μπορεί κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό (βήματα) για το πώς να δημιουργούμε torrents?

Θέλω να διαμοιράσω κάποια αρχεία σε φίλους μου, και κάνω την διαδικασία όπως την είδα σε βιντεάκια στο youtube, αλλά κάπου κολλάω και δεν κατεβαίνουν τα αρχεία από τους άλλους.

Πιστεύω θα ήταν για πολλούς χρήσιμος αυτός ο οδηγός, καθώς (όπως κι εγώ δεν ήξερα), δεν γνωρίζουν πολλοί ότι υπάρχει αυτός ο πιο γρήγορος από τους υπόλοιπους, τρόπος κοινοποίησης αρχείων!

Σε ευχαριστώ για τον οδηγό, όμως εξακολουθώ να αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα!..

Ενώ κάνω τα βήματα όπως ακριβώς τα λέει, όταν κατεβάσει ο άλλος το torrent, του κολλάει στο σημείο "ανεύρεση peers" και δεν κατεβάζει εντέλει...

Τί μπορεί να φταίει γι αυτό?

Σε ευχαριστώ για τον οδηγό, όμως εξακολουθώ να αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα!..

Ενώ κάνω τα βήματα όπως ακριβώς τα λέει, όταν κατεβάσει ο άλλος το torrent, του κολλάει στο σημείο "ανεύρεση peers" και δεν κατεβάζει εντέλει...

Τί μπορεί να φταίει γι αυτό?

Έχεις ανοίξει την πόρτα στο firewall/router?

Γιατι δε χρησιμοποιείς καποιο cloud?

μεχρι τωρα cloudοκαταστασεις χρησιμοποιουσα, αλλα τωρα που θελω να στειλω αρχεια συνολικου μεγεθους 10giga και μαλιστα σε περισσοτερα απο ενα ατομα, πιστευω οτι θα ηταν ταχύτερος αυτος ο τροπος διαμοιρασμου

μεχρι τωρα cloudοκαταστασεις χρησιμοποιουσα, αλλα τωρα που θελω να στειλω αρχεια συνολικου μεγεθους 10giga και μαλιστα σε περισσοτερα απο ενα ατομα, πιστευω οτι θα ηταν ταχύτερος αυτος ο τροπος διαμοιρασμου

Cloud: Τα ανεβάζεις μία φορά

Μη Cloud: Τα ανεβάζεις τουλάχιστον μία φορά.

Κοινώς, αν έχεις χώρο σε cloud μεγαλύτερο-ίσο από τα αρχεία που θες να στείλεις, μην το σκέφτεσαι καν.

Μια ακόμα λύση στο θέμα σου. Bt sync. Είναι σε beta ακόμα, άλλα δουλεύει άψογα. Τεχνολογία torrent με σκοπό το συγχρονισμό φακέλων μεταξύ δυο υπολογιστών. Δουλεύει άψογα και με καλες ταχύτητες. Το έχω χρησιμοποιήσει για να στείλω 15-20 τέρα σε φιλο.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.