Georgedem Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ, χρόνια πολλά!Μπορεί κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό (βήματα) για το πώς να δημιουργούμε torrents?Θέλω να διαμοιράσω κάποια αρχεία σε φίλους μου, και κάνω την διαδικασία όπως την είδα σε βιντεάκια στο youtube, αλλά κάπου κολλάω και δεν κατεβαίνουν τα αρχεία από τους άλλους.Πιστεύω θα ήταν για πολλούς χρήσιμος αυτός ο οδηγός, καθώς (όπως κι εγώ δεν ήξερα), δεν γνωρίζουν πολλοί ότι υπάρχει αυτός ο πιο γρήγορος από τους υπόλοιπους, τρόπος κοινοποίησης αρχείων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 How to send files to friends and family - Videos & Guides - Help - μTorrent® (uTorrent) - a (very) tiny BitTorrent client Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgedem Απρίλιος 22, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Σε ευχαριστώ για τον οδηγό, όμως εξακολουθώ να αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα!..Ενώ κάνω τα βήματα όπως ακριβώς τα λέει, όταν κατεβάσει ο άλλος το torrent, του κολλάει στο σημείο "ανεύρεση peers" και δεν κατεβάζει εντέλει...Τί μπορεί να φταίει γι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 22, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Σε ευχαριστώ για τον οδηγό, όμως εξακολουθώ να αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα!..Ενώ κάνω τα βήματα όπως ακριβώς τα λέει, όταν κατεβάσει ο άλλος το torrent, του κολλάει στο σημείο "ανεύρεση peers" και δεν κατεβάζει εντέλει...Τί μπορεί να φταίει γι αυτό?Έχεις ανοίξει την πόρτα στο firewall/router? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgedem Απρίλιος 22, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Έχεις ανοίξει την πόρτα στο firewall/router?νομιζω οτι θα χρειαστω καποιο οδηγο γι αυτο!μολις ανοιξα πορτ στο ρουτερ, θα ειδοποιησω αυριο για τα αποτελεσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 22, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Γιατι δε χρησιμοποιείς καποιο cloud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgedem Απρίλιος 22, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Γιατι δε χρησιμοποιείς καποιο cloud?μεχρι τωρα cloudοκαταστασεις χρησιμοποιουσα, αλλα τωρα που θελω να στειλω αρχεια συνολικου μεγεθους 10giga και μαλιστα σε περισσοτερα απο ενα ατομα, πιστευω οτι θα ηταν ταχύτερος αυτος ο τροπος διαμοιρασμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 22, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 μεχρι τωρα cloudοκαταστασεις χρησιμοποιουσα, αλλα τωρα που θελω να στειλω αρχεια συνολικου μεγεθους 10giga και μαλιστα σε περισσοτερα απο ενα ατομα, πιστευω οτι θα ηταν ταχύτερος αυτος ο τροπος διαμοιρασμουCloud: Τα ανεβάζεις μία φοράΜη Cloud: Τα ανεβάζεις τουλάχιστον μία φορά. Κοινώς, αν έχεις χώρο σε cloud μεγαλύτερο-ίσο από τα αρχεία που θες να στείλεις, μην το σκέφτεσαι καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgedem Απρίλιος 23, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Ευχαριστω παιδιά!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Απρίλιος 23, 2014 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Μια ακόμα λύση στο θέμα σου. Bt sync. Είναι σε beta ακόμα, άλλα δουλεύει άψογα. Τεχνολογία torrent με σκοπό το συγχρονισμό φακέλων μεταξύ δυο υπολογιστών. Δουλεύει άψογα και με καλες ταχύτητες. Το έχω χρησιμοποιήσει για να στείλω 15-20 τέρα σε φιλο.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgedem Απρίλιος 23, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Πάντως μου κανει εντύπωση, μπορω να φτιαξω torrent να στείλω σε site και το κατεβάζουν κανονικά, και δεν μπορω σε φίλους... Κολλάει στο σύνδεση σε peers...Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 23, 2014 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Oταν το βαλεις σε site παιρνει αυτοματα τον tracker απο κει. Οταν το φτιαχνεις μονος τι τρακερ βαζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgedem Απρίλιος 23, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 εψαξα μια λιστα με τρακερς 2013 στο google.εχεις να μου προτείνεις καποιον να εχω αποτελεσμα? ειτε με πμ αν δεν μπορεις να ποσταρεις εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 23, 2014 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Δεν ξερω να σε βοηθησω. Απλα οταν φορτωνω ενα τορρεντ παντα βγαζει μια διευθυνση τρακερ στο utorrent. Oποτε ψαξε να δεις τι μπορεις να βαλεις γι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 23, 2014 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Το DHT το έχετε ανοιχτό? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgedem Απρίλιος 23, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Το DHT το έχετε ανοιχτό? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτι ειναι το DHT? πορτ στο ρουτερ ανοιξα εχθες και διαφορα δεν ειδα.,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 23, 2014 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Στο πρόγραμμα στις ρυθμίσειςΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgedem Απρίλιος 23, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Κι αυτο το εκανα αλλα τιποτα...Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.