AMDakias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2014 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!Θέλω να πάρω gaming headset (ή headphones) με σχετικά περιορισμένο budget (50e τα δίνω εύκολα, 80e ταβάνι). Αυτό που με ενδοιαφέρει περισσότερο είναι να έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου (ειδικά αν έχουν και subwoofer) και κατά δεύτερο λόγο να έχουν ένα τίμιο surround. Έχετε να προτείνετε κάτι?
vagsk Απρίλιος 20, 2014 #3 Απρίλιος 20, 2014 Σε ακουστικά/headset surround και woofer; Μάλλον τα μπερδεύεις με τα ηχεία. Δεν υπάρχει πραγματικό 2.1/4.1/5.1/1000.1 σε ακουστικά και είναι marketting όλη η ιστορία. Τα ακουστικά που ξεφεύγουν πάνω από το 100άρι συνήθως είναι usb και έχουν ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Για surround αρκεί η κάρτα ήχου να υποστηρίζει έναν αλγόριθμο επεξεργασίας. Αν είσαι με aftermarket κάρτα ήχου ή κάποια καλή ενσωματωμένη τότε κοιτάς μόνο για ακουστικά.Τα superlux είναι φθηνά (κοντά στα 30 αν θυμάμαι) αλλά θέλουν καλό ενισχυτή στην κάρτα ήχου. Επίσης δεν έχουν μικρόφωνο (αν κάνεις λίγο mod το προσθέτεις) και είναι τουλάχιστον για μένα πολύ άβολα. Κοντά στο 70άρι μπορείς να βρεις τα razer Carcharias που είναι αρκετά καλά για gaming αν και έχουν ένα τόνο παραπάνω μπάσα. Τουλάχιστον τόσο έκανε η παλιά σειρά. Έχει βγει και η νέα σειρά που έχει φωτισμό στο πλάι και κάποιους adapters αλλά πάει κοντά στο 80άρι.Με τι κάρτα ήχου είσαι;
sakinor Απρίλιος 20, 2014 #4 Απρίλιος 20, 2014 superlux hd668 + soundblaster zπου μπορω να βρω την καρτα?σε τι τιμη?
vagsk Απρίλιος 20, 2014 #5 Απρίλιος 20, 2014 https://www.skroutz.gr/s/2628724/Creative-Sound-Blaster-Z-Bulk.htmlΕδώ λέει 72.55 η φθηνότερη
AMDakias Απρίλιος 21, 2014 Author #6 Απρίλιος 21, 2014 @vagsk Με την onboard καρτα ηχου ειμαι και γιαυτο σκεφτομουν για ακουστικα usb που θα εχουν δικα τους drivers. Μηπως ομως τελικα ειναι καλυτερα να αλλαξω καρτα ηχου και να παω πχ σε Asus xonar ds ή sound blaster x-fi και ενα τιμιο ζευγαρι ακουστικα της ταξης των 30-40e?
zantetheo Απρίλιος 21, 2014 #7 Απρίλιος 21, 2014 Εχω εδώ και μερικούς μήνες τα logitech 430 7.1 surround τα οποία είναι άριστα G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset - Logitechστο skroutz λίγο κάτω από 80 ευρώ πολύ ποιοτικό headset το οποίο έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.
vagsk Απρίλιος 21, 2014 #8 Απρίλιος 21, 2014 @vagsk Με την onboard καρτα ηχου ειμαι και γιαυτο σκεφτομουν για ακουστικα usb που θα εχουν δικα τους drivers. Μηπως ομως τελικα ειναι καλυτερα να αλλαξω καρτα ηχου και να παω πχ σε Asus xonar ds ή sound blaster x-fi και ενα τιμιο ζευγαρι ακουστικα της ταξης των 30-40e?Ναι η κάρτα ήχου κάνει αρκετή διαφορά. Πρέπει βέβαια και τα ηχεία/ακουστικά να μπορούν να ακολουθήσουν σε ποιότητα. Πάντως δεν μου αρέσει η λύση των usb ακουστικών. ΟΚ μπορείς να τα χρησιμοποιείς σε υπολογιστή αλλά τα ακουστικά με το 3.5 jack μπορώ περιστασιακά να τα χρησιμοποιήσω και στο tablet και το mp3 player και στην τηλεόραση αν κάποιος κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο και δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα. Γενικά η usb λυση στα ακουστικά δεν μου έχει κάτσει καλά. Αν αγόραζα και τρίτο ζευγάρι ακουστικα ή headset ΟΚ μπορεί και να το σκεφτόμουνα αλλά όχι για πρώτο/δεύτερο.
GruntGR Απρίλιος 24, 2014 #9 Απρίλιος 24, 2014 https://teksyndicate.com/forum/pc-gaming/plantronics-gamecom-780-headset-written-review
AMDakias Απρίλιος 24, 2014 Author #10 Απρίλιος 24, 2014 https://teksyndicate.com/forum/pc-gaming/plantronics-gamecom-780-headset-written-review Ωραιος! Και στο skroutz το βρισκω απο 55e!!
GruntGR Απρίλιος 25, 2014 #11 Απρίλιος 25, 2014 Θα σου ελεγα κι εγω για καρτα ηχου + στερεο ζευγαρι + ξεχωριστο mic, μασαω αυτη την καραμελα απο το 2007 που ειχα παρει κατι audio-technica μεσω ebay στην "προνομιακη" τιμη των 90 ευρω Αμα τα βαλεις κατω ομως η Z βγαινει 72 ευρω και η audigy FX 47, τα superlux ειναι 30 + 20 τα velour earpads ( με τα μαμησια δεν προκειται να την παλεψεις τωρα που καλοκαιριαζει ) + αλλα 20 το μεταφορικα απο thoman.de ( παιζει να τα βρισκεις σε κανα ελληνικο μαγαζι πλεον με τοσο σαματα που εχει γινει ) Οποτε παμε στα 120-100 ευρω, επισης δεν ξερω τι παιχνιδια παιζεις, το ALchemy και το host OpenAL της creative παιζει να μην σου χρειαστουν ποτε. Τελος, επειδη τα superlux ειναι semi-open μπορει να εχεις θεμα με το μικροφωνο της Z, εγω που παιζω με AKG ( αφησα τα CAL να ξεκουραστουν λιγο ) ακουγονται στο δωματιο σαν ηχεια οποτε αναγκαζομαι και βαζω echo cancellation απο της ρυθμισεις της Z, δεν ακουνε οι αλλοι στο csgo τα "ηχεια" αλλα ακουγομαι λιγο περιεργα σαν νταλικερης ο [MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION] εχει και 780 και superlux οποτε μπορει να σου κανει μια συγκριση.
AMDakias Απρίλιος 25, 2014 Author #12 Απρίλιος 25, 2014 Απο multiplayer παιχνιδια παιζω μονο battlefield που οσο να 'ναι εχει διαφορα να ακους κατι να ερχεται απο δεξια σου ενω ειναι απο πισω σου. Στα manager, fifa και grid που επισης παιζω δεν νομιζω πως εχει σημασια..Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!
wolves Απρίλιος 25, 2014 #13 Απρίλιος 25, 2014 Απο multiplayer παιχνιδια παιζω μονο battlefield που οσο να 'ναι εχει διαφορα να ακους κατι να ερχεται απο δεξια σου ενω ειναι απο πισω σου. την πιο φτηνη επιλογη να διαλεξεις και θα εισαι καλυμμενος... ειδικα το "απο πισω σου" ειναι μια πονεμενη ιστορια στο bf.
sapounos Μάϊος 13, 2014 #14 Μάϊος 13, 2014 φιλε μου κοιταξε και για τα soundblaster tactic 3dAplha η sigma.. η διαφορα τους ειναι οτι τα δευτερα εχουν μεγαλυτερο ηχειο.. επισης λειτουργουν και με usb και χωρις usb μιας και το καλωδιο ειναι αποσπομενο.. το πρωτο ειναι κοντα στο 50αρι και το δευτερο στο 70αρι. ειχα τα sigma εγω και εκανα το λαθος να τα δωσω για να παρω κατι αλλα και το μετανιωσα πικρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.