fits79 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2014 Καλησπέρα σαςΘα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μετατρέπει sup υπότιτλους σε srt ή σε 3d υπότιτλους ΑΥΤΟΜΑΤΑ και όχι με το να πρέπει να γράφεις κάθε γραμμα όπως κάνεις με το πρόγραμμα suprip.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2014 Home - Subtitle Workshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Απρίλιος 20, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2014 Μολις κατεβασα το προγραμμα που λες αλλα δεν ανοιγει καν τον sup υποτιτλο φιλε.Οποτε μαλλον δεν κανει για τη δουλεια που το θελω.Παντως σε ευχαριστω πολυ για την προταση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 20, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2014 sup ή sub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Απρίλιος 20, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2014 Sup το λεω και στο πρωτο μου ποστ οπως και στην επικεφαλιδα του τοπικ.Sup στην ουσια ειναι οι pgs υποτιτλοι οταν τους κανεις demux απο καποιο bluray disc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 20, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2014 Sup το λεω και στο πρωτο μου ποστ οπως και στην επικεφαλιδα του τοπικ.Sup στην ουσια ειναι οι pgs υποτιτλοι οταν τους κανεις demux απο καποιο bluray disc.Έχεις πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.