pnick Απρίλιος 30, 2014 #21 Απρίλιος 30, 2014 Αυτό είναι κάτι που μας πάει αλλού. Εφόσον έκλεισε με το που το κούνησες λίγο το κουτί, τότε κάποια ηλεκτρική γείωση γίνεται μάλλον λόγω τροφοδοτικού/μητρικής. Κάτι ακουμπάει στην μητρική και την γειώνει. Ίσως αυτή η πατέντα που έχεις κάνει με την κάρτα να φταίει, ίσως η μητρική να μην έχει τοποθετηθεί σωστά με τους αποστάτες και κάτι την ακουμπάει (κουτί, διερχόμενο καλώδιο) και την γειώνει, αντί να γειώνεται μέσω του 24pin συνδετήρα.Εννοείται, το πρώτο πράμα που αλλάζεις όταν βρείς ευκαιρία, είναι το τροφοδοτικό!
Jimaki MBG Απρίλιος 30, 2014 Author #23 Απρίλιος 30, 2014 Δεν ξερω ποιο ειναι το παροχικο.παντως το 8πινο που παει στον επεξεργαστη (επειδη εβαλα καινουριο κουτι που μπαινει κατω το τροφ) ειναι τεντομενο φτανει ισα ισα και ακουμπαει και στην καρτα γραφικων που ειναι λιγο μεγαλη.ετρεξα ενα furmark να ζορισω λιγο την καρτα. ετρεξα στα 1920χ1200 με 8χ αντιαλαιζινκ για 15 λετπα και πηγε στους 57 βαθμους. τιποτα δηλαδη. δεν ειναι η καρτα. ειδα και λιγο τα βολτ που δινει το τροφοδοτικο στα 5+ και στα 3.3+ και 12ν και μου φανηκαν καλα(δεν ξερω πολλα απο βολτ βεβαια)
Jimaki MBG Μάϊος 1, 2014 Author #25 Μάϊος 1, 2014 Καλα σημερα εβαλα και ετρεξα τα unigine valley, unigine heaven και 3d mark 2011 αυτα πραγματικα ζορισαν την καρτα μαλλον.δεν καταφερε το pc να τελειωσει κανενα. εκλεινε.τι να πω δεν ξερω.
Jimaki MBG Μάϊος 2, 2014 Author #26 Μάϊος 2, 2014 να κοιταξτε λιγο αυτο...τα ρευματα που δινει,θερμοκρασιες κτλ.
Jimaki MBG Μάϊος 3, 2014 Author #27 Μάϊος 3, 2014 ΤΑ ιδια παλι...εκανα και φορματ γιατι καπου διαβασα οτι μπορει να φταινε παλιοι drivers αν εχεισ καιρο να κανεις φορματ...παλι κλεινει...δεν ξερω τι γινεται και τι φταιει.
Jimaki MBG Μάϊος 3, 2014 Author #28 Μάϊος 3, 2014 Ετρεξα occt και ιδου τα αποτελεσματα : cpu linpack-->infinite--> ολα καλα για αρκετη ωρα ο cpu μια χαρα,χτυπησε ενα 70 αρι αλλα οκ. cpu occt --> infinite -->τα ιδια ολα καλα gpu--->automatic--->ok gpu--->infinite---> άμεσο crash psu--->automatic ---> ok (δεν το ετρεξα πολυ ωρα) psu--->infinite---> άμεσο crash Οταν λεω αμεσο εννοω 1 δευτερολεπτo μολις ξεκιναει το τεστ ...crash. [MENTION=507]Gi0[/MENTION] το τεστ το ειδα απο εναν δικο σου οδηγο μετα απο αναφορα της [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] σε ενα αλο θεμα...Αν εχεις χρονο σχολιασε τα αποτελεσματα
pnick Μάϊος 3, 2014 #29 Μάϊος 3, 2014 η καρτα θελει 2 6πινα, ενα ετοιμο 6πινο ειχε το τροφοδοτικο για gpu, και πειρα τα αλλα 2 molex που ειχε και ανταπτορα και τα εκανα ενα 6πινο ακομα, γι αυτο τωρα δεν εχω molex IDE drives.Θα σου πούν και οι άλλοι που είναι πιό έμπειροι, αλλά κάπου εδώ μέσα είναι το πρόβλημα κατά την δική μου εκτίμηση. Τροφοδοτικό-κάρτα, όπως σου είπα και πιό πάνω. Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό (καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να βρείς). Πριν το κάνεις αυτό δεν θα έχεις ουσιαστικές απαντήσεις.
Jimaki MBG Μάϊος 3, 2014 Author #30 Μάϊος 3, 2014 Θα σου πούν και οι άλλοι που είναι πιό έμπειροι, αλλά κάπου εδώ μέσα είναι το πρόβλημα κατά την δική μου εκτίμηση. Τροφοδοτικό-κάρτα, όπως σου είπα και πιό πάνω. Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό (καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να βρείς). Πριν το κάνεις αυτό δεν θα έχεις ουσιαστικές απαντήσεις. εβαλα και θεμα μηπως ειναι κανεις εδω κοντα και προσφερθει...δεν μπορω να δωσω 100+ ευρω για δοκιμη καταλαβαινεις...θα δουμε...ευχαριστω παντως
dragontech Μάϊος 3, 2014 #31 Μάϊος 3, 2014 δεν δοκιμασες να αφαιρεσεις συσκευες που παιρνουν απο την 12βολτη γραμμη? εστω 5-10 βατς μπορουν να κανουν την διαφορα αν ενα τροφοδοτικο δουλευει ορια.
Gi0 Μάϊος 3, 2014 #32 Μάϊος 3, 2014 Ετρεξα occt και ιδου τα αποτελεσματα :cpu linpack-->infinite--> ολα καλα για αρκετη ωρα ο cpu μια χαρα,χτυπησε ενα 70 αρι αλλα οκ. cpu occt --> infinite -->τα ιδια ολα καλα gpu--->automatic--->ok gpu--->infinite---> άμεσο crash psu--->automatic ---> ok (δεν το ετρεξα πολυ ωρα) psu--->infinite---> άμεσο crash Οταν λεω αμεσο εννοω 1 δευτερολεπτo μολις ξεκιναει το τεστ ...crash. [MENTION=507]Gi0[/MENTION] το τεστ το ειδα απο εναν δικο σου οδηγο μετα απο αναφορα της [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] σε ενα αλο θεμα...Αν εχεις χρονο σχολιασε τα αποτελεσματα Δεν χρειαζεσαι τη βοηθεια μου, οτι ειπε ο [MENTION=31462]pnick[/MENTION]
Jimaki MBG Μάϊος 3, 2014 Author #33 Μάϊος 3, 2014 Τροφοδοτικο καρτα γραφικων...απο την αρχη γι αυτα σηζηταμε εδω...απλα πρεπει να το προσδιορισω κι αλο..σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα.
Jimaki MBG Μάϊος 4, 2014 Author #34 Μάϊος 4, 2014 BugcheckCode 0 BugcheckParameter1 0x0 BugcheckParameter2 0x0 BugcheckParameter3 0x0 BugcheckParameter4 0x0 SleepInProgress 0 PowerButtonTimestamp 0 BootAppStatus 0 αυτο βγαζει στο event viewer των windows 8. Δεν μ πεταει bsod απλα κρασαρει
Gi0 Μάϊος 4, 2014 #35 Μάϊος 4, 2014 Τροφοδοτικο καρτα γραφικων...απο την αρχη γι αυτα σηζηταμε εδω...απλα πρεπει να το προσδιορισω κι αλο..σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα. Για να τo προσδιορισεις κ αλλο θα πρεπει ειτε να μαθεις εαν φταιει καποιο απο αυτα και ποιο, ειτε να απορριψεις και τα δυο ωστε να προχωρησεις προς αλλους παραγοντες. Σιγουρα ειναι κομματακι μπελαλιδικο το βαλε-βγαλε, βρες αλλο τροφοδοτικο, δοκιμασε, φτου κι απτην αρχη, κλπ, κλπ, αλλα δυστυχως πρεπει να τα κανεις. Σε διαφορετικη περιπτωση, οπως πχ ν αρχισεις να ψαχνεις μηπως ειναι software το προβλημα ενω υφισταται η πιθανοτητα να φταιει psu ή gpu, το πιο πιθανο ειναι να μην βγαλεις ακρη και να σπαταλησεις το χρονο και τον κοπο σου. Αποψη μου προφανως, εσυ αποφασιζεις
Jimaki MBG Μάϊος 4, 2014 Author #36 Μάϊος 4, 2014 Για να τo προσδιορισεις κ αλλο θα πρεπει ειτε να μαθεις εαν φταιει καποιο απο αυτα και ποιο, ειτε να απορριψεις και τα δυο ωστε να προχωρησεις προς αλλους παραγοντες. Σιγουρα ειναι κομματακι μπελαλιδικο το βαλε-βγαλε, βρες αλλο τροφοδοτικο, δοκιμασε, φτου κι απτην αρχη, κλπ, κλπ, αλλα δυστυχως πρεπει να τα κανεις.Σε διαφορετικη περιπτωση, οπως πχ ν αρχισεις να ψαχνεις μηπως ειναι software το προβλημα ενω υφισταται η πιθανοτητα να φταιει psu ή gpu, το πιο πιθανο ειναι να μην βγαλεις ακρη και να σπαταλησεις το χρονο και τον κοπο σου. Αποψη μου προφανως, εσυ αποφασιζεις Καλα εχεις δικιο. Αλλα κοινουμαι με το υλικο που εχω, δεν εχω δυνατοτητα να δοκιμασω κατι εδω στην αθηνα. θα παω την καρτα πλαισιο γιατι το VMT μου εβγαλε error στα 1900χ1200 32bpp (αν και δεν το εμπιστευομαι σαν τεστ) μου εβγαλε απειρα ερρορ αλλαμονο σαυτη την αναλυση. Οποτε θα την παω μπας και μου την αλλαξουνε. και βλεπουμε
Jimaki MBG Μάϊος 5, 2014 Author #37 Μάϊος 5, 2014 Κρατησαν για τεσταρισμα την 570 και πειρα μια 210 για να ανοιξει το pc γιατι εχω δουλειές. Δουλευει μια χαρα τωρα.και μ λεει οτι η καρτα περνει 0.9ν ενω και στην 570 0.9ν ελεγε και πηγαινε 1.00ν στο λοουντ παρολο που ειχε και τροφοδοσια.
Jimaki MBG Μάϊος 5, 2014 Author #39 Μάϊος 5, 2014 ναι δεν εχει.και περνει 0,9ν και η 570 με 2 6πινα επερνε τα ιδια?γιατι?και ανεβαινε στο 1ν μονο σε λοουντ
pnick Μάϊος 5, 2014 #40 Μάϊος 5, 2014 H τάση είναι πάνω κάτω ίδια, απλά τα Amperes και τα watt αλλάζουν, δηλαδή δυό κάρτες μπορεί να έχουν παρόμοια τάση και η μια να τραβάει πολύ περισσότερο ρεύμα.Εγώ άλλο λέω. Τελικά μάλλον έφταιγε η πατέντα με τα molex που είχες κάνει. Υποπτεύομαι ότι δεν θα βρούν κάτι στην 570, οπότε θα πρέπει να αλλάξεις τροφοδοτικό. Αν βρούν, αλλάζεις κάρτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.