Samoilaros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2014 Καλησπέρα παίδες, εδώ και ένα 15πενθήμερο κάτι έχει πάθει το μtorrent μου. Ενώ συνήθως κατέβαζα με 1,2-1,5 mb/s τώρα κάτι έχει πάθει και σαν να κλειδώνει στα 30 kb/s. Έχω ελέγξει τα όρια Αποστολής και Λήψης και είναι μία χαρά . Όταν πατάω stop και τα ξαναξεκινάω βαράνε καλές ταχύτητες το πρώτο λεπτό και μετά πάλι τα ίδια. Ανεβάζω ενδεικτικές φωτογραφίες. Τι μπορεί να φταίει; Εντωμεταξύ από steam ή άλλους τρόπους κατεβάσματος πάει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 Κατ' αρχάς βάλε screenshot από κανένα Linux LiveCD, καθώς τα Cosmos..δεν είναι free.Κατά δεύτερον πόσταρε εδώ Internet & NetworkingΜήπως πριν 15 μέρες έγινε update το τορρεντ και σκάλωσε κάτι; Σίγουρα δεν πείραξες τίποτα άλλο; (μέγιστο upload/μέγιστες συνδέσεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 17, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 δοκιμασες να κατεβασεις ενα μονο torrent?μηπως υπερφόρτωνεται ο σκληρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 17, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 Νομίζω ότι όταν υπερφορτώνεται ο σκληρός, πέφτει στο 0 το download. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις από τις Advanced ρυθμίσεις να ορίσεις την μέγιστη επιτρεπόμενη μνήμη στο 1GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samoilaros Απρίλιος 18, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 Καλησπέρα, είχα θέσει το Upload στο 1 kb/s ( ). Όταν το έβαλα πίσω στο unlimited κατέβαζε κανονικά. Εδώ και χρόνια βάζω το upload στο 1, τώρα γιατί το έπαθε αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.