Jump to content

Πρόβλημα με torrents

Samoilaros

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες,

εδώ και ένα 15πενθήμερο κάτι έχει πάθει το μtorrent μου. Ενώ συνήθως κατέβαζα με 1,2-1,5 mb/s τώρα κάτι έχει πάθει και σαν να κλειδώνει στα 30 kb/s. Έχω ελέγξει τα όρια Αποστολής και Λήψης και είναι μία χαρά . Όταν πατάω stop και τα ξαναξεκινάω βαράνε καλές ταχύτητες το πρώτο λεπτό και μετά πάλι τα ίδια.

Ανεβάζω ενδεικτικές φωτογραφίες.

qcpIcHI.png

Zj3qfLe.png

Τι μπορεί να φταίει; Εντωμεταξύ από steam ή άλλους τρόπους κατεβάσματος πάει κανονικά.

Κατ' αρχάς βάλε screenshot από κανένα Linux LiveCD, καθώς τα Cosmos..δεν είναι free.

Κατά δεύτερον πόσταρε εδώ Internet & Networking

Μήπως πριν 15 μέρες έγινε update το τορρεντ και σκάλωσε κάτι; Σίγουρα δεν πείραξες τίποτα άλλο; (μέγιστο upload/μέγιστες συνδέσεις)

Νομίζω ότι όταν υπερφορτώνεται ο σκληρός, πέφτει στο 0 το download. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις από τις Advanced ρυθμίσεις να ορίσεις την μέγιστη επιτρεπόμενη μνήμη στο 1GB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.