Samoilaros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2014 Καλησπέρα παίδες, εδώ και ένα 15πενθήμερο κάτι έχει πάθει το μtorrent μου. Ενώ συνήθως κατέβαζα με 1,2-1,5 mb/s τώρα κάτι έχει πάθει και σαν να κλειδώνει στα 30 kb/s. Έχω ελέγξει τα όρια Αποστολής και Λήψης και είναι μία χαρά . Όταν πατάω stop και τα ξαναξεκινάω βαράνε καλές ταχύτητες το πρώτο λεπτό και μετά πάλι τα ίδια. Ανεβάζω ενδεικτικές φωτογραφίες. Τι μπορεί να φταίει; Εντωμεταξύ από steam ή άλλους τρόπους κατεβάσματος πάει κανονικά.
l2phile Απρίλιος 17, 2014 #2 Απρίλιος 17, 2014 Κατ' αρχάς βάλε screenshot από κανένα Linux LiveCD, καθώς τα Cosmos..δεν είναι free.Κατά δεύτερον πόσταρε εδώ Internet & NetworkingΜήπως πριν 15 μέρες έγινε update το τορρεντ και σκάλωσε κάτι; Σίγουρα δεν πείραξες τίποτα άλλο; (μέγιστο upload/μέγιστες συνδέσεις)
kuza Απρίλιος 17, 2014 #3 Απρίλιος 17, 2014 δοκιμασες να κατεβασεις ενα μονο torrent?μηπως υπερφόρτωνεται ο σκληρος.
l2phile Απρίλιος 17, 2014 #4 Απρίλιος 17, 2014 Νομίζω ότι όταν υπερφορτώνεται ο σκληρός, πέφτει στο 0 το download. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις από τις Advanced ρυθμίσεις να ορίσεις την μέγιστη επιτρεπόμενη μνήμη στο 1GB
Samoilaros Απρίλιος 18, 2014 Author #5 Απρίλιος 18, 2014 Καλησπέρα, είχα θέσει το Upload στο 1 kb/s ( ). Όταν το έβαλα πίσω στο unlimited κατέβαζε κανονικά. Εδώ και χρόνια βάζω το upload στο 1, τώρα γιατί το έπαθε αυτό;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.