Jump to content

Κόλημα pc help!!

chris2

Recommended Posts

Γεια σας

Εχω το εξης pc:

Asrock z77 extreme 4

i5 3570k

8gb ram Kingston

1T W.D. blue οπου εκει ειναι το λειτουργικο

Λοιπον το προβλημα ξεκινησε το προβλημα προχθες οταν ανοιξα το pc και αφου εκανα log in κολλησε.Μου εκανε εντυπωση γιατι τετοιο πραγμα εχει να ξανακανει απο οταν πειραξα τα ρολογια της onboard καρτας γραφικων.Χθες δουλευει απροβληματιστα και σημερα απογευμα και μεσημερι.

Τωρα το βραδυ ειπα να το ανοιξω και συνολο το εχω κανει καμια 10αρια επανεκκινησεις και τιποτα κολλάει.

Σε ασφαλη λειτουργια δουλευει κανονικα.Ενα και restore της ρυθμισεις των bios αλλα παλι δεν λεει να σταματησει.

Με λειτουργικο σε αλλο δισκο δουλευει κανονικα(τωρα win 7).Πραγματικα δεν έχω ιδεα τι φταιει.

please help

γιατι περα απο format δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο

Οταν μπηκα απο safe mode ανοιξα το sentinel και ναι ειδα πως ο W.D. ειχε υγεια 99%

Παραθετω εικόνα .Υπαρχει κάποιο προγραμμα για αυτην την δουλεια?

Τωρα εδω και μιση ωρα δουλευει κανονικα

post-28923-1416078341,765_thumb.jpg

Εβαλα το cd αλλα δεν καταφερε τιποτα.

Επισης εκανα και αυτο το check οταν φορτώνουν τα windows σε ρωταει αν θες να ελέγξεις τον δισκο αλλα και παλι κολλαει και την υγεια στο sentinel απο 89 την πηγε 92%.Πιστευετε οτι αν κανω format θα διορθωθεί το προβλημα??

Γιατι και ενα laptopaki που ειχα απο καινουργιο μολις το ανοιξα το εκανε.Τι εγυηση το πηγα τι format δεν σταματει να το κανει.

Ευχαριστω για τις απαντισεις

dirving69 αλλαγες σε software / hardware δεν εκανα αλλα και να εκανα με το bios restore δεν θα ξεκαθαριζε?

jamesbond αντιvirus ειχα (το avast) αλλα τωρα θα ξανακάνω ενα τεστ το δισκο remotest τι εννοεις?

anonymous-root WD diagnostics το τρέχω τωρα .Δοκιμασα το πρωτο αλλα μου εβγαλε αυτο στην φωτο .Τωρα τρέχω το extend.

ενημερωνω για νεοτερα ,α και να πω οτι τα windows 7 ειναι σπασμενα αν παιζει καποιο ρολο

post-28923-1416078349,9107_thumb.png

post-28923-1416078350,0614_thumb.png

post-28923-1416078350,4615_thumb.jpg

Ευχαριστω για τις απαντισεις

dirving69 αλλαγες σε software / hardware δεν εκανα αλλα και να εκανα με το bios restore δεν θα ξεκαθαριζε?

jamesbond αντιvirus ειχα (το avast) αλλα τωρα θα ξανακάνω ενα τεστ το δισκο remotest τι εννοεις?

anonymous-root WD diagnostics το τρέχω τωρα .Δοκιμασα το πρωτο αλλα μου εβγαλε αυτο στην φωτο .Τωρα τρέχω το extend.

ενημερωνω για νεοτερα ,α και να πω οτι τα windows 7 ειναι σπασμενα αν παιζει καποιο ρολο

Οχι απαραίτητα. Το bios restore επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε default κατάσταση. Αν έχεις εγκαταστήσει software updates είτε αυτά αφορούν το λειτουργικό είτε κάποια αναβάθμιση πχ σε drivers το bios restore δεν τα επαναφέρει. Υπάρχει περιπτωσει να έχεις automatic updates στο λειτουργικό και επειδή ειναι "σπασμένο" όπως αναφέρεις να σου δημιούργησε το πρόβλημα ?

Οχι το update τα ειχα απενεργοποιημενα και τωρα με εβγαλε πως πρεπει να τα ξαναενεργοποιησω μαλλον ασχετο με το προβλημα .Παντως απο οτι προλαβα να δω γιατι μολις φορτωνουν σχεδον ολα τα προγράμματα κολλαει ,δεν εχω βαλει κατι καινουργιο.Επισης ασχετο μετα απο 3-5 επανακινισεις δουλεψε κανονικα οσπου εκανα την βλακεια και τον εκλεισα και απο τοτε τιποτα κολλαει

Παιδια χθες τραβιξα οτι αρχεια ειχα απο το ενα το partition οπου ηταν το λειτουργικο και οταν ενταξει.Λεω αντε ας κανω και κανενα format και το εκανα και ολα καλα.Και ξαναεγκατεστισα τα windows και ουτε κολλαει και η υγεια ειναι 100%.Τωρα πως το βλεπετε, λετε να ξαναβγαλει??Γιατι εναν γνωστο που ρωτησα μου ειπε πολυ πιθανον να το ξανακανει??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.