chris2 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2014 Γεια σαςΕχω το εξης pc:Asrock z77 extreme 4i5 3570k8gb ram Kingston1T W.D. blue οπου εκει ειναι το λειτουργικοΛοιπον το προβλημα ξεκινησε το προβλημα προχθες οταν ανοιξα το pc και αφου εκανα log in κολλησε.Μου εκανε εντυπωση γιατι τετοιο πραγμα εχει να ξανακανει απο οταν πειραξα τα ρολογια της onboard καρτας γραφικων.Χθες δουλευει απροβληματιστα και σημερα απογευμα και μεσημερι.Τωρα το βραδυ ειπα να το ανοιξω και συνολο το εχω κανει καμια 10αρια επανεκκινησεις και τιποτα κολλάει.Σε ασφαλη λειτουργια δουλευει κανονικα.Ενα και restore της ρυθμισεις των bios αλλα παλι δεν λεει να σταματησει.Με λειτουργικο σε αλλο δισκο δουλευει κανονικα(τωρα win 7).Πραγματικα δεν έχω ιδεα τι φταιει.please help γιατι περα απο format δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Απρίλιος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 σε τι mode ειχες κανει το format k ειχες βαλει τα windows σε achi η σε ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Απρίλιος 17, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 mode τι εννοεις και ειναι σε achi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 Κάνε ένα test στο δίσκο (από κάποιο live environment) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Απρίλιος 18, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 Οταν μπηκα απο safe mode ανοιξα το sentinel και ναι ειδα πως ο W.D. ειχε υγεια 99% Παραθετω εικόνα .Υπαρχει κάποιο προγραμμα για αυτην την δουλεια? Τωρα εδω και μιση ωρα δουλευει κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Απρίλιος 20, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2014 Βάλε το Cd των win και κάνε repair Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Απρίλιος 21, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 Εβαλα το cd αλλα δεν καταφερε τιποτα.Επισης εκανα και αυτο το check οταν φορτώνουν τα windows σε ρωταει αν θες να ελέγξεις τον δισκο αλλα και παλι κολλαει και την υγεια στο sentinel απο 89 την πηγε 92%.Πιστευετε οτι αν κανω format θα διορθωθεί το προβλημα??Γιατι και ενα laptopaki που ειχα απο καινουργιο μολις το ανοιξα το εκανε.Τι εγυηση το πηγα τι format δεν σταματει να το κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Απρίλιος 22, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Εχεις κάνει αλλαγές σε software / hardware ? Απο την στιγμή που ξεκινάει & λειτουργεί κανονικά σε safe mode τσέκαρε τις τελευταίες αλλαγές που έχεις κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Απρίλιος 22, 2014 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Τρέξε WD diagnostics στον δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Απρίλιος 22, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Ευχαριστω για τις απαντισεις dirving69 αλλαγες σε software / hardware δεν εκανα αλλα και να εκανα με το bios restore δεν θα ξεκαθαριζε? jamesbond αντιvirus ειχα (το avast) αλλα τωρα θα ξανακάνω ενα τεστ το δισκο remotest τι εννοεις? anonymous-root WD diagnostics το τρέχω τωρα .Δοκιμασα το πρωτο αλλα μου εβγαλε αυτο στην φωτο .Τωρα τρέχω το extend. ενημερωνω για νεοτερα ,α και να πω οτι τα windows 7 ειναι σπασμενα αν παιζει καποιο ρολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Απρίλιος 22, 2014 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Δοκίμασε και με τις μνήμες. Στην αρχή με ένα module και σε όλα τα slots της μητρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Απρίλιος 22, 2014 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Ευχαριστω για τις απαντισεις dirving69 αλλαγες σε software / hardware δεν εκανα αλλα και να εκανα με το bios restore δεν θα ξεκαθαριζε?jamesbond αντιvirus ειχα (το avast) αλλα τωρα θα ξανακάνω ενα τεστ το δισκο remotest τι εννοεις?anonymous-root WD diagnostics το τρέχω τωρα .Δοκιμασα το πρωτο αλλα μου εβγαλε αυτο στην φωτο .Τωρα τρέχω το extend.ενημερωνω για νεοτερα ,α και να πω οτι τα windows 7 ειναι σπασμενα αν παιζει καποιο ρολοΟχι απαραίτητα. Το bios restore επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε default κατάσταση. Αν έχεις εγκαταστήσει software updates είτε αυτά αφορούν το λειτουργικό είτε κάποια αναβάθμιση πχ σε drivers το bios restore δεν τα επαναφέρει. Υπάρχει περιπτωσει να έχεις automatic updates στο λειτουργικό και επειδή ειναι "σπασμένο" όπως αναφέρεις να σου δημιούργησε το πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Απρίλιος 22, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Οχι το update τα ειχα απενεργοποιημενα και τωρα με εβγαλε πως πρεπει να τα ξαναενεργοποιησω μαλλον ασχετο με το προβλημα .Παντως απο οτι προλαβα να δω γιατι μολις φορτωνουν σχεδον ολα τα προγράμματα κολλαει ,δεν εχω βαλει κατι καινουργιο.Επισης ασχετο μετα απο 3-5 επανακινισεις δουλεψε κανονικα οσπου εκανα την βλακεια και τον εκλεισα και απο τοτε τιποτα κολλαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Απρίλιος 22, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 πιαδια σταματησε και extend test μαλλον δεν υπαρχει ελπιδα να σωθει για μου λεει tο much bad sector να αδειασω τουλαχιστον οτι μπορω και να τον παω στο service???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Απρίλιος 22, 2014 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 Η ερώτηση σου είναι ρητορική Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Απρίλιος 28, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Παιδια χθες τραβιξα οτι αρχεια ειχα απο το ενα το partition οπου ηταν το λειτουργικο και οταν ενταξει.Λεω αντε ας κανω και κανενα format και το εκανα και ολα καλα.Και ξαναεγκατεστισα τα windows και ουτε κολλαει και η υγεια ειναι 100%.Τωρα πως το βλεπετε, λετε να ξαναβγαλει??Γιατι εναν γνωστο που ρωτησα μου ειπε πολυ πιθανον να το ξανακανει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Απρίλιος 28, 2014 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.