gdp77 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2014 Έτοιμη η νέα LTS έκδοση του Ubuntu με 5 χρόνια υποστήριξη. Το καλύτερο ubuntu ever, στο πιάτο σας! Download Ubuntu 14.04 LTS - 64 bit Download Ubuntu 14.04 LTS - 32 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 Γιατί καλύτερο? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 Γιατί είναι το πιο polished ever, έχει τα πιο πολλά features από ποτέ, είναι LTS (5 χρόνια support). Δεν σε καλύπτουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 Δεν το ειπα ειρωνικα. Εχω να ασχοληθω με Ubuntu αρκετο καιρο και απλα ηθελα να μαθω γιατι ειναι το "καλυτερο ever" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 18, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 Το έχω αντιπαθήσει πάρα πολύ το ubuntu και ορισμένες διανομές που αλλάξαν τόσο πολύ το GUI.Θέλω ένα απλό περιβάλλον χωρίς φρουφρού και αρώματα (δηλ xfce χωρίς καν εφέ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Απρίλιος 18, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 Θα περιμένουμε το Linux Mint για να έχουμε και ωραιότατο Cinnamon Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 18, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 Το έχω αντιπαθήσει πάρα πολύ το ubuntu και ορισμένες διανομές που αλλάξαν τόσο πολύ το GUI.Θέλω ένα απλό περιβάλλον χωρίς φρουφρού και αρώματα (δηλ xfce χωρίς καν εφέ) xubuntu 14.04Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 18, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 Να δούμε τι θα κάνουν με τις HiDPI Displays. Άθλιο ήταν το 13.10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 19, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 Διαβάζω ότι το 14.04 έχει πολύ καλό support και για hidpi, αν και δεν νομίζω ότι κάποιος που αγοράζει hidpi monitor έχει λόγο να ασχοληθεί με linuxSent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 19, 2014 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 αν και δεν νομίζω ότι κάποιος που αγοράζει hidpi monitor έχει λόγο να ασχοληθεί με linuxSent from my GT-I9300 using TapatalkΓιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 19, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 Υποθέτω ότι τις hidpi τις αγοράζει κάποιος για ΑΑΑ gaming και τις συνοδεύει με πανάκριβες κάρτες γραφικών που οι κατασκευαστές τους φαίνεται να δίνουν drivers από αγγαρεία και μόνο. Τα πράγματα αλλάζουν γοργά βέβαια, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για το linux σε αυτό θέμα (ΑΑΑ gaming)Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 19, 2014 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 Υποθέτω ότι τις hidpi τις αγοράζει κάποιος για ΑΑΑ gaming και τις συνοδεύει με πανάκριβες κάρτες γραφικών που οι κατασκευαστές τους φαίνεται να δίνουν drivers από αγγαρεία και μόνο. Τα πράγματα αλλάζουν γοργά βέβαια, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για το linux σε αυτό θέμα (ΑΑΑ gaming)Sent from my GT-I9300 using TapatalkHiDPΙ έχουν πλέον και αρκετά laptops (με touch), τα οποία δε νομίζω να τα αγοράζουν με κύριο σκοπό το gaming.Γιατί εκεί να πρέπει να ρίξεις την ανάλυση για να κάνεις δουλειά σου χωρίς να βγάζεις τα ματάκια σου;Νομίζω είναι κουτό να συνδέει κανείς το HiDPI μόνο με το gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Απρίλιος 19, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 Δεν πρέπει να τη ρίξεις, διότι όπως σου είπα πιο πριν υποστηρίζεται μια χαρά.Από 'κει και πέρα και εγώ θεωρώ κουτή την αγορά hidpi οθόνης και marketing hype, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 20, 2014 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2014 ρε γμτ έκανα upgrade από 13.10 σε 14.04 και τώρα που χάζευα είδα ότι δεν μου έχει πάει από τι δεξιά μεριά των παραθήρων τα minimize maximize close και από ένα γρήγορο search είδα ότι δεν γίνεται προς το παρόν crap και με βόλευε από δεξιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 21, 2014 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2014 so far έχει διορθωθεί το πρόβλημα που είχα με το cairo-dock που στο startup μου το έβγαζε τέρμα δεξιά (στα 2560*1080) και έπρεπε να κάνω αλχημείες να το διορθώνω κάθε φορά πρέπει να διορθώθηκε και το πρόβλημα που είχα στο mouse που το ένα βήμα του scroll ήταν μια σελίδα και έπρεπε να βγάλω και να ξαναβάλω το usb dongle και τώρα είδα και επιτέλους ήχο από το hdmi out της 6950 βέβαια εγώ το έχω στο dp ελπίζω να βγει και εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Μάϊος 6, 2014 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Το έχω αντιπαθήσει πάρα πολύ το ubuntu και ορισμένες διανομές που αλλάξαν τόσο πολύ το GUI.Θέλω ένα απλό περιβάλλον χωρίς φρουφρού και αρώματα (δηλ xfce χωρίς καν εφέ)για όποιον δεν αρέσει το unity και θέλει απλό gnome (προφανώς το απλό xfce χωρίς καν εφέ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία!), με το που κάνει install/upgrade :sudo add-apt-repository ppa:gnome3-team/gnome3sudo apt-get updatesudo apt-get install gnome-shell gnome-tweak-tool ubuntu-gnome-desktopπροσωπικά αλλάζω και τον login manager σε gdm αλλά και ο lightdm είναι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάϊος 6, 2014 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 πρέπει να διορθώθηκε και το πρόβλημα που είχα στο mouse που το ένα βήμα του scroll ήταν μια σελίδα και έπρεπε να βγάλω και να ξαναβάλω το usb dongleΑν έχεις dualboot με windows τότε μετά από κάθε login στα windows θα πρέπει να το κάνεις. Το κάνει και σε μένα ένα MS mouse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 6, 2014 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Αν έχεις dualboot με windows τότε μετά από κάθε login στα windows θα πρέπει να το κάνεις. Το κάνει και σε μένα ένα MS mouse.dual boot έχω αλλά έκανα απανωτά restart στο ubuntu για test και το έκανε σχεδόν μετά από κάθε restart (και λέω σχεδόν γιατί μπορεί να τύχαινε μετά από ένα restart να μην το έκανε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 9, 2014 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 για όποιον δεν αρέσει το unity και θέλει απλό gnome (προφανώς το απλό xfce χωρίς καν εφέ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία!), με το που κάνει install/upgrade : sudo add-apt-repository ppa:gnome3-team/gnome3sudo apt-get updatesudo apt-get install gnome-shell gnome-tweak-tool ubuntu-gnome-desktop προσωπικά αλλάζω και τον login manager σε gdm αλλά και ο lightdm είναι ΟΚ. καλό είναι, αλλά πως κάνουμε επαναφορά !! το δοκίμασα σε 14.04 Το βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Μάϊος 9, 2014 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Επίσης μπορείς απλά να απεγκαταστήσεις τα πακέτα του gnome3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.