Superior_Mind Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2014 Μετά την παρότρυνση για την σωστή υποκατηγορία του κ. jpavly να μαστε λοιπόν. Έχω έναν επεξεργαστή i5 3570k και μια μητρική Asus Z77-A latest bios 0701. Προσπαθώντας να ξεκινήσω τα πρώτα μου βήματα στον υπερχρονισμό διάβασα αρκετά στα fora και ξεκίνησα να πειράζω το bios. Βρήκα όμως ένα bug που έχουν συναντήσει κι άλλοι που περιγράφεται εδώ. Seems like I can't overclock i5 3570k.... Τα προγράμματα τύπου winflash δε μου δίνουν επιλογή για flash-άρισμα σε παλαιότερο bios και δεν είμαι και πολύ υπέρ της ιδέας να περάσω patched bios. Αυτό που δε θυμάμαι είναι αν πέρασα το τελευταίο bios στη μητρική εγώ ή ήρθε με αυτό. Απλά είχα πάει στη σελίδα της asus πριν καιρό και κατέβασα ότι είχε και δε μπορώ να θυμηθώ μετά από 6-7 μήνες. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Απρίλιος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 Γιατι θες να βαλεις το bios μεσω προγραμματος?Αν βαλεις το bios σε ενα αδειο φλασακι και πας στο Asus EZ Flash 2 Utility Θα σου δειξει απο ποιο δισκο να το παρει.Του πατας το φλασακι και μετα σε ολα μονο οκ,και θα παρει οποιο πιο παλιο bios θες εσυ.Εχω βαλει ολα τα παλαιοτερα bios στην δικη μου χωρις κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.