Jump to content

Dell UltraSharp UP3214Q

mazax

Recommended Posts

Σκέφτομαι για αναβάθμιση του U2711 που έχω μέχρι τώρα. Το παρακάτω είναι αυτό που γουστάρω πιο πολύ αλλά μήπως είναι λίγο νωρίς για 4k οθόνη. Βλέπω ότι από HDMI είναι στα 30Hz και μόνο από Display είναι 4κ 60Ηz. Στα games πως θα συμπεριφέρεται σε αναλύσεις 1440p?

Εχει κανείς εμπειρία από αυτό ή παρόμοιο μονιτορ?

Τι λέει το 8ms gray to gray?

"Dell UltraSharp UP3214Q 80,1cm(31,5"") Monitor LED HDMI,2xDP,miniDP 3840 x 2160 Black with 3y warranty

Diagonally Viewable Size:80,1 cm 31,5"" (31,5-inch wide viewable image size)Aspect Ratio:Widescreen (16:9)Panel Type, Surface:

IGZO LCD, In-plane switching, anti glare with hard coat 3H Optimal resolution:3840 x 2160 at 60 Hz (DP1,2*) 3840 x 2160 at 30Hz HDMI Contrast Ratio:1000: 1 (typical) 2 Million:1 (Max) (Dynamic Contrast Ratio) Brightness:350 cd/m2 (typical) Response Time:

8 ms (gray to gray) Viewing Angle: (176° vertical / 176° horizontal) Color Support:Color Gamut (typical): Adobe RGB 99%, sRGB 100% 1,074 Billion colors (10 Bits) Pixel Pitch:0,182 mm Pixel Per Inch (PPI):140 Backlight Technology: LED Display Type:

Widescreen Flat Panel Display Display Screen Coating:Antiglare with hard-coating 3H Connectivity 1 HDMI connector 1 Mini DisplayPort 1 DisplayPort (version 1,2a) 4 USB 3,0 ports - Downstream (4 at the back, 1 with battery charging) 1 USB 3,0 port - Upstream 1 Media Card Reader

"

και εγώ αυτή θέλω αλλά με σταματούν τα 2.3Κ που κοστίζει. Από που λες να την πάρεις αν κάνεις το βήμα;

Από όσο ξέρω τα windows τη βλέπουν σα δύο μονιτορ λόγο της ανάλυσης της. Θέλω να ακούσω και εγώ γνώμες για αυτή αν και δεν το κόβω να την αγοράζω αν δε πέσει στο χιλιάρικο.

• 3 weeks later...

Τελικά κατέληξα ότι είναι νωρίς για 4K monitor και πήρα την U3014 της DELL.

Μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με την U2711 που έχω αλλά δεν μπορούσα να ξέρω πως θα ήταν η 4k στα games.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.