Wizard! Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2014 Φαίνεται ενδιαφέρουσα σαν ιδέα, μένει να δούμε την υλοποίησή της.'The Crew' Delivers Open World RPG Racing Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1-7Vwf_MWgs]The Crew - Worldwide Gameplay Premiere [HD 1080P] - YouTube[/ame]The Crew's Open World is Larger Than GTA V, Far Cry 3, and Skyrim Combined - MP1st Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Απρίλιος 15, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Είναι αυτό που έλειπε και αυτό που μπορεί να προχωρήσει λίγο τα racing games... Που όπως και να το κάνεις είχαν αρχίσει να ξεμένουν από νέες ιδέες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 15, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Εμένα μου φαίνεται σα συνδυασμός Test Drive (Open world/real location), NFS (car customization/illigal races) και online gaming. Αν δεν κρίνεται η απόλαυση από το πόσους φίλους έχεις και πόσοι θα παίζετε ταυτόχρονα, νομίζω θα είναι καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 15, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 περσινό μεν αλλά για πάμε[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bfl39tfs6FI]The Crew - E3 2013 - Commented Walkthrough [uK] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 15, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 επίσης στην Ε3 στο 5 λεπτό πηγαίνετε θα έχει και το εσωτερικό του αμαξιού [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 26, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2014 Παιδες ειναι κανενας στην μπετα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 28, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι???Στην Ubisoft λέει pre order αλλα στο skroutz το έχει για αγορά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 28, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Αμα πας στην Σελιδα του θα δεις κατι για Beta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Αύγουστος 25, 2014 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kw3zMEnPBM4]THE CREW | Playground trailer [uK] - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=HR3sxjxuAeY]The Crew - On the Road - The World’s Greatest Playground - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Αύγουστος 25, 2014 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Στο twitch streamαρουν αρκετοί την beta, που νομίζω άνοιξε σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Αύγουστος 26, 2014 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 (edited) Παιδιά έχω 3 κλειδιά για τη Beta του παιχνιδιού. Pm me. Έφυγαν καλό gaming!!! Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 26, 2014 από thanoolhs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 26, 2014 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Ευχαριστώ τον Thanoolh !!! Για το κλειδάκι που μου έδωσε !!!Οι πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες μπορώ να πω ...θα πω αυτά που με χάλασαν και αύριο που θα το λιώσω θα πω και τα υπόλοιπα !Αρχικά στην BETA βλέπουμε fps limit 30 !!! (αχ ρε γ@μημένες κονσόλες) !Δεύτερον βλέπουμε ότι όταν στουκέρνεις σε δέντρα αμάξια κλπ η συμπεροφορά είναι copy paste από το watch dogs !Τρίτον χρησιμοποιούν (μάλλον την ίδια μηχανή γραφικών που φτιάχτηκε το watch dogs)αύριο θα μπω στο Forum τους να τους κράξω , γιατί πάνε να μας δώσουν άλλο ένα console port ! Αν το αφήσουν έτσι δεν πα να έχεις ΤΙΤΑΝ - 295Χ 290χ κλπ 30 fpsεδώ με 280χ - ultra Με Fxaa και έπιανα 23-30 έλεος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Αύγουστος 27, 2014 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 60 fps: For people who want 60 FPS! : The_Crew Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Αύγουστος 27, 2014 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 Υπάρχει και αυτό για όσους θέλουν κλειδάκι!The Crew PC Beta Key Giveaway | GeForce Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 27, 2014 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 Αρχικά να πω ότι έκανα το mod και όντως το παιχνίδι ήταν αρκετά πιο όμορφο καθώς όμως πήγαινα πέρα δώθε κλπ δεν ξέρω το game οι servers κλπ έγινε το γνωστό shutter που δεν το βλέπεις το ακούς κιόλας ! το game μπορώ να πω ότι ήταν κολλημένο στα 60 μέχρι που πήγα New York και έπεφτε στα 53 αλλά ήταν αρκετά ενοχλητικό ! Το gpu load ο μέσος όρος του ήταν περίπου 69% όλα ultra εκτός από aa όπου είχα FXAA Τώρα ως προς το παιχνίδι αρκετά διασκεδαστικό (αλλά δεν παύει να είναι ubisoft (βλ άλλα open worlds παιχνίδια , όπου μετά από κάποια ώρα ξεκινάει η μονοτονία) . Αρκετά ωραία μέρη , μεγάλους δρόμους και ευθείες για να φτάσουν οι κοντράκιδες τα 400Km/h+++ Ως προς το Tuning θα το πω μπακαλίστικα Έχουμε ένα οποιοδήποτε αμάξι το οποίο ανάλογα τι έχουν σκεφτεί οι devs μπορείς να το δεις από πύραυλο μέχρι tank .... Για να κερδίσεις εξαρτήματα κάνεις αγώνες κλπ ανεβαίνεις lvl και εσύ , όταν ανέβεις κάποιο lvl πχ το 10 παίρνεις μπόνους πόντους στο αμάξι και γίνεται καλύτερο υποτίθεται ! Επίσης τα εξαρτήματα έχουν lvl Ο κόσμος στην BETA τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ... Δεν ξέρω πόσοι είναι online και πυ ακριβώς είναι μερικούς είδα στο Miami και κάποιος άλλους στο Chicago Επίσης μέχρι 4 άτομα γίνεται να κάνεις Co-op αυτά προς το παρόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 28, 2014 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 (edited) Επίσης έχει CAP - lvl 10 ... μετά μόνο σαχλαμάρες και εξερεύνηση ! και κόντρες μέχρι 4 άτομα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2014 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 28, 2014 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 ένα κλειδάκι για όποιον το θέλει μιας και δεν θα προλάβω να παίξω εγώ 63DP-9THB-HA7A-UMF3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 30, 2014 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2014 AALJ-7QAR-FEV3-WL3C Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 7, 2014 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 The Crew Launch Delayed To December, Gets Another Closed Console Beta in November - MP1stUbisoft and Ivory Tower have announced today the delay of their open-world next-gen racer, The Crew.Originally positioned to launch on November 11 for Xbox One, PlayStation 4, and PC, The Crew will now release worldwide on December 2 and will also be getting a second console beta sometime in November. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts