Jump to content

Καρτα γραφικών

jamesbond

Recommended Posts

αν πας σε ΑΤΙ τοτε πρεπει να επιλεξεις καποια καρτα η οποια θα ειναι απο 7750/250Χ και ανω.

αν ομως επιλεξεις NVIDIA, τοτε απο 650/750 και ανω..

Μα παίζει να νέα games έστω και σε χαμηλές ρυθμίσεις medium

Για να καταλαβεις, η δικια μου r7 260X 2gb στο battlefield 4 σε medium γραφικα εχει 50-60 fps (με mantle), το οποιο ειναι αρκετα απαιτητικο παιχνιδι. Στο grid 2 εχω 40 fps στο ultra. Με μια r7 250 φανταζομαι θα ειναι 10-15% κατω σε επιδοσεις.

Πιστευω σε medium ή low θα παιζει τα περισσοτερα παιχνιδια.

edit: σε αναλυση 1920x1200 τα fps μου, οποτε σε 1080 θα ειναι σιγουρα ψηλοτερα.

εαν ειναι στα 720ρ δεν θα εχει θεμα...στα 1080ρ δυσκολευουν τα πραγματα :D

με την αρχαιολογια της υπογραφης, μπορω να παιξω αρκετα απο τα τελευταια(3ετιας :p) παιχνιδια σε medium και low settings στα 1366χ768 με σχετικα αξιοπρεπες framerate.

• 2 weeks later...

Αν κρινω απο το γεγονος οτι η δικια μου 260Χ παιζει με 60-70 fps το battlefield 4 σε medium (σε 1200p), ισως να ζοριζεται λιγο στο watchdogs

Μια 260x θα παιζει το watch dogs σε medium και με 4gb ram??

Μιλώντας για 260, 4gb ram, φαντάζομαι και για κάποιον μέτριο προς κακό επεξεργαστή, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δυστυχώς watchdogs και λοιπά γουστα θέλουν και καλά μηχανήματα. Δεν είναι φτηνό χόμπι το pc gaming.

καμια απαντησει τελικα θα αγορασω την 260χ απο που να την παρω για να μου δωσουν και κανενα games?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.