Franky_stein Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2014 Καλημέρα.Με το δεδομένο της αλλαγής του κουτιού, έκανα ένα γενικό φορμάτ στα πάντα και για να μην εγκαταστώ άχρηστα ή και επιβλαβή προγράμματα θα ήθελα τις συμβουλές σας για free ή εμπορικά 1) Για defrag στο μηχανικό δίσκο2) Για καθαρισμό όλων των δίσκων και της registry από πάσης φύσεων σκουπίδια3) Για defrag της registry 4) Έναν καλό και ελαφρύ media player5) Πρόγραμμα για παρακολούθηση σε real time θερμοκρασίας επεξεργαστή6) Πρόγραμμα υγείας δίσκων7) Οτιδήποτε άλλο κρίνετε σκόπιμο.8) Τα προγράμματα optimization αξίζουν τίποτε, ή καλό είναι να αποφεύγονται ;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Απρίλιος 14, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 1. O&O defrag 2. Ccleaner 3. Δεν χρειάζεται, και αν χρειαστεί κάνει το Ccleaner 4. Media player classic HC για βιντεο/ταινιες, winamp για μουσικη5. ΗWMonitor6. HD Sentinel7. Avast Antivirus8. ΜακριάSent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Απρίλιος 14, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Sorry, επειδή άλλαξα εν τω μεταξύ τη σειρά, μήπως θα μπορούσες να το ξαναδείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Απρίλιος 14, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Εκανα και εγω edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Απρίλιος 14, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Εκανα και εγω editΕυχαριστώ πολύ.Το winamp δεν σταμάτησε να αναπτύσεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Απρίλιος 14, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Ευχαριστώ πολύ.Το winamp δεν σταμάτησε να αναπτύσεται;ναι αλλα δεν μας ενοχλει πουθενα αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioanna Απρίλιος 14, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Ελαφρυς Media Player ειναι ο Foobar2000 (για μουσικη) Απο εμπορικα, ο καλυτερος Media organizer ειναι ο J. River Media Center. Επισης σου συστηνω και το Revo Uninstaller Pro σε συνεργασια με το Ccleaner Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 14, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Media player: splash pro ex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Απρίλιος 14, 2014 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 +1 στην [MENTION=13242]Ioanna[/MENTION] για το Foobar2000 και Revo Uninstaller Pro, συμφωνώ με τον [MENTION=9888]Papakitou[/MENTION] για το MPC και HD Sentinel, όμως antivirus το antivir free, firewall το comodo, θερμοκρασίες με το HwInfo προσθέτω το 7zip, utorrent, aida 64 (να βρίσκετε), HoneyView για τα gif αλλά και τις εικόνες (προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο για gif και τέλος κανα stress τεστ να υπάρχει, LinX, IntelBurnTest, occt, FurMark ktl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Απρίλιος 14, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Ευχ. παιδιά. Έχω βάλει το Revo free , αξίζει να πάρω τον Pro?Για security έχω ακόμα άδεια για Kaspersky PURE 3.o οπότε είμαι εντάξει.MalwareAntimalwarebytes το free ή το pro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Απρίλιος 14, 2014 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Μπορεις να πας αντι revo free, σε advanced uninstaller pro, ο οποιος ειναι free και ειναι πολυ καλυτερος απο το revo free, το οποιο revo κατα την διαρκεια της εγκαταστασεως δεν παρακολουθει το προγραμμα, μεγαλο μειον, μενουνε μεσα αρκετα καταλοιπα, εγω προσωπικα, μολις το ανακαλυψα σταματησα να το χρησιμοποιω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Απρίλιος 18, 2014 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 Media player για ήχο, εφόσον έχεις αξιώσεις (π.χ. συνδέσεις το PC με ηχοσύστημα ή έχεις ΚΑΛΑ ηχεία), Winamp με Enhancer plug-in. Ο ήχος που βγάζει δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο.Για εικόνα, Media Player Classic HD. Επίσης καλό είναι να υπάρχει και ο VLC, ο οποίος παίζει ακόμα και broken files, δεν μασάει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.