Snips Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2004 προσέξτε την διακύμανση.....
JiMeS Οκτώβριος 24, 2004 #2 Οκτώβριος 24, 2004 Απλώς ποτέ!!!Όσο αγοράζετε το ποδόσφαιρο τότε ποτέ δεν θα δούμε καλά παιχνίδια με πολλά γκολ!Πολλοί ίσως με βρουν υπερβολικό με τον εξαγορασμό αλλά έτσι πιστεύω
yanni Οκτώβριος 24, 2004 #3 Οκτώβριος 24, 2004 Έχουν υπάρξει στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια. Απλά είναι σπάνια. Αλλά άλλο αγγλικό και άλλο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
las_kar_is Οκτώβριος 24, 2004 #4 Οκτώβριος 24, 2004 όταν θα φύγουν ο Κόκαλης και ο Βαρδινογιάννης από τις δυο μεγάλες ΠΑΕ
gleon Οκτώβριος 24, 2004 #5 Οκτώβριος 24, 2004 Μη τα ισοπεδώνετε όλα.... από το φετεινό πρωτάθλημαΧαλκιδόνα Καλλιθεα 4-2και μη μου συγκρίνεται ομάδεςΑν θέλετε να μιλήσετε για γίπεδα οργάνωση ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ κτλ ... παο πάσοΕπίσης όλοι κατηγορουν τους βαρδ.. και Κοκαλ.... πολλά κακά αλλά έχουν κάνει άλλα τόσα κάλαΠροσωπικά θεωρω τη Scoda κορυφαία σε όλα τα επίπεδα (αναλόγος το μεγεθός της)Αυτά τα ολίγα βραδύατικα ..... τα ιπιαμε και τα 2 μπαλάκια και μασ κάθησαν και βαριά
cherryman Οκτώβριος 25, 2004 #6 Οκτώβριος 25, 2004 Το συγκεκριμένο παιχνίδι που αναφέρεις δεν ξέρω από ποιότητας ποδοσφαίρου πως πήγε, αλλά εγώ θα ήθελα να έχουμε παιχνίδια σαν και το Milan - Inter, το οποίο μπορεί να τελείωσε με λευκή ισοπαλία, αλλά ήτανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της δεκαετίας. Χωρίς υπερβολές.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.