aposporis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2014 Καλησπέρα. Ψάχνω USB κάρτα ήχου με οπτική έξοδο ώστε να συνδέω το λαπτοπ στον ενισχυτή για να βλέπω ταινίες. Δυστυχώς ο ενισχυτής κάνει passthrough το σήμα του hdmi και δεν έχω ήχο. Έχω βρει διάφορες αλλά θέλω μια προσωπική γνώμη αν γίνεται. Μπορώ να παραγγείλω και από Γερμανία αν χρειαστεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Απρίλιος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Κάτι σαν και αυτό δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Απρίλιος 14, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Ναι. Την έχω δει τη συγκεκριμένη και κατά 99% θα την πάρω αύριο.Απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη για σιγουριά.Έχω δει στο ebay παρόμοιες κάρτες από Κίνα με 10€, και από τη στιγμή που θέλω μόνο την οπτική μήπως συμφέρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 14, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 αυτη με το sbx ειναι τζαματη ! αμα μπορεις να την αγορασεις ... καλοδουλευτη. κανεις και 5.1 στο μελλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 14, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Ναι. Την έχω δει τη συγκεκριμένη και κατά 99% θα την πάρω αύριο.Απλά ήθελα μια δεύτερη γνώμη για σιγουριά.Έχω δει στο ebay παρόμοιες κάρτες από Κίνα με 10€, και από τη στιγμή που θέλω μόνο την οπτική μήπως συμφέρουν.Η κάρτα αυτή παίρνει τις πληροφορίες μέσω USB και τις μετατρέπει στο ανάλογο σήμα που φεύγει για την οπτική. Για να δουλέψει σωστά χρειάζεται drivers. Πιστεύεις ότι μια κινέζικη κάρτα των 10€ θα μπορέσει να είναι καλής ποιότητας και να έχει σωστή υποστήριξη για drivers; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Απρίλιος 14, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Το φανταζόμουν αλλά έλεγα ότι όλα τα στάδια είναι ψηφιακά όποτε τι θα χάσει?Θα πάω για την "Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro" εκτός απροόπτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.