Jump to content

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ CORSAIR?

davisorle

Recommended Posts

Επειδη μεσα στις επόμες 30 μερες μαλλον θα ερχομαι πισω απο Αμερικη ( Επιτελους! ) Θελω να ξερω ποσο πανε εκει οι μνημες που χρειαζομαι αν ειναι να τις αγορασω απο εδω! Δεν Θυμαμαι κανενα καλο ελλινικο site για να ψαξω οποτε οποιος εχει την καλοσυνη και μπορει ας μου πει ή γραψει κανα καλο site ελλινικο με τιμες να κοιταξω! Μονο το Πλαισιο θυμαμαι και αυτο απο 'τι μου φαινεται εχει μονο generic brands memories!

Το αγαπημενο μου μαγαζι εδω ειναι αυτο www.outpost.com ( fry's legetai ) και με το που μπεις μεσα νομιζεις οτι εισαι στην Disneyland... Θα μου λειψει αυτο το μαγαζι... :(

Ρε συ davisorle μου στελνει ενα παλικαρι απο CA - Berkeley univ μια καρτα γραφικων.Δεν μου την φαιρνεις εσυ ελλαδα να γλυτωσω τα μετοφορικα??! :D :D :D

kidding ...

Μα καλα, εισαι στο Aμερικα και δεν παιρνεις ενα setακι G.Skill??? τις εχει το excaliber.com

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 21:14]

Ρε συ davisorle μου στελνει ενα παλικαρι απο CA - Berkeley univ μια καρτα γραφικων.Δεν μου την φαιρνεις εσυ ελλαδα να γλυτωσω τα μετοφορικα??! :D :D :D

kidding ...

Μα καλα, εισαι στο Aμερικα και δεν παιρνεις ενα setακι G.Skill??? τις εχει το excaliber.com

Κοιταξε να δεις, αν μπορεις να με συναντισεις καπου στον Πειραια γιατι οχι? Ψερω τι ειναι να προσπαθεις να γλυτωσεις τετοια εξωδα... Εγω που δεν ξερω πως θα χωρεσω το PC μου στις βαλιτσες για να μην πληρωνω αποστολες? Ασ'τα! Και με Tower σαν το Thermaltake XaserIII που εχω.... Δεν ειναι και ευκολο να το χωσω σε βαλιτσα! http://thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm Εχουν καταπληκτικα προιοντα! www.thermaltake.com Δες και το δικομου να καταλαβεις γιατι εχω προβλημα.. Το PC μου ειναι 5x βαρύτερο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.