Jump to content

βοηθεια για αγορα ανεμιστηρων κουτιου silent

mototrela

Recommended Posts

Καλησπερα και χρονια πολα

Προσφατα εκανα αναβαθμηση στο pc μου και πλεων αποτελειτε απο

Motherboard asus grypfon χωρις τη πανοπλια του :p

Μνημες 2x4giga στα 1600 corsear

Επεξεργαστη 4770k με τη μαμα ψυκτρα

Grafic card 770 gtx

Τροφοδοτικο 700 tagan

Και τελος για να μπουμε στο θεμα μας κουτι αλουμινιου της Silverstone το οποιο εχω εδω και 10 χρονια . Εκτως απο το υπερβολικο μεγεθος του δεν ειχα το παραμικρο προβλημα μεχρι τωρα !

Ηρθε ο καιρος να αλαξω 2 ανεμιστηρακια 120ρια στο πανω μερος και 2 90ρια στο πισω μερος .

Θα ηθελα να ειναι απολυτος αθορυβα χωρις λαμπακια σεμεδακια κτλπ :)

Η μητρικη εχει υποδοχες για 4πινα fun.ποια μου προτηνετε και που θα τα βρω ?

Ευχαρηστω για το χρονο σας

Για αρχή καλό θα είναι να αλλάξεις και να βάλεις μια καλή ψυκτρα στον επεξεργαστή και σαν 2ο στάδιο να πας για φουρ φουρ.

Όσους ανεμιστήρες και να βάλεις διάφορα έβγαλε δεν θα δεις στην θερμοκρασία του επεξεργαστή , μπορείς να μας πεις πια γραφικών έχεις ακριβώς ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

1. Σωστή η πρόταση του [MENTION=16567]LeoNaXe[/MENTION] για ψύκτρα στον επεξεργαστή. Με τον Haswell δεν παίζουμε.

2. Το τροφοδοτικό πόσα χρόνια το έχεις; Μήπως είναι ώρα για αναβάθμιση;

3. Ανεμιστήρες αθόρυβοι και ποιοτικοί υπάρχουν. Εγώ προτείνω Noctua ή Phanteks. Κορυφαίοι ο καθένας στον τομέα του.

Αυτη ειναι η καρτα γραφηκων που εχω

MSI NVIDIA GeForce GTX 770 2GB - Easy Buy World

Θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζεται .... που παω στο bios να ρυθμισω τις στροφες των ανεμιστηριων

Γιατι ειμαι και πολυ ειδικος!!!:big_boss: χαχαχα

αααααα

Σε ποσους βαθμους του επεξεργαστη πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος?

MSI Afterburner. Ίσως το καλύτερο πρόγραμμα για έλεγχο των ανεμιστήρων της κάρτας, αλλά και για overclocking. Παρ' ότι έχω Palit gtx 770, το Afterburner χρησιμοποιώ.

Ο επεξεργαστής στο idle πρέπει να είναι αυτήν την εποχή κάπου μεταξύ 25-35°C και υπό φορτίο πρέπει κατά την γνώμη μου να τον κρατάς κάτω από 75°. Το 25° και το 75° για τον Haswell είναι ακραίες τιμές. Αυτήν την εποχή αν δεν έχεις κάνει overclocking πρέπει να είσαι μεταξύ 30° και 60° βαθμών. Με overclocking θερμοκρασίες πάνω από 75-80° είναι απαγορευτικές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.