mototrela Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2014 Καλησπερα και χρονια πολα Προσφατα εκανα αναβαθμηση στο pc μου και πλεων αποτελειτε απο Motherboard asus grypfon χωρις τη πανοπλια του Μνημες 2x4giga στα 1600 corsear Επεξεργαστη 4770k με τη μαμα ψυκτρα Grafic card 770 gtx Τροφοδοτικο 700 tagan Και τελος για να μπουμε στο θεμα μας κουτι αλουμινιου της Silverstone το οποιο εχω εδω και 10 χρονια . Εκτως απο το υπερβολικο μεγεθος του δεν ειχα το παραμικρο προβλημα μεχρι τωρα ! Ηρθε ο καιρος να αλαξω 2 ανεμιστηρακια 120ρια στο πανω μερος και 2 90ρια στο πισω μερος . Θα ηθελα να ειναι απολυτος αθορυβα χωρις λαμπακια σεμεδακια κτλπ Η μητρικη εχει υποδοχες για 4πινα fun.ποια μου προτηνετε και που θα τα βρω ? Ευχαρηστω για το χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Απρίλιος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Για αρχή καλό θα είναι να αλλάξεις και να βάλεις μια καλή ψυκτρα στον επεξεργαστή και σαν 2ο στάδιο να πας για φουρ φουρ.Όσους ανεμιστήρες και να βάλεις διάφορα έβγαλε δεν θα δεις στην θερμοκρασία του επεξεργαστή , μπορείς να μας πεις πια γραφικών έχεις ακριβώς ;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Απρίλιος 13, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 1. Σωστή η πρόταση του [MENTION=16567]LeoNaXe[/MENTION] για ψύκτρα στον επεξεργαστή. Με τον Haswell δεν παίζουμε.2. Το τροφοδοτικό πόσα χρόνια το έχεις; Μήπως είναι ώρα για αναβάθμιση; 3. Ανεμιστήρες αθόρυβοι και ποιοτικοί υπάρχουν. Εγώ προτείνω Noctua ή Phanteks. Κορυφαίοι ο καθένας στον τομέα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mototrela Απρίλιος 15, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 Αυτη ειναι η καρτα γραφηκων που εχωMSI NVIDIA GeForce GTX 770 2GB - Easy Buy World Θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζεται .... που παω στο bios να ρυθμισω τις στροφες των ανεμιστηριων Γιατι ειμαι και πολυ ειδικος!!!:big_boss: χαχαχαααααααΣε ποσους βαθμους του επεξεργαστη πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Απρίλιος 15, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 MSI Afterburner. Ίσως το καλύτερο πρόγραμμα για έλεγχο των ανεμιστήρων της κάρτας, αλλά και για overclocking. Παρ' ότι έχω Palit gtx 770, το Afterburner χρησιμοποιώ.Ο επεξεργαστής στο idle πρέπει να είναι αυτήν την εποχή κάπου μεταξύ 25-35°C και υπό φορτίο πρέπει κατά την γνώμη μου να τον κρατάς κάτω από 75°. Το 25° και το 75° για τον Haswell είναι ακραίες τιμές. Αυτήν την εποχή αν δεν έχεις κάνει overclocking πρέπει να είσαι μεταξύ 30° και 60° βαθμών. Με overclocking θερμοκρασίες πάνω από 75-80° είναι απαγορευτικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 16, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 Αν δεν έχεις ήδη βάλει aftermarket cooler στον επεξεργαστή ώρα να το κάνεις. Από κει και πέρα η δική μου πρόταση είναι Noctua ή BeQuiet σε fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.