haris1984 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2004 λοιπον....εχω ενα προβλημα...οταν ετρεχα 3dmark2001 στο τεστ που εβγαζε κατι σαν στροβιλισμους παρατηρουσα οτι εκανε κατι σαν γραμμες που κουνιοντουσαν στην οθονη και τα κομματια τα οποια χωριζαν οι γραμμες δεν ηταν συνεχεις....επισης το παρατηρουσα και σε τεστ που ειχε γρηγορες κινησεις...τωρα απλα δεν καταλαβαινω αν εφταιγε η οθονη ή η καρτα γραφικων....τις τελευταιες μερες εχω προσεξει κατι παρομοιο στο pro evolution...τι φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Οκτώβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Μηπως εχεις απενεργοποιησει το V-sync απ τις ιδιοτητες της οθονης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Οκτώβριος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 μολις το ενεργοποιησαετρεξα λιγο 3dmark και μου φανηκε να διορθωθηκε το προβλημα...η ενεργοποιηση του vsync ομως επιρεαζει καθολου την αποδοση?αν ναι κατα ποσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Οκτώβριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Καλο ειναι σε οσα παιχνιδια δεν γινεται ενοχλητικο το screen tearing(Οι γραμμες που ειδες) να το εχεις απενεργοποιημενο,επηρεαζει κατα πολυ σε μερικα παινιδια το Framerate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Οκτώβριος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 γενικα στα benchmarks το vsync το εχουμε παντα off Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 25, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2004 Που είναι το vsync παίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.