Jump to content

Κουταβάκι παγκ !

QQman

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Μιας και υπάρχουν πολλοί φιλόζωοι εδώ !

ψάχνω κουταβάκι παγκ σε λογική τιμή, ξέρετε που να κοιτάξω;

Σε αγγελίες που έχω πετύχει ή ψευδή αγγελία ή αρκετά παλιές.

θα με βοηθούσατε αν γνωρίζετε που να αναζητήσω.

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ειναι υποσχεση φιλε μου, σε εναν άνθρωπο..που αν και ειναι αργα θελω να την εκπληρωσω..

Πολύ ευγενικό αυτό που θές να κάνεις απο μεριάς σου. Είναι όμως απο τις υπεύθυνες και πολύπλοκες καταστάσεις που μπορούν να σου τύχουν. Για αρχή θα σου πρότεινα ρίξεις μια ματιά εδώ και στη συνέχεια να "ξεψαχνίσεις" και το υπόλοιπο site.

DogForum - Αποκτώ κουτάβι ή μελλοντικό πρόβλημα;

Είχα και παλιότερα σκυλάκι..απλα δεν μπορω να βρω πουθενα ενα παγκ (αυτη την ρατσα ειχα υποσχεθει) λεφτα δυστυχως να παρω ως εσχατη λυση απο καποιο καταστημα δεν μου φτανουν...

Τα pugs είναι ράτσα με πολλά προβλήματα υγείας, σε σημείο που να έχει αρχίσει να αμφισβητείται το πόσο ηθικό είναι να επιτρέπεται το εμπόριό τους.

Pug World | Health Issues

Leading vet calls for pugs and bulldogs ban because the pedigree dogs often struggle to breathe | Mail Online

http://www.pugs.org/health/eyes.htm

http://www.examiner.com/article/a-pug-s-eyes

Δεν βγάζουν μόνο στο αναπνευστικό πρόβλημα αλλά γενικά είναι από τα πολύ ευαίσθητα και αρρωστιάρικα σκυλιά, εδώ δε μπορείς να διαθέσεις 300-400€ για να πάρεις ένα, πως στο καλό θα τα βγάλεις πέρα με κάποιο τυχών πρόβλημα που θα παρουσιάσει; Εγώ για μία αλλεργία του δικού μου έχω δώσει 600€ για θεραπεία ας πούμε, αν σου αρρωστήσει το πετάς δηλαδή ή το αφήνεις να υποφέρει;

Το ότι ο λόγος που το θες είναι καθαρά εγωιστικός το σκέφτηκες; Θες ένα σκυλί για μία υπόσχεση που εδωσες σε έναν άνθρωπο για τον οποίο αν κατάλαβα καλά δεν έχει καμία διαφορά πια αν θα το πάρεις ή όχι. Άρα δεν επείγει η απόκτηση του. Άρα περίμενε να το πάρεις όταν θα μπορείς να του παρέχεις τις ιδανικές συνθήκες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.