QQman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά,Μιας και υπάρχουν πολλοί φιλόζωοι εδώ !ψάχνω κουταβάκι παγκ σε λογική τιμή, ξέρετε που να κοιτάξω;Σε αγγελίες που έχω πετύχει ή ψευδή αγγελία ή αρκετά παλιές.θα με βοηθούσατε αν γνωρίζετε που να αναζητήσω.ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 φιλόζωοι. Για ζωόφιλους να μπεις σε ξένα φόρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Απρίλιος 13, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Fixed, sorry autocorrect :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 13, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 πάρε fennec fox, ακριβό μεν αλλά πολύ διασκεδαστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Απρίλιος 13, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Να πας να πάρεις ένα αδέσποτο από φιλοζωικές και να το στειρώσεις. Οι λόγοι χιλιοειπωμένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Απρίλιος 13, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Ειναι υποσχεση φιλε μου, σε εναν άνθρωπο..που αν και ειναι αργα θελω να την εκπληρωσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastoras Απρίλιος 13, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Ειναι υποσχεση φιλε μου, σε εναν άνθρωπο..που αν και ειναι αργα θελω να την εκπληρωσω..Πολύ ευγενικό αυτό που θές να κάνεις απο μεριάς σου. Είναι όμως απο τις υπεύθυνες και πολύπλοκες καταστάσεις που μπορούν να σου τύχουν. Για αρχή θα σου πρότεινα ρίξεις μια ματιά εδώ και στη συνέχεια να "ξεψαχνίσεις" και το υπόλοιπο site. DogForum - Αποκτώ κουτάβι ή μελλοντικό πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Απρίλιος 13, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Είχα και παλιότερα σκυλάκι..απλα δεν μπορω να βρω πουθενα ενα παγκ (αυτη την ρατσα ειχα υποσχεθει) λεφτα δυστυχως να παρω ως εσχατη λυση απο καποιο καταστημα δεν μου φτανουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastoras Απρίλιος 13, 2014 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Αν έχεις 10 λεπτά διάβασε το άρθρο, ασχέτως αν είχες σκυλάκι η όχι . Να σαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Απρίλιος 13, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Θα το κοιτάξω, θα ηθελα και βοηθεια ευρεσης ενος παγκ ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 13, 2014 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Τα pugs είναι ράτσα με πολλά προβλήματα υγείας, σε σημείο που να έχει αρχίσει να αμφισβητείται το πόσο ηθικό είναι να επιτρέπεται το εμπόριό τους.Pug World | Health IssuesLeading vet calls for pugs and bulldogs ban because the pedigree dogs often struggle to breathe | Mail Onlinehttp://www.pugs.org/health/eyes.htmhttp://www.examiner.com/article/a-pug-s-eyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Απρίλιος 13, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2014 Γνωρίζω τα θέματα αναπνευστικού που έχουν..Είναι και δυσεύρετα..Ακομα και αν εχετε καποιον γνωστο που μπορει να εχει ρωτηστε, αν φυσικα θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 14, 2014 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Έχω φίλο με 3 μαύρα και τον ρώτησα αλλά ο δικός του είναι Αγγλία και δεν ειναι φθηνά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Απρίλιος 14, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Οφου πουθενα δεν μπορω να βρω στα οικονομικα που αντεχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Απρίλιος 14, 2014 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2014 Δεν βγάζουν μόνο στο αναπνευστικό πρόβλημα αλλά γενικά είναι από τα πολύ ευαίσθητα και αρρωστιάρικα σκυλιά, εδώ δε μπορείς να διαθέσεις 300-400€ για να πάρεις ένα, πως στο καλό θα τα βγάλεις πέρα με κάποιο τυχών πρόβλημα που θα παρουσιάσει; Εγώ για μία αλλεργία του δικού μου έχω δώσει 600€ για θεραπεία ας πούμε, αν σου αρρωστήσει το πετάς δηλαδή ή το αφήνεις να υποφέρει; Το ότι ο λόγος που το θες είναι καθαρά εγωιστικός το σκέφτηκες; Θες ένα σκυλί για μία υπόσχεση που εδωσες σε έναν άνθρωπο για τον οποίο αν κατάλαβα καλά δεν έχει καμία διαφορά πια αν θα το πάρεις ή όχι. Άρα δεν επείγει η απόκτηση του. Άρα περίμενε να το πάρεις όταν θα μπορείς να του παρέχεις τις ιδανικές συνθήκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.