dirving69 Απρίλιος 23, 2014 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Επειδή με ενδιαφέρει οπτικοακουστικό streaming από τις ip cams σε ipad , γι'αυτό το ρώτησα. Νομίζω οτι το streaming στο οποίο αναφέρεσαι έχει να κάνει περισσότερο με ip video feed και όχι τόσο streaming υψηλού bitrate (.mkv .iso etc) οπότε θεωρω οτι θα σε καλυψει μια χαρά. Εκτός και αν έχω καταλάβει κατι λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Απρίλιος 23, 2014 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 Νομίζω οτι το streaming στο οποίο αναφέρεσαι έχει να κάνει περισσότερο με ip video feed και όχι τόσο streaming υψηλού bitrate (.mkv .iso etc) οπότε θεωρω οτι θα σε καλυψει μια χαρά. Εκτός και αν έχω καταλάβει κατι λάθος π.χ αυτήν την ip cam Foscam FI9821W με συμπίεση Η.264 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Απρίλιος 23, 2014 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2014 π.χ αυτήν την ip cam Foscam FI9821W με συμπίεση Η.264Κανένα πρόβλημα δε θα έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Απρίλιος 28, 2014 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Υπάρχει τρόπος (εφαρμογή/λειτουργία) να ελέγχω/παρακολουθώ από ipad τις foscam κάμερες μέσω του DS214; Ή πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή από appstore; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 28, 2014 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 https://itunes.apple.com/us/app/ds-cam/id349087111?mt=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Απρίλιος 29, 2014 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Επίσης πολυ χρήσιμη προσθήκη ειναι και το DS Cloudτο οποίο σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς όσο χώρο θέλεις εσυ να διαθέσεις απο το Synology και να το χρησιμοποιείς ως cloud storage. Προσωπικά το έχω βολευτεί πολυ γιατι μέσω vpn ανεβάζω οτι βίντεο & φωτό απο το κινητό στο ds cloud ώστε να μην πιάνει χώρο απο το storage του κινητού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Απρίλιος 29, 2014 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Για να πω την αλήθεια έχω χαθεί στις ρυθμίσεις του DS214, αλλά από ότι βλέπω έχει πολλές δυνατότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 4, 2014 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 Παιδιά έγινε η σύνδεση με τα πρόγραμματα που προτείνατε όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Υπάρχει τρόπος να αγοράσω ip cam license online και να μου σταλθεί ο κωδικός σε email;Παρατήρησα επίσης μία καθυστέρηση, και στην κίνηση κάποιου μέσα στο χώρο αλλά και στο rotate της κάμερας. Της τάξεως των 2-3 δευτερολέπτων περίπου. Υπάρχει τρόπος να μειώσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 19, 2014 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 [MENTION=31928]dirving69[/MENTION] , έχεις κάνει port forward στο mrouter σου; Ψάχνω εδώ και μέρες πως θα μειώσω την καθυστέρηση της κίνησης στην οθόνη που βλέπει τις κάμερες γι'αυτό ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 19, 2014 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 [MENTION=31928]dirving69[/MENTION] , έχεις κάνει port forward στο mrouter σου; Ψάχνω εδώ και μέρες πως θα μειώσω την καθυστέρηση της κίνησης στην οθόνη που βλέπει τις κάμερες γι'αυτό ρωτάω.Οχι δεν έχω κάνει port forwarding οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω. Τα 2-3 δευτερόλεπτα που αναφέρεις τα παρατηρείς μόνο στην περιστροφή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 19, 2014 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Οχι δεν έχω κάνει port forwarding οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω. Τα 2-3 δευτερόλεπτα που αναφέρεις τα παρατηρείς μόνο στην περιστροφή ?Όχι γενικά στην παρακολούθηση. Η περιστροφή επίσης αργεί πολύ, καλά περιστροφή από smartphone δεν το συζητώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 19, 2014 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Απο ταχύτητες το δικυο σου πως είναι ? Χρησιμοποιείς κάποιο switch ενδιάμεσα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 19, 2014 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Απο ταχύτητες το δικυο σου πως είναι ? Χρησιμοποιείς κάποιο switch ενδιάμεσα ?Το δίκτυο είναι 100αρι.Οι κάμερες είναι συνδεμένες ενσύρματα σε ένα gigabit netgear router. Ο NAS και το PC που παρακολουθώ επίσης συνδεμένα στο ίδιo switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 19, 2014 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Το δίκτυο είναι 100αρι.Οι κάμερες είναι συνδεμένες ενσύρματα σε ένα gigabit netgear router. Ο NAS και το PC που παρακολουθώ επίσης συνδεμένα στο ίδιo switch.Σου κάνει και αποσυνδέσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 19, 2014 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Σου κάνει και αποσυνδέσεις ?Ναι έχει κάνει. Γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 20, 2014 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Ναι έχει κάνει. Γιατί;Για ρίξε μια ματιά εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 20, 2014 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Για ρίξε μια ματιά εδωΑν δεν κάνω λάθος, έχει ARP επιλογή μέσα στον NAS. Από εκεί γίνεται δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Μάϊος 21, 2014 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2014 Σκέψου επίσης και για zoneminder λύση. Την έχω δοκιμάσει σε Virtual machine και μια IP Cam και τρέχει μια χαρά και ασύρματα.Υ.Γ το zoneminder είναι στην ουσία ένα λογισμικό που τρέχει μόνο του σε υπολογιστή και μετατρέπει έναν υπολογιστή σε καταγραφικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 21, 2014 Author #39 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2014 Σκέψου επίσης και για zoneminder λύση. Την έχω δοκιμάσει σε Virtual machine και μια IP Cam και τρέχει μια χαρά και ασύρματα.Επειδή τυχαία είδα ότι παίζουν στα 10 fps οι κάμερες που χρησιμοποιεί ο τύπος. Εγώ τις έβαλα στα 30, μήπως είναι υπερβολή και καθυστερεί την ροή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.