Jump to content

Αγορά κινέζου μέχρι 200€

Tomahawk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω κινητό για φίλο και είμαι ανάμεσα στα εξής:

Xiaomi Mi2s (16GB), Zopo ZP980+ (1GB Ram), Moto G 16GB και Huawei Honor 3C.

Βλέπω στο minideal και το ZTE Nubia Z5S mini ~215€...

Μόνο για το Moto G έχω άποψη και είμαι αρκετά ικανοποιημένος,

νομίζω όμως πως τα υπόλοιπα εκτός του 3C είναι πολύ μπροστά σε χαρακτηριστικά.

Ποιο θα προτείνατε;

Αποψη για τα υπόλοιπα εκτός moto g δεν έχω , αλλά εφόσον ειδικά ειναι για αλλον και οχι για σένα καλύτερα να πήγαινες στην σίγουρη λύση moto g ?

και εγώ Moto G 16άρι θα σου πρότεινα, οτιδήποτε να πάθεις έχεις εγγύηση από εδώ και είσαι καλυμμένος.

Κινητό θα κοιτάς να παίρνει αναβαθμησεις μετά θα πας για το hardware. Για εμένα εδώ είσαι one way για moto g μιας και είναι της mother google

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα έχω δει τα Redmi αλλα δεν με ενθουσιάζουν.

H Moto δεν είναι πια της μαμας Google και η Lenovo δε ξέρω κατα πόσον θα ακολουθήσει καλή πολιτική στις αναβαθμίσεις...

Δες και τα Umi X3 και ΤHL T11.

Κινεζο με 1gb μην παρεις, ειναι αμαρτια πλεον για λιγα δολλαρια παραπανω.

Τώρα είδα και το ZTE Geek με 2gb που έχει πεσει στα 200$ αλλά ο intel και η υποστήριξη είναι ίσως μελανά σημεία!

Το Moto G παιζει στα ίδια χρήματα με τουμπανα όπως Mi2s και Nubia τα οποία υπερτερούν αρκετά νομιζω. Χάνεις στο θέμα της εγγύησης είναι η αλήθεια αλλά σαν συσκευές φυσούν!

Επειδή το έχω το LG Optimus G, στα 220€ δεν έχει κανένα (επώνυμο) ανταγωνισμό. Πανέμορφο με γυαλίνη πλάτη, φοβερή οθόνη, κορυφαίες επιδόσεις, lagfree, kitkat is coming, μέτρια κάμερα, απουσία sd.

Αν δεν σε χαλάνε τα αρνητικά του, χτύπησέ το.

Σε λίγη ώρα θα τσιμπήσω το S820, αρκετά low budget και πολύ μέσα στα γούστα του φίλου.

Θυμάμαι που το χάζευα όταν είχε 250+$...

Τωρα ειδα το θεμα και θα ρωτισω κατι γιατι με ενδιαφερει. Δηλαδη στα 200 ευρω υπαρχει καλυτερο απο το S3?

Σε λίγη ώρα θα τσιμπήσω το S820, αρκετά low budget και πολύ μέσα στα γούστα του φίλου.

Θυμάμαι που το χάζευα όταν είχε 250+$...

To S660 μπορεί να χάνει στην οθόνη αλλά έχει 3000mah μπαταρία.

Ακόμη δεν αγοράστηκε τελικά το S820...

Το ZTE με τα 2GB είναι δελεαστικό με Atom Z2580 και 2GB ram στα 180$...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.