unstoppable Μάϊος 8, 2014 #141 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Ήρθαν τα δικά μου (iF edition από Ibuygou), έχουν κάνει πράγματι εντυπωσιακή δουλειά οι Κινέζοι στο design, η ποιότητα ήχου με καλύπτει και με το παραπάνω. Σε άνεση μου φαίνονται λίγο χειρότερα από τα klipsch s4 μου, ίσως και να είναι θέμα συνήθειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 8, 2014 #142 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Ήρθε ένα κομμάτι και εδώ, σκ ελπίζω να προλάβω να κάνω μια mini φωτογράφηση τα if vs 2.0 * πριν έρθει να τα πάρει ο κουμπάρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Μάϊος 9, 2014 #143 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Τελικά έγινε η παραγγελία; Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα ζευγάρι IF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Μάϊος 9, 2014 #144 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Δεν έγινε! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 6, 2014 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 μια μικρή βοήθεια για αγορά original xiami if...ένα link για σίγουρα και φθηνά...ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 6, 2014 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 μια μικρή βοήθεια για αγορά original xiami if...ένα link για σίγουρα και φθηνά...ευχαριστώ!!http://www.thelab.gr/showthread.php?p=1063693620 στο 3ο postSent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 6, 2014 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Είδα τυχαία το θέμα κι ενδιαφέρομαι.. Τελικά έγινε η παραγγελία ή ο καθένας μόνος του; Από merimobiles πόσο κάνουν να έρθουν περίπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 6, 2014 #148 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Είδα τυχαία το θέμα κι ενδιαφέρομαι.. Τελικά έγινε η παραγγελία ή ο καθένας μόνος του; Από merimobiles πόσο κάνουν να έρθουν περίπου;Δεν έγινε η ομαδική. Από meri με το free shipping μήνα περίπου έκαναν. Παντού βλέπω να παραγγέλνουν από meri, αλλά συνέχεια την ανανεώνουν την προσφορά, wtf πόσα κομμάτια έχουν; μια μικρή βοήθεια για αγορά original xiami if...ένα link για σίγουρα και φθηνά...ευχαριστώ!!Από το, penoaudio, Ibuygou και xiomiworld τώρα που τσέκαρα τελείωσαν τα if. Δυστυχώς δεν ξέρω κάπου αλλού που να τα έχουν. Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Ιούνιος 8, 2014 #149 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 λοιπον μου ηρθανε απο merimobiles αυτα Xiaomi Piston Headphones with 3.5mm Gold-plated Plugκανανε 20 μερες με free shipping, κοστισαν 15 ευρω, και ειναι original. απιστευτος ηχος, αδιανοητο soundstage για αυτη τη τιμη. τσαμπα φασαρια με fakes στο ebay και κυνηγι για iF, merimobiles και εγινες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 8, 2014 #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Τι διαφορά έχουν αυτά από αυτά; Τα δεύτερα βλέπω και γράφουν χρώμα Black, δεν είναι τα κλασσικά Brown/Χρυσά;Για τα iF ούτε λόγος πουθενά, έτσι...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 8, 2014 #151 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 (edited) Τι διαφορά έχουν αυτά από αυτά; Τα δεύτερα βλέπω και γράφουν χρώμα Black, δεν είναι τα κλασσικά Brown/Χρυσά;Για τα iF ούτε λόγος πουθενά, έτσι...;Ίδια είναι.iF δεν έχω δει διαθέσιμα κάπου, και στο δικό τους μαγαζί στην Σιγκαπούρη τελείωσαν.ColorBlackContentXiaomi Piston Headphone Gold/Brown with 3.5mm Jack Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2014 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 8, 2014 #152 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Έφυγε παραγγελία από merimobiles, για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 8, 2014 Author #153 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 New Original Xiaomi Piston Earphones Headset Headphone iF Commemorative Edition | eBay Αυθεντικά, άραγε, ή όχι; (ακόμα δεν πήρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutOfTheBox Ιούνιος 8, 2014 #154 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Ξέρει κανείς αν αυτά είναι τα ασημί ή τα χρυσά;Buy Cheap Original Xiaomi Piston Earphones Updated Version Brown | From ChinaΣτο merimobiles έχει τα χρυσά με 20$. Αν με 22.99$ παίρνω τα ασημί προτιμώ να δώσω τη διαφορά. Για δείτε και πείτε οι γνώστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 8, 2014 #155 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 (edited) Ξέρει κανείς αν αυτά είναι τα ασημί ή τα χρυσά;Buy Cheap Original Xiaomi Piston Earphones Updated Version Brown | From ChinaΣτο merimobiles έχει τα χρυσά με 20$. Αν με 22.99$ παίρνω τα ασημί προτιμώ να δώσω τη διαφορά. Για δείτε και πείτε οι γνώστες.χρυσάαυτά είναι τα ασημένια (out of stock) http://www.ibuygou.com/p-xiaomi_piston_earphone_2014_if_product_design_reward_commemorative_edition-5934-usd.html Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2014 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutOfTheBox Ιούνιος 8, 2014 #156 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Όπως το φανταζόμουν δηλαδή.Δεν υπάρχει όμως και μια έκδοση που είναι ασημένια χωρίς να είναι η είναι η iF; Νομίζω τη λένε version 2.1 αν δεν κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 8, 2014 #157 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 Όπως το φανταζόμουν δηλαδή.Δεν υπάρχει όμως και μια έκδοση που είναι ασημένια χωρίς να είναι η είναι η iF; Νομίζω τη λένε version 2.1 αν δεν κάνω λάθος;Όχι, τα 2.1 είναι χρυσαφί, τα if είναι η limited edition των 2.1http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/xiaomi-piston-v2-if-commemorative-edition-135735.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 9, 2014 #158 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 έφυγε παραγγελία και απόμένα (merimobiles).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chr1s_86 Ιούνιος 9, 2014 #159 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Δεν έχω δει όλο το thread αλλά με ενδιαφέρουν τα ακουστικά.Αυτά που παίζουν στο ebay είναι fake να υποθέσω ; Genuine Piston Ear Earphones Headset Headphones for xiaomi M3 2S 2A | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 9, 2014 #160 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Δεν έχω δει όλο το thread αλλά με ενδιαφέρουν τα ακουστικά.Αυτά που παίζουν στο ebay είναι fake να υποθέσω ; Genuine Piston Ear Earphones Headset Headphones for xiaomi M3 2S 2A | eBayΑπό την τιμή και μόνο, κατα 99% θα έλεγα fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts