Spirosssss Δεκέμβριος 10, 2014 #301 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 ΆσΚημα πολύ τα TTpod.. Τα πιστόνια έχουν κ το μεταλλάκι τους, είναι πιο κυριλέ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Δεκέμβριος 10, 2014 #302 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Προσωπικές απόψεις: Οκ, από ποιότητα συσκευασίας παρουσίασης και κατασκευής, έχω μείνει άφωνος. (αναλογικά και με τη τιμή) Και ο ήχος είναι πολύ καλός, δεν περίμενα τόσο δυνατό μπάσο. Μια ιδέα έντονα στα πρίμα μου φάνηκαν και λίγο υποτονικές μέσες, χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα σε φωνητικά. Εξαιρετικά καλό value μπορώ να πω, ως σύνολο. Ποιότητα παρουσίασης, κατασκευής και ήχου. Τα χέρια μου μυρίζουν σοκολάτα btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Δεκέμβριος 11, 2014 #303 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Σε αυτήν την τιμή υπάρχουν κι αλλά και ίσως πιο αξιόλογα ακουστικά. Τα TTpod είναι πολύ πιο μπροστά, ποσο μάλλον αν ανεβείτε στα 50$ που υπάρχουν ακόμα περισσότερα. Παραμένουν value όπως και να έχει. Πόσο πάνε τα ttpod; Headphones είναι έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Δεκέμβριος 11, 2014 #304 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Πόσο πάνε τα ttpod; Headphones είναι έτσι;30$ και είναι ψείρες όπως τα πιστονια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Δεκέμβριος 11, 2014 #305 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Βασικά ναι τα μπέρδεψα ακουστικά είναι!Δεν είναι handsfree, σωστά; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από mer Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 11, 2014 #306 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Το ίδιο και εδώ. 4 ζευγάρια στο καλάθι, 76.25€ πρέπει να βγήκαν (με τα έξοδα αποστολής μέσα με MM Express) ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. Μου 'ρθαν σήμερα το πρωί. Μόλις γύρισα σπίτι και τα ξεπακετάρισα.Πρώτη εντύπωση θετική. Λίγο στην αρχή ζορίστικα να τα εφαρμόσωστα αυτιά μου. Τελικά τα έβαλα διαγώνια και τα 'σμπρωξα να εισχωρήσουνβαθιά και εφάρμοσαν. Λέω να δοκιμάσω και με τα μικρότερα "σφουγγάρια".Ήχος ωραίος, θα χρειαστώ χρόνο να διαπιστώσω το πόσο. Αυτό που μεκαίει κυρίως είναι αν θα με βολέψουν περισσότερο από τα παλιά μου,(Denon AH-C260) σε θέμα πολύωρης χρήσης. Η φάση είναι πως είμαι 99% σίγουρος πως επέλεξα MM Express καιμου τα στείλαν με DHL. Πώς και γιατί δεν ξέρω, αλλά δε με χάλασε ντιπ. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από zomg Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 11, 2014 #307 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 (edited) Μου 'ρθαν σήμερα το πρωί. Μόλις γύρισα σπίτι και τα ξεπακετάρισα.Πρώτη εντύπωση θετική. Λίγο στην αρχή ζορίστικα να τα εφαρμόσωστα αυτιά μου. Τελικά τα έβαλα διαγώνια και τα 'σμπρωξα να εισχωρήσουνβαθιά και εφάρμοσαν. Λέω να δοκιμάσω και με τα μικρότερα "σφουγγάρια".Ήχος ωραίος, θα χρειαστώ χρόνο να διαπιστώσω το πόσο. Αυτό που μεκαίει κυρίως είναι αν θα με βολέψουν περισσότερο από τα παλιά μου,(Denon AH-C260) σε θέμα πολύωρης χρήσης. Η φάση είναι πως είμαι 99% σίγουρος πως επέλεξα MM Express καιμου τα στείλαν με DHL. Πώς και γιατί δεν ξέρω, αλλά δε με χάλασε ντιπ. τα έχω παραγγείλει από τις 3/12 και ακόμα τίποτα. Να ανησυχώ;(καλές ακροάσεις) edit: MM Express επέλεξα και εγώ. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2014 από suboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Δεκέμβριος 12, 2014 #308 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Βασικά ναι τα μπέρδεψα ακουστικά είναι!Δεν είναι handsfree, σωστά;Έχει και με μικρόφωνο αν δεν κάνω λάθος. Αν ανεβείς στα χρήματα τα οστρυ είναι ακόμα καλύτερα. Βασικά με 50$ δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο! (Και δεν χρειάζονται ενίσχυση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 12, 2014 #309 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 τα έχω παραγγείλει από τις 3/12 και ακόμα τίποτα. Να ανησυχώ;(καλές ακροάσεις) edit: MM Express επέλεξα και εγώ.Όχι να μην ανησυχείς (ακόμη =p )Με MM Express θέλει 3-8 εργάσιμες.Θεωρητικά από στιγμή σε στιγμή θα σου 'ρθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Δεκέμβριος 14, 2014 #310 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 http://www.thelab.gr/topic/140457-xiaomi-pistons-v2-xiaomi-powerbank-3218/Προσφορα Pistons + Powerbank @32.18$ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 14, 2014 #311 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Σε αυτήν την τιμή υπάρχουν κι αλλά και ίσως πιο αξιόλογα ακουστικά. Τα TTpod είναι πολύ πιο μπροστά, ποσο μάλλον αν ανεβείτε στα 50$ που υπάρχουν ακόμα περισσότερα. Παραμένουν value όπως και να έχει. Ποια ειναι τα ttpod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 17, 2014 #312 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2014 Όχι να μην ανησυχείς (ακόμη =p )Με MM Express θέλει 3-8 εργάσιμες.Θεωρητικά από στιγμή σε στιγμή θα σου 'ρθουν.Ακόμα τίποτα. Μου είχαν στείλει tracking no αλλά δεν υπήρχε στην mm expires. Μιλάω μαζί τους, απαντάνε ότι το tr no είναι σωστό αλλά να το ψάξω σε άλλο site (trackyourparcel..something). Το κοιτάω και αυτό αλλά τζίφος. Ξανά Mail ότι δεν υπάρχει και αυτή τη φορά με screenshot. Απάντηση..Hi Christos,we are sorry to hear about that. We will try to trace it here in our end.with gratitude,Juliennewww.merimobiles.comΆντε να δούμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 18, 2014 #313 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2014 Χτες αγόρασα και τα Sony MH1.Σύγκριση: Sony:+ Βάρος, Μπάσο, Για τρέξιμο/γυμναστική- Πρίμα, Ποιότητα κατασκευής, ΧειριστήριοXiaomi+Ποιότητα κατασκευής, Ισορροπημένος ήχος-Χρηστικότητα, Βάρος, Καλύτερα όχι για τρέξιμο. Μπορείς να έχεις και τα δύο ανάλογα την περίσταση - σπίτι Xiaomi - γυμναστήριο Sony 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 6, 2015 #314 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Ακόμα τίποτα. Μου είχαν στείλει tracking no αλλά δεν υπήρχε στην mm expires. Μιλάω μαζί τους, απαντάνε ότι το tr no είναι σωστό αλλά να το ψάξω σε άλλο site (trackyourparcel..something). Το κοιτάω και αυτό αλλά τζίφος. Ξανά Mail ότι δεν υπάρχει και αυτή τη φορά με screenshot. Απάντηση.. Hi Christos,we are sorry to hear about that. We will try to trace it here in our end.with gratitude,Juliennewww.merimobiles.comΆντε να δούμε.. Ούτε εμένα με MMExpressΤα αγόρασα 14/12, τους άφησα μήνυμα, στις 3/1 απάντησαν κάτι παρόμοιο και τώρα τους ξανάφησα μήνυμα. Μου φαίνεται θα ξεκινήσω case με το paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιανουάριος 6, 2015 #315 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Ούτε εμένα με MMExpressΤα αγόρασα 14/12, τους άφησα μήνυμα, στις 3/1 απάντησαν κάτι παρόμοιο και τώρα τους ξανάφησα μήνυμα. Μου φαίνεται θα ξεκινήσω case με το paypalΚάνε λίγο υπομονή. Είναι μέσα στις γιορτές. Εγώ έκανα την παραγγελία 3/12 για να φτάσουν στα χέρια μου 24/12. Και με αποστολή από Αγγλία (αυτοκόλλητα Royal Mail πάνω) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 6, 2015 #316 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Με μεσολάβηση Χριστουγέννων και τόσων αργίων θα περίμενα κάνα μήνα ημερολογιακά και βάλε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 6, 2015 #317 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Αν ήξερα ότι το express δε θα είναι express θα εβαζα διεύθυνση αγγλική Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 11, 2015 #318 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 Παιδιά από που προτείνετε να τα τσιμπήσω ( 2.1 v ) ? http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm ή http://www.pandawill.com/original-xiaomi-brand-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p84667.htmlΔεν έχει τιποτα τελωνεία ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιανουάριος 11, 2015 #319 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 Παιδιά από που προτείνετε να τα τσιμπήσω ( 2.1 v ) ? http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm ή http://www.pandawill.com/original-xiaomi-brand-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p84667.htmlΔεν έχει τιποτα τελωνεία ε?Εγώ θα σου πρότεινα από Geekbuying, έχω κάνει πάρα πολλες αγορές και ποτε δεν περασαν τελωνίοhttp://www.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-Headset-2nd-with-Remote---Mic-for-iPhone-iPod-Android-Device---Gold-330681.htmlΑν θες σου στέλνω και κουπονάκι για -1$ (δλδ 18,99$) Στο pandawill πάντως έχει στο happyhour το Σάββατο τα ασημί αν προλάβεις την πρώτη τιμή στα 13,99$ (το πολύ 30-60 sec περιθώριο να έχεις για αυτήν τιμή οπότε πρεπει να βιαστείς) μετά στα 16,99$ η δεύτερη ευκαιρία (αν είσαι τυχερός θα κρατήσει για 1-2 ώρες) και μετά πάλι στην αρχική τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 11, 2015 #320 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2015 Εγώ θα σου πρότεινα από Geekbuying, έχω κάνει πάρα πολλες αγορές και ποτε δεν περασαν τελωνίοhttp://www.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-Headset-2nd-with-Remote---Mic-for-iPhone-iPod-Android-Device---Gold-330681.htmlΑν θες σου στέλνω και κουπονάκι για -1$ (δλδ 18,99$) Στο pandawill πάντως έχει στο happyhour το Σάββατο τα ασημί αν προλάβεις την πρώτη τιμή στα 13,99$ (το πολύ 30-60 sec περιθώριο να έχεις για αυτήν τιμή οπότε πρεπει να βιαστείς) μετά στα 16,99$ η δεύτερη ευκαιρία (αν είσαι τυχερός θα κρατήσει για 1-2 ώρες) και μετά πάλι στην αρχική τιμή.Είναι τα original 2.1 έτσι ? ( geekbuying )ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts