Tsints Νοέμβριος 1, 2014 #281 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2014 Παραγγελία από Pandawill στις 17/9, αποστολή στις 18/9 και παραλαβή στις 31/10 - 44 μέρες. Όποιος θέλει μπορεί να δει την παρουσίαση και το unboxing των Xiaomi Piston από τους TechItSerious. Στην περιγραφή και στα σχόλια του βίντεο, έχω γράψει και ένα mini review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 3, 2014 #282 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Ακόμα να παραλάβω τα ακουστικά.Έχω συμπληρώσει 35 εργάσιμες μέρες σήμερα! :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 3, 2014 #283 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2014 Παραγγελία από Pandawill στις 17/9, αποστολή στις 18/9 και παραλαβή στις 31/10 - 44 μέρες.Όποιος θέλει μπορεί να δει την παρουσίαση και το unboxing των Xiaomi Piston από τους TechItSerious. Στην περιγραφή και στα σχόλια του βίντεο, έχω γράψει και ένα mini review. Στη δικιά σου περίπτωση ήρθαν σε 31 εργάσιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 1, 2014 #284 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Τα παρέλαβα επιτέλους και εγώ! Μετά απο 55 εργάσιμες!Πολύ ωραίος ο ήχος με μπάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Δεκέμβριος 1, 2014 #285 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 @spyrus , αμα θές δοκίμασε λίγο την ενταση του μικροφώνου οταν χωρις να το εχεις κοντά στο στομα (σε φυσικη θέση οταν περπατας) και επισης σε καπου με ησυχια να τσεκαρεις αν κάνει παρασιτα. Εγω το εχω στο oneplus και σαν μικροφωνο δε με εχει εντυπωσιασει. Μουσικη κομπλέ, αλλα πρεπει να το κουμπωσεις στο αυτι. Δεν ειναι για πολυ ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 2, 2014 Author #286 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2014 πρεπει να το κουμπωσεις στο αυτι. Δεν ειναι για πολυ ώρα. είναι στον άνθρωπο αυτό. Με in-ear είμαι μια χαρά μετά από πολλές ώρες (π.χ. Αθήνα-Κεφαλονιά με ΚΤΕΛ ~7 ώρες), ή ακόμη κοιμάμαι με τα πιστόνια στα αυτιά. Τα over the ear & on ear με κουράζουν περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 3, 2014 #287 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 (edited) http://www.xiaomishop.com/103-original-xiaomi-piston-earphone-headphone-headset-2nd.html παιδιά έχει παραγγείλει κανείς από εδώ? τα έχουν 12,5ευρώ είναι αξιόπιστο? Edit: Ακυρο είναι 5 ευρώ τα έξοδα αποστολής Αυτό στα 16,5? http://www.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-Headset-2nd-with-Remote---Mic-for-iPhone-iPod-Android-Device---Gold-330681.html Βασικά που παίζει η τιμή του γιατί δεν το παρακολουθούσα καθόλου... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2014 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 3, 2014 #288 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 έπεσε παραγγελία από merimobiles.com και available in EU warehouse. Για να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 3, 2014 #289 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 @spyrus , αμα θές δοκίμασε λίγο την ενταση του μικροφώνου οταν χωρις να το εχεις κοντά στο στομα (σε φυσικη θέση οταν περπατας) και επισης σε καπου με ησυχια να τσεκαρεις αν κάνει παρασιτα. Εγω το εχω στο oneplus και σαν μικροφωνο δε με εχει εντυπωσιασει. Μουσικη κομπλέ, αλλα πρεπει να το κουμπωσεις στο αυτι. Δεν ειναι για πολυ ώρα.Από ότι δοκίμασα πρέπει να είναι λίγο πιο κοντά από τη φυσική θέση, όταν είσαι σε μέρος με φασαρία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 8, 2014 #290 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 (edited) Μόλις αγοράστηκαν από το PandaWill στην τιμή των 0.35$ Τώρα αναμένουμε..... Τα @@ πήραμε, ενώ η αγορά επιβεβαιώθηκε από πωλητή τους με ticket, σήμερα μου στέλνει ένας άλλος ότι έγινεε λάθος και δεν μπορώ να το πάρω στα 0,35$ τα οποία και πλήρωσα γιατί η αρχική του αξία είναι μικρότερη των 50$. Αυτό οφείλετε σε ένα κουπονάκι που είχε βγεί και άλλαξαν τους όρους για την χρησιμοποίηση του αφού έληξε (και η αγορά είχε γίνει ήδη). Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2014 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Δεκέμβριος 8, 2014 #291 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Από ότι δοκίμασα πρέπει να είναι λίγο πιο κοντά από τη φυσική θέση, όταν είσαι σε μέρος με φασαρία. Μπορεις να δοκιμασεις σε χώρο με υσηχία, να ηχογραφήσεις χωρίς να μιλάς. Εμένα κάνει παράσιτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 8, 2014 #292 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 έπεσε παραγγελία από merimobiles.com και available in EU warehouse. Για να δούμε.Το ίδιο και εδώ. 4 ζευγάρια στο καλάθι, 76.25€ πρέπει να βγήκαν (με τα έξοδα αποστολής μέσα με MM Express) ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 8, 2014 #293 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 (edited) Από eu warehouse, δεν υποτίθεται ότι τα παραλαμβάνει μέσα σε 48 ώρες;Και θυμάμαι ήταν με ACS courier Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2014 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 8, 2014 #294 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Προς το παρών δεν έχει έρθει κατι. Για το 48 ώρες δεν το ήξερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 8, 2014 #295 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Η κανονική αναμονή είναι 5-6 μέρες. Μου έχει έρθει και σε 4 μέρες όμως από Ισπανία (GeekBuying). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 9, 2014 #296 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 http://www.xiaomishop.com/103-original-xiaomi-piston-earphone-headphone-headset-2nd.html παιδιά έχει παραγγείλει κανείς από εδώ? τα έχουν 12,5ευρώ είναι αξιόπιστο? Edit: Ακυρο είναι 5 ευρώ τα έξοδα αποστολής Αυτό στα 16,5? http://www.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-Headset-2nd-with-Remote---Mic-for-iPhone-iPod-Android-Device---Gold-330681.html Βασικά που παίζει η τιμή του γιατί δεν το παρακολουθούσα καθόλου... Έχω παραγγείλει από xiaomishop. Αν αγοράσεις από EU warehouse μέσα σε 2 εργάσιμες το έχεις στην πόρτα σου. Με DHL νομίζω έρχεται.Αξιόπιστο site για original xiaomi θεωρείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2014 #297 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Από eu warehouse, δεν υποτίθεται ότι τα παραλαμβάνει μέσα σε 48 ώρες;Και θυμάμαι ήταν με ACS courierΈκανα μια επίσκεψη στο site (merimobiles) φαίνεται να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Παλιά ήταν eu warehouse (στην Ελλάδα) και πρόσφεραν αποστολή με ACS (πανάκριβο ήταν) και παράδοση την επόμενη ή σε 48. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Δεκέμβριος 9, 2014 #298 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 (edited) Έχω παραγγείλει από xiaomishop. Αν αγοράσεις από EU warehouse μέσα σε 2 εργάσιμες το έχεις στην πόρτα σου. Με DHL νομίζω έρχεται. Αξιόπιστο site για original xiaomi θεωρείται. τα μεταφορικά μου βγαίνουν στα 15 ευρώ... Αν είναι έτσι περιμένω και ένα μήνα Εκανα τίποτα λάθος? Edit: Οκ 5 ευρώ είναι, αν πάρεις κάτι πιο ακριβό ίσως αξίζει... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2014 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Δεκέμβριος 10, 2014 #299 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Παρήγγειλα με φίλους 5 κομμάτια με την επιλογή [singapore post 9-18 Business Days**Recommended** $4.99] και κίνησαν από Κίνα (δεν υπήρχαν στην EU τότε που βάζαμε παραγγελία). Το Shipping έγινε στις 27 Νοεμβρίου και έφτασαν εδώ εχθές. Δεν τα παρέλαβα ακόμα λόγω δουλειών. Συνολικά 13 μέρες έκαναν να φτάσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Δεκέμβριος 10, 2014 #300 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Σε αυτήν την τιμή υπάρχουν κι αλλά και ίσως πιο αξιόλογα ακουστικά. Τα TTpod είναι πολύ πιο μπροστά, ποσο μάλλον αν ανεβείτε στα 50$ που υπάρχουν ακόμα περισσότερα. Παραμένουν value όπως και να έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts