pastelidis.n.s. Ιούλιος 31, 2014 #221 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Εγω παντως τα πηρα απο Merimobiles και σε περιπου 13 εργασιμες τα ειχα στα χερια... [MENTION=4655]racer[/MENTION] μυριζει παντως το κουτακι και γενικα αυτο το καουτσουκ που εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
drade Ιούλιος 31, 2014 #222 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Στο merimobiles είναι προσφορά και ξέρουμε ότι είναι τα 2.1(latest ver) Γιατί μιλάτε για τελωνείο σε ένα προϊόν αξίας 14ε δεν μπορώ να το καταλάβω... Αξίζει την διαφορά μονο η γρήγορη παράδοση σε ένα τόσο φτηνό (και δευτερεύον) αντικείμενο;Μιλάω για τελωνείο για να δικαιολογήσουμε την διαφορά με το Xiamoishop και λέω το εξής: εάν το Xiaomishop στέλνει από αποθήκη της Ε.Ε. τότε έχει ήδη πληρώσει τελωνείο όταν εισήγαγε τις ποσότητες αυτές στην Ευρωπαϊκή αποθήκη της. Έτσι δικαιολογείται κάποια διαφορά στην τιμή διότι το merimobile όταν τα στέλνει με απλό ταχυδρομείο δεν πληρώνει καθόλου τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Αύγουστος 1, 2014 #223 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2014 (edited) Από merimobiles είναι γνήσια παίδες και στα 16Ω.Επίσης από ibuygou και penonaudio είναι γνήσια. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2014 από LABROS Link to comment Share on other sites More sharing options...
in2dark Αύγουστος 2, 2014 #224 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 Ειναι σκετα ακουστικα ε? Δεν ειναι με μικροφωνο για λειτουργια hands free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 2, 2014 Author #225 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 hands free είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
in2dark Αύγουστος 2, 2014 #226 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2014 Ok ευχαριστω! Θα ριξω και γω μια παραγγελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 5, 2014 #227 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2014 Ενδεικτικά ανέφερα χρόνους. Για την EU warehouse την πρώτη φορά τα pistons συνοδεύονταν και από ένα mi3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 17, 2014 #228 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Σε μαύρο και οριτζινάλελε δεν κυκλοφορεί κάτι εκτός από τα πλαστικά paperback ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 17, 2014 #229 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Αγορασα και εγω απο merimobiles.Ελπιζω εμφανισιακα να μην ειναι μαπες τελειως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Σεπτέμβριος 2, 2014 #230 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Εγω παντως τα πηρα απο Merimobiles και σε περιπου 13 εργασιμες τα ειχα στα χερια... [MENTION=4655]racer[/MENTION] μυριζει παντως το κουτακι και γενικα αυτο το καουτσουκ που εχει H παραγγελία έφυγε απο Merimobiles 5 Αυγουστου και ακομα δεν έχω λάβει τίποτα, λέτε να το έχασα το κορμί πατριώτες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 2, 2014 #231 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 μπες στο live chat και μιλα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 2, 2014 #232 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 [MENTION=23742]jkanaks[/MENTION] και εγώ είμαι από 4 αυγούστου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Σεπτέμβριος 2, 2014 #233 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 [MENTION=23742]jkanaks[/MENTION] και εγώ είμαι από 4 αυγούστουΟΚ ας ελπίσουμε να παραλάβουμε μέσα στον μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 2, 2014 #234 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 ΟΚ ας ελπίσουμε να παραλάβουμε μέσα στον μήνα. ήρθανε σήμερα! 16Ω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Σεπτέμβριος 2, 2014 #235 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 ήρθανε σήμερα! 16Ω Μάγος είσαι και μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mango Σεπτέμβριος 4, 2014 #236 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Μπορειτε να βρειτε τα iF Commemorative Edition απο Xiaomi MI in Ear Headphones If Limited Edition | eBayΑγορασα δυο ζευγαρια για μενα και για ενα φιλο (αλλαξε γνωμη και το δευτερο ζευγαρι το εχω σφραγισμενο) και βεβαιωνω οτι ειναι αυθεντικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Σεπτέμβριος 4, 2014 #237 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Μπορειτε να βρειτε τα iF Commemorative Edition απο Xiaomi MI in Ear Headphones If Limited Edition | eBayΑγορασα δυο ζευγαρια για μενα και για ενα φιλο (αλλαξε γνωμη και το δευτερο ζευγαρι το εχω σφραγισμενο) και βεβαιωνω οτι ειναι αυθεντικα.Αυτά γιατί κοστίζουν 45e; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 4, 2014 #238 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Στην ανάγκη σε κοπαναει ο Σιγκαπουριανος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 4, 2014 #239 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Γράφω κάτι λίγο οφ τόπικ μιας και έχω δοκιμάσει και εν τέλη πετάξει αρκετά λεφτά σε ακουστικά / hands free κλπ και απο εδώ και γενικά.Εδώ και 3 βδομάδες έχω πάρει ένα ζευγάρι απο αυτά.. Δεν είναι φθηνά, αλλά έχω πετάξει σίγουρα παραπάνω λεφτά τα τελευταία 2-3 χρόνια δεξιά και αριστερά σε "δοκίμασε αυτό έχει 10€ σιγά". Και η ποιότητα η κατασκευή η εφαρμογή και ο ήχος είναι απο άλλο βιβλίο. Χώρια εγγυήσεις και ιστορίες της μάρκας. Υπάρχουν και άλλες ανάλογες φυσικά, απλά λεω την εμπειρία μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mango Σεπτέμβριος 4, 2014 #240 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 (edited) Αυτά γιατί κοστίζουν 45e;κοπαναει διοτι ειναι συλλεκτικα (μονο 500) και εχουν εξαντληθει. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 6, 2014 από mango Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts