vagsk Ιούλιος 4, 2014 #201 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 (edited) Πήρα και εγώ τα δικά μου μαζί με ένα Mi3. Τα δοκιμάζω τώρα πάνω στην x-fi και είναι ότι καλύτερο σε ψείρες που πλησιάζει τα κανονικά ακουστικά. Ίδιες φωτό με παραπάνω.Υ.Γ. δεν παλεύονται από το xiaomishop. Από την αποθήκη σε EU και παράδοση μέσα σε 2 εργάσιμες. Ελλάδα να είχα παραγγείλει πάραπανω θα έκανε να έρθει. Τα έξοδα αποστολής ήταν λίγο πιο ακριβά αλλά άξιζε τον κόπο. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 4, 2014 από vagsk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Ιούλιος 11, 2014 #202 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Έχει γεμίσει ο τόπος fake ρε παιδιά, πραγματικά είναι αποτρεπτικός παράγοντας, δε βγάζω άκρη στο ebay. Τώρα έχουν κυκλοφορήσει και μαύρα/άσπρα pistons, είναι άραγε αυθεντικά; Παραθέτω και και μερικές πληροφορίες για το πώς ξεχωρίζεις τα fake απο τα original αλλά όταν αγοράζει on-line είναι εύκολο να ξεγελαστείς... περισσότερα εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 11, 2014 #203 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Αν ακολουθείς 2 απλούς κανόνες δύσκολα θα πέσεις σε fake 1. Μην αγοράζεις φθηνότερα από την τιμή που πουλάει η ίδια η Xiaomi, κανένας δεν κάνει εμπόριο για να χάσει λεφτά... 2. Υπάρχουν πολλοί που τα έχουν πάρει, προτιμάμε τα δοκιμασμένα-γνωστά καταστήματα που πουλάνε γνήσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 18, 2014 #204 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2014 Φθηνά δεν το αγόρασα. Είναι στα ίδια χρήματα που το είχε και το merimobiles.Το θετικό είναι ότι το site και καλά δίνει buyer's protection με money back αν το αντικείμενο δεν είναι αυτό της περιγραφής. Θα δούμε ... Wholesale Product Snapshot Product name is 2014 new upgrade iF product design award original Xiaomi Piston Earphone for Xiaomi series/Android phones and iOS devices Ήρθε σήμερα και αυτή η παραγγελία. Υπάρχουν κακά και καλά νέα. Τα κακά νέα είναι ότι ΔΕΝ είναι η IF edition ενώ στα καλά νέα δεδομένης της περίπτωσης είναι ότι πρόκειται για xiaomi original την έκδοση 2.0. Αυτά που είχα λάβει από xiaomishop μοιάζουν να είναι 2.1 και να έχουν κάπως καλύτερη απόδοση στα μπάσα. Αυτά που ήρθαν τώρα είναι ίδια με αυτά σε αυτό εδώ το videάκι. από τα specs έχουν 12Ω και 3mW αντί αυτών από xiaomishop που έχουν 16Ω και 5mW. Επίσης έχουν εκείνο το δαχτυλίδι στο λαστιχάκι στο τέλος της απόλιξης που καταλήγει στο ακουστικό ενώ αυτά απο xiaomishop στο ίδιο σημείο αναφέρουν L και R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 18, 2014 #205 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2014 επειδη στις 29 φευγω διακοπες και χρειαζομαι ακουστικα, υπαρχει καποιο μαγαζι να τα παρω και να ερθουν ΣΙΓΟΥΡΑ μεσα σε 10 μερες χωρις υπερογκα μεταφορικα? Κατι απο Ευρωπη πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούλιος 19, 2014 #206 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2014 Άντε επιτέλους μετά από έναν ολόκληρο μήνα στο περίμενε μου ήρθαν χτες. Λίγο που τα σύγκρινα με τα mh1 έχουν πιο επιθετικό μπάσο τα sony σε σχέση με αυτά αλλά τελικά θα μείνω με αυτά γιατί με βολεύει το μήκος του καλωδίου, το σχήμα, που δεν κάνει καθόλου θόρυβο όταν ακουμπάει στα ρούχα και δεν σου βγαίνουν από το αυτί τόσο εύκολα και το ότι έχουν ίδιο μήκος καλωδίου και από τις δυο πλευρές. Αυτό το κόλημα της sony να βάζει μεγαλύτερο μήκος στο δεξί ακουστικό ακόμα δεν το έχω καταλάβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
drade Ιούλιος 29, 2014 #207 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 (edited) Μπορείτε να μου πείτε από που μπορώ να αγοράσω 100% γνήσια Xiaomi Pistons IF edition; Διότι στο xiaomiworld δεν έχουν απόθεμα: Piston,xiaomi , iF Design,EarphoneΕυχαριστώ!Εκτός άμα δεν έχουν διαφορά αυτά στο Merimobiles (πέραν της συσκευασίας και μόνο) οπότε τα χτυπάω! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 29, 2014 από drade Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 29, 2014 #208 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Δεν νομίζω πλεόν να βρεις πουθενά IF edition αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση και το σακούλι κοίτα τα pistons brown 2.1. Σε θέμα ποιότητας ήχου πρέπει να είναι τα ίδια.Προτείνω xiaomiworld ή merimobiles. Από xiaomiworld είναι αρκετά γρήγοροι πάντως στις παραδόσεις. 2 εργάσιμες με courrier και china air post μέσα σε 10-15 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drade Ιούλιος 29, 2014 #209 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Δεν νομίζω πλεόν να βρεις πουθενά IF edition αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση και το σακούλι κοίτα τα pistons brown 2.1. Σε θέμα ποιότητας ήχου πρέπει να είναι τα ίδια.Προτείνω xiaomiworld ή merimobiles. Από xiaomiworld είναι αρκετά γρήγοροι πάντως στις παραδόσεις. 2 εργάσιμες με courrier και china air post μέσα σε 10-15 μέρες.Η εμφάνιση δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ και το σακκούλι καθόλου αλλά κατά τα άλλα είναι ίδιας απόδοσης και ποιότητας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 29, 2014 #210 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2014 Ναι από όσα έχω διαβάσει. Τα 2.1 τα έχω και προσωπικά και είναι φοβερά ακουστικά. Αύριο παραλαμβάνω και δεύτερο ζευγάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 30, 2014 #211 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2014 Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος ανώμαλος που κάθεται και τα μυρίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Ιούλιος 31, 2014 #212 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Χμμμ στο merimobiles είναι 10 ευρώ πιο κάτω απο το xiaomiworld και με δωρεάν ταχυδρομικά, να είναι άραγε η ίδια version; Link to comment Share on other sites More sharing options...
drade Ιούλιος 31, 2014 #213 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 (edited) Χμμμ στο merimobiles είναι 10 ευρώ πιο κάτω απο το xiaomiworld και με δωρεάν ταχυδρομικά, να είναι άραγε η ίδια version; Το ελπίζω γιατί τα παρήγγειλα εχθές από Merimobiles 5$ διαφορά έχουν αν και δεν ξέρω τι πληρώνεις στα μεταφορικά με το xiaomiworld. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31, 2014 από drade Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Ιούλιος 31, 2014 #214 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Το ελπίζω γιατί τα παρήγγειλα εχθές από Merimobiles 5$ διαφορά έχουν αν και δεν ξέρω τι πληρώνεις στα μεταφορικά με το xiaomiworld. Βλέπω αξιοσέβαστη διαφορά μεταξύ των δύο (26 vs 14 euros) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drade Ιούλιος 31, 2014 #215 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Πράγματι, με τα μεταφορικά προκύπτει αξιοσέβαστη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 31, 2014 #216 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Δεν ξέρω τι γίνεται με το merimobiles αλλά από το xiaomishop και παραγγελία από EU warehouse είχα παράδοση σε 2 εργάσιμες και από china air post μια δεύτερη παραγγελία με earphones πάλι μέσα σε 8-10 εργάσιμες τα είχα στα χέρια μου. Η συσκευασία επίσης πολύ προσεγμένη.Όταν παραλάβετε δείτε specs και κυρίως τα Ω και το τα mW. Αν είναι 12 και 3 αντιστοίχως τότε πέσατε στην παλιά έκδοση. Η νέα είναι στα 16 και 5 αντιστοίχως και έχει τουλάχιστον πολύ ανώτερη ποιότητα σε μπάσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 31, 2014 #217 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Από merimobiles τα αγόρασα στις 8/6/2014 στα ίδια χρήματα. Είναι η νέα έκδοση και σε 18 μέρες ήταν στην πόρτα μου.Αν θες, στείλε τους και ένα μήνυμα όσο αφορά τις εκδόσεις να σε ενημερώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Ιούλιος 31, 2014 #218 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Δεν ξέρω τι γίνεται με το merimobiles αλλά από το xiaomishop και παραγγελία από EU warehouse είχα παράδοση σε 2 εργάσιμες και από china air post μια δεύτερη παραγγελία με earphones πάλι μέσα σε 8-10 εργάσιμες τα είχα στα χέρια μου. Η συσκευασία επίσης πολύ προσεγμένη.Όταν παραλάβετε δείτε specs και κυρίως τα Ω και το τα mW. Αν είναι 12 και 3 αντιστοίχως τότε πέσατε στην παλιά έκδοση. Η νέα είναι στα 16 και 5 αντιστοίχως και έχει τουλάχιστον πολύ ανώτερη ποιότητα σε μπάσα.Μάλλον στην παλιά έχουμε πέσει δε δικαιολογείται διαφορετικά η τιμή, θα τσεκάρουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drade Ιούλιος 31, 2014 #219 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Μάλλον στην παλιά έχουμε πέσει δε δικαιολογείται διαφορετικά η τιμή, θα τσεκάρουμε.Πιο πάνω γράφεις ότι η παραγγελία του xiaomishop γίνεται από αποθήκη που βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ίσως από εκεί να προκύπτει το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς δηλαδή η έλλειψη τελωνείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 31, 2014 #220 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2014 Στο merimobiles είναι προσφορά και ξέρουμε ότι είναι τα 2.1(latest ver) Γιατί μιλάτε για τελωνείο σε ένα προϊόν αξίας 14ε δεν μπορώ να το καταλάβω... Αξίζει την διαφορά μονο η γρήγορη παράδοση σε ένα τόσο φτηνό (και δευτερεύον) αντικείμενο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts