BasiliCeLew Απρίλιος 23, 2015 #521 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 (edited) Παιδιά δεν μπορώ να βρώ κάποια τιμή η οποία να αξίζει για ομαδική. Νομίζω για μισό ευρώ πιο κάτω από τη κανονική τιμή που μπορεί να αγοράσει κανείς μόνος του δεν αξίζει να μπουμε στην διαδικασία. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην αναζήτηση ίσως προχωρήσει πιο εύκολα το ζήτημα Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 23, 2015 #522 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Να πώ τη μαύρη (με χρυσό) αλήθεια, τα V2 είναι πολύ ξεχωριστό design....σε κάνουν να αδιαφορείς για το αν έχει βγεί καινούρια version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simba88 Απρίλιος 23, 2015 #523 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα! Εχω μπερδευτει λιγακι με τα πιστονια που πηρα απο pandawill και εχουν 2 διαφορες με τα προηγουμενα μου (παλι v2.1) και αυτα που κυκλοφορουν ευρεως.. Τα L/R markings δεν ειναι με το κλασικο πορτοκαλι χρωμα, αλλα ειναι αναγλυφα (embossed on the black rubber). Επισης, κατι που δεν εχει υπαρξει μεχρι τωρα, ειναι το αναγλυφο logo στην πισω πλευρα των buds, οπως φαινεται σ'αυτα http://www.mi.com/en/crystalsilver/ Προκειται για νεα updated version ή για Indian Variant - Flipkart οπως αναφερεται εδω ( ) ? Υπαρχουν παιδια που εχουν αγορασει τους τελευταιους 2 μηνες και εχουν τις "αναγλυφες" version? P.S. Δεν ξερω αν ειναι σχετικο με τα συγκεκριμενα ακουστικα αλλα οταν τα συνδεω στην Panasonic AS 640 μου (μονο εκει, αλλου οκ), ακουγεται ενα μικρο buzz στο αριστερο και μετα απο λιγο μου τσιμπαει συνεχεια το αυτι με μικρα shocks... Δοκιμασα τα παλια μου αλλα λογω του οτι δεν ειναι fully functional (το jack χαλασε και δεν ακουγεται το δεξι), δε μπορω να βγαλω ετυμηγορια, δηλαδη αν φταινε τα pistonia γενικα, ή αν ειναι το καινουργιο μοντελο με τα αναγλυφα... Δοκιμασα και τα ΜΗ1 που και αυτα εχουν (μερικως) μεταλλικο earbud, και εκει τιποτα.. Τι φταιει? Μπορει να δοκιμασει καποιος τα πιστονια του στην TV του? Ευχαριστω! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2015 από simba88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 23, 2015 #524 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 (edited) http://www.pandawill.com/original-xiaomi-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p93814.html Τα silver 13.5$ και αν κάνετε αυτά που λέει στην σελίδα για να μαζέψετε λίγους πόντους παίρνετε και μία έκπτωση επιπλέον 1,1$ οπότε τελική τιμή βγαίνει στα 12,4$ ή περίπου 12 ευρώ Edit: Λήγει σε λίγες ώρες ή λεπτά (δεν γνωρίζω) Ορίστε από μια αγορά που πέταξα εγώ http://prntscr.com/6xc5vz απλά είχα βάλει νόμισμα ευρώ αλλά χωρίς νόημα μιας και πάλι σε δολάρια πληρώνεις. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 24, 2015 #525 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 (edited) Λίστα refund που πραγματοποιήθηκε: 1) p_under (2)2) YDinopoulos (2)3) felix (2)4) Spirosssss (1)5) MD1032 (2)6) lgalkis (1)7) UltraB (1)8) Snips (2)9) euaggelos71 (1)10) taskos (1) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2015 από BasiliCeLew 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 19, 2015 #526 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Παιζουν προσφορα στο tinydeal στα 6 ευρω. Απο το μαγαζι εχω ξαναπαραγγειλει χωρις προβλημα. Τωρα αν ειναι τα γνησια δεν ξερω.Τα παρηγγειλα και βλεπουμε./www.tinydeal.com/-p-155715.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 19, 2015 #527 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Παιζουν προσφορα στο tinydeal στα 6 ευρω. Απο το μαγαζι εχω ξαναπαραγγειλει χωρις προβλημα. Τωρα αν ειναι τα γνησια δεν ξερω.Τα παρηγγειλα και βλεπουμε./www.tinydeal.com/-p-155715.html 404 Error Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 19, 2015 #528 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 κανε copy paste αν και σε μενα δουλευει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 19, 2015 #529 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Τα colorful edition και σου πα μου πες δεν νομίζω ότι είναι τα full spec pistons. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Σεπτέμβριος 20, 2015 #530 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 (edited) Tα δικά μου v2 μετά από 11 μήνες δεν κάνουν πια καλή επαφή στο καρφί με αποτέλεσμα το ένα ακουστικό να σταματά να παίζει.Κρίμα και με βόλευαν πολύ. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2015 από Spyrus Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Σεπτέμβριος 20, 2015 #531 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Τα colorful edition και σου πα μου πες δεν νομίζω ότι είναι τα full spec pistons.πρεπει να είναι τα xiaomi youth edition - version 2 ή version 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts