UltraB Απρίλιος 7, 2015 #441 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 Κοίτα να δεις που την έχασα την προσφορά. Βέβαια μόνο γιατί ήταν καλή η προσφορά όχι ότι μου λείπουν ακουστικά Θα σου κρατήσουμε θέση στην επόμενη για Powerbank & Pistons v3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 7, 2015 #442 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 (edited) Πολυ τζαματη εταιρεια η xiaomi. Αν ειναι για powerbank k pist v3 αργοτερα ισως και γω Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 9, 2015 #443 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά μια ενημέρωση απλη.Η αποστολή ειναι ακόμα σε κατασταση προώθησης, μίλησα με ενα υπάλληλο κ μου είπε οτι είχαν διακοπές και οτι θα αρχίσουν σιγά σιγά τώρα να στέλνουν τις παραγγελίες. Το θετικό είναι οτι κανένας δεν είπε τπτ για ακύρωση της. Edit:Αν πάνε όλα καλά, όσο αφορα τις αποστολές τα λεφτά π έμειναν καλυπτουν όλα τα ατομα από επαρχεία καθώς κ να γίνουν 3 αποστολές ανάλογα πως βολευει στην Αθηνα.--------------------------------Δεύτερον xiaomi pistons 3 στα 20.40$ προσφορά απο αυτους παλι. Xiaomi powerbank η καλύτερη τιμή ειναι καπου στα 15.8$ απο gearbest αλλά μου ειπαν οτι για κάθε 10 θα μου δώσουν δώρο 1 οποτε καθώς θα μπει κ αυτό το κομματι στην ομαδική (αν γίνει) παει συμμετοχη 14.3$ πανω κάτω ανα powerbank. Και τελευταια άσχετο βέβαια με τα αλλά είναι ομαδική αγορά για το elephone p6000 με τιμή 113$ ανα κομματι. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2015 από BasiliCeLew 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Απρίλιος 9, 2015 #444 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2015 ας προχωρήσουν τα πίστον v2 - πάρουμε tracking και οργανώνουμε για v3, powerbanks και ότι τραβάει η ψυχή μας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 10, 2015 #445 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Παιδιά τον φαγαμε, σήμερα μου στέλνουν email οτι θα στειλουν 17 κομματια. Τους ζήτησα εξηγήσεις κ λοιπα κ μου ειπαν οτι δεν μπορούν να το δώσουν σε αυτή τη τιμή και το διόρθωσαν. Τους ανεφερα οτι είναι απαράδεκτο να με ενημερώνουν με αυτό το τρόπο μετα απο 6 μέρες που πραγματοποίηθηκε η αγορά.Μίλησα με τον μάνατζερ τους μεσω live chat και μου είπε οτι τ κατάστημα δεν μπορεί να καλύψει τέτοια χασουρα απο το λάθος ενος υπαλλήλου οτι και καλά ηδη επέβαλε κυρώσεις σε αυτον για το λάθος του. Κ το μονο που μπορεί να κανει είναι refund και να μας ζητήσει συγγνώμη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 10, 2015 #446 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Ε, οκ το ψιλοπεριμενα. Οποτε refund και παμε για τα version 3... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Απρίλιος 10, 2015 #447 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 άρα τι κάνουμε? κάνουμε μερικό refund και παίρνουμε μόνο τα 17? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 10, 2015 #448 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Ε, οκ το ψιλοπεριμενα. Οποτε refund και παμε για τα version 3... Συμφωνώ. Διαπραγματευση για καλύτερη τιμή στα 3αρια και τσονταρουμε τη διαφορά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 10, 2015 #449 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Συμφωνώ. Διαπραγματευση για καλύτερη τιμή στα 3αρια και τσονταρουμε τη διαφορά. Ναι ,και εγω συμφωνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 10, 2015 #450 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 (edited) Τι διαφορα εχουν τα 3 απο τα 2 Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 10, 2015 #451 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Παιδιά εγώ είμαι μέσα για τα 3 Οποίος θέλει τα λεφτά πίσω μου στέλνει σε πμ email paypal ή λογαριασμό Πειραιώς κ μόλις γίνεται το refund τα στέλνω κ σε εσάς. Προσοχή: Αυτοι που έδωσαν λεφτα με paypal τα γυριζω μονο σε paypal κ αυτοι που έδωσαν μέσω τραπεζας θα τα πάρουν μονο μέσω τράπεζας. Αυτοί που δεν έχουν Πειραιώς κ μου έστειλαν απο τράπεζα μου στέλνουν για να τα κανονισουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 10, 2015 #452 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 βγαλε λιστες. 1) Οσοι θελουν refund2) Οσοι θελουν v3 Εγω ειμαι μεσα για v3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 10, 2015 #453 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Πάμε για V3! Αυτά τα 17, ας τα κάνουν 10,15, δε ξέρω πόσα V3 και βάζουμε τη διαφορά.Απλά να μας κόψουν κάτι, μην τα πάρουμε στην ίδια τιμή, δε λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 10, 2015 #454 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Ξεκίνα παζάρια τώρα που είναι νωρίς οτι έχουμε νεύρα και σκεφτομασταν για μελλοντικές ομαδικές αλλα απογοητευτηκαμε και αλλους παππαδες τέτοιους κλπ κλπ να μας κοψουν μπόλικα [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Απρίλιος 10, 2015 #455 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 μονο εγω θέλω τα v2????anyway οτι ειναι ειδοποιήστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Απρίλιος 10, 2015 #456 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 και εγώ θα ήθελα τα v2, γι αυτό και πρότεινα να πάρουμε τα 17 κομμάτια και παραγγέλνουμε εκ νέου για τα v3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 10, 2015 #457 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 1) Ποιοι θελουν v22) Ποιοι θελουν v33) Ποιοι θελουν refund Αν ειναι και θελετε παντως v2, το λογικο ειναι refund και προσωπικη παραγγελια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Απρίλιος 10, 2015 #458 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 (edited) v2:1) bassplayer2) p_under v3:1)balilicelew2)ydinopoulos3)ultrab4)nikchris refund: οτι ειναι συμπληρωστε... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2015 από bassplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Απρίλιος 10, 2015 #459 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 (edited) Είμαι μέσα για οτιδήποτε "καλό" σε "καλή" τιμή. Αν αυτά τα 17 τα παραγγείλετε, εννοείτε μένω απ' έξωγιατί είμουν ο πρωτελευταίος που έβαλα τα χρήματα.(εκτός αν αποσυρθούν πολλοί και μείνει χώρος για μένα) Τα χρήματα δεν τα αποσύρω, περιμένω νέα σαςγια καινούργια παραγγελία. (με μηδέν άγχος/βιασύνη) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2015 από zomg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Απρίλιος 10, 2015 #460 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 (edited) εγώ θα ήθελα να πάρω και τα 2 versions δηλαδή και τα 2 κομμάτια V2 στα 9€ αλλά και άλλα 2 κομμάτια V3 (ανάλογα την τιμή βέβαια) συμπληρώνοντας χρήματα φυσικά. το είχα πει από την αρχή ότι ήθελα V3 και ότι μόνο λόγο τιμής θα έπαιρνα τα v2. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2015 από p_under Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts