zomg Μάρτιος 31, 2015 #381 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Γράψτε άλλη μία πόσο βγαίνει το τεμάχιοκαι ένα link από το μοντέλο, plz & thanx~ Ψήνομαι για 3-4 τεμάχια. Θα επιβεβαιώσω μόλις λάβω απάντηση σε αυτά που ρώτησα. BasiliCeLew έχω την εντύπωση πως είσαι Βόλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Μάρτιος 31, 2015 #382 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 (edited) Γράψτε άλλη μία πόσο βγαίνει το τεμάχιο και ένα link από το μοντέλο, plz & thanx~ Ψήνομαι για 3-4 τεμάχια. Θα επιβεβαιώσω μόλις λάβω απάντηση σε αυτά που ρώτησα. BasiliCeLew έχω την εντύπωση πως είσαι Βόλο; Το τεμάχιο βγαίνει 9 ευρώ. Αυτό είναι http://www.geekbuying.com/item/Original-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-Headset-2nd-with-Remote---Mic-for-iPhone-iPod-Android-Device---Gold-330681.html Είμαι από Πάτρα ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @euaggelos71, @zomg, πρέπει να μοιάζω με κανέναν φίλο σας αλλιώς δεν εξηγείται πως καταλήξατε ότι είμαι από την Θεσσαλονίκη και το Βόλο --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @Spirosssss, Υπάρχει κάποιος τρόπος να σου στείλω πμ? ------------------------------------------------------------------------------------------------ 4 BasiliCeLew επαρχια --> paid 1 bassplayer Αθηνα 2 p_under Επαρχια 2 swatoner Αθηνα 2 nikchris Αθηνα 1 taskos Αθηνα 1 Snips Επαρχια 1 anle Αθηνα 2 euaggelos71 Επαρχία 1 lgalkis Αθηνα --> paid 1 spirosssss Αθηνα 2 ydinopoulos Αθηνα --> paid Σύνολο: 20 κομμάτια (απομένουν 10) DeadLine: 14 Απριλίου 2015 ή συμπλήρωση 30 κομματιών Κατάστημα: Geekbuying Προσφορά (?): 9ευρώ/κομμάτι Για να δώσετε τα λεφτα πμ για να σας στείλω paypal ή λογαριασμό τράπεζας Πειραιώς. Από ότι φαίνεται θα μαζευτούμε γρήγορα οπότε καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσουμε. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 31, 2015 #383 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Τώρα τα πμ πρέπει να είναι οκ. 1 τεμάχιο θέλω ξαναλεωωωωω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Απρίλιος 1, 2015 #384 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 2 κομμάτια για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 1, 2015 #385 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Και εγώ 2 (σχεδόν σίγουρο). Θα σας πω το πολύ μέχρι το βράδυ στα σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 1, 2015 #386 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 @BasiliCeLew, όλα οκ με τα πμ; δεν έχω λάβει κάτι ακόμα για να πλερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Απρίλιος 1, 2015 #387 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Κι εγώ 2 κομμάτια. Στέλνω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 1, 2015 #388 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 (edited) @Spirosssss,http://prntscr.com/6o5f8d αν μπορείς κάνε την μαγκιά να μου στείλεις εσύ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4 BasiliCeLew επαρχια --> paid 1 bassplayer Αθηνα 2 p_under Επαρχια 2 swatoner Αθηνα 2 nikchris Αθηνα 1 taskos Αθηνα 1 Snips Επαρχια 1 anle Αθηνα 2 euaggelos71 Επαρχία 1 lgalkis Αθηνα --> paid 1 spirosssss Αθηνα 2 ydinopoulos Αθηνα --> paid 2 felix 2 rexmundi Επαρχία --> paid ΙΣΩΣ: 4 zomg 2 ultrab Σύνολο: 24 κομμάτια (απομένουν 6) DeadLine: 14 Απριλίου 2015 ή συμπλήρωση 30 κομματιών Κατάστημα: Geekbuying Προσφορά (?): 9ευρώ/κομμάτι Για να δώσετε τα λεφτά πμ για να σας στείλω paypal ή λογαριασμό τράπεζας Πειραιώς. Παιδιά προς το παρόν ΚΛΕΙΣΑΜΕ την ομαδική. Αναμένουμε απάντηση πρώτα από @UltraB, και @zomg, Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 1, 2015 #389 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Μήπως να συμφωνήσουμε απο τώρα τον τρόπο αποστολής στους "επαρχιώτες". Ίσως να καταθέταμε από τώρα κάτι παραπάνω για έξοδα αποστολής; Εγώ τελικά ενδιαφέρομαι για 2 κομμάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Απρίλιος 1, 2015 #390 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 (edited) 3 κομμάτια από μένα. (άμα χρειάζεται να πάρω 4 για να γίνουν 30, πρόσθεσε άλλο 1) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2015 από zomg Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 1, 2015 #391 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 (edited) @Snips, 2 κομμάτια έγινε @zomg, 3 κομμάτια μας αρκούν για 30 αν επιβεβαιώσει ο UltraB τα 2 κομμάτια. Μετά βλέπουμε...---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Η τιμή των ακουστικών περιλαμβάνει και τα μεταφορικά για τα άτομα που είναι στην επαρχεία για να έχουμε όλοι μια δίκαιη τιμή. Από την στιγμή που κάποιος δεν έφερε αντίρρηση το προχώρησα έτσι. Η συμμετοχή ανά ακουστικό είναι 25-40 λεπτά (ανάλογα την ισοτιμία που θα αγοραστούν). Προφανώς αν κάποιος δεν θέλει απλά δεν τα δίνει, ή του επιστρέφονται μετά την πραγματοποίηση της αγοράς. Στην χειρότερη ισοτιμία τα μεταφορικά θα φτάσουν ακριβώς για 5-6 άτομα (από επαρχία) και στη καλύτερη περίπτωση θα μπορέσουμε ακόμα και στην Αθήνα να σταλούν ανά περιοχές για να είναι κοντά σε όλους. Η αποστολή θα γίνει με συστημένο δέμα ΕΛΤΑ (έχει tracking number) για να κρατηθεί το κόστος χαμηλό.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεωρητικά μαζευτήκαμε, οπότε όσο πιο γρήγορα μαζευτούν τα λεφτά τόσο το καλύτερο. Αν τελειώσουμε σε 1-2 μέρες θα ήταν άψογο για να τα πάρουμε γρήγορα 3 BasiliCeLew επαρχια --> paid1 bassplayer Αθηνα2 p_under Επαρχια2 swatoner Αθηνα2 nikchris Αθηνα1 taskos Αθηνα2 Snips Επαρχια1 anle Αθηνα2 euaggelos71 Επαρχία1 lgalkis Αθηνα --> paid1 spirosssss Αθηνα2 ydinopoulos Αθηνα --> paid2 felix2 rexmundi Επαρχία --> paid4 zomg Επαρχία1 ultrab1 md1032 Αθήνα Σύνολο: 30 κομμάτια (απομένουν 0) DeadLine: 14 Απριλίου 2015 ή συμπλήρωση 30 κομματιών Κατάστημα: Geekbuying Προσφορά (?): 9ευρώ/κομμάτι Για να δώσετε τα λεφτά πμ για να σας στείλω paypal ή λογαριασμό τράπεζας Πειραιώς. Παιδιά ΚΛΕΙΣΑΜΕ την ομαδική. Αναμένουμε απάντηση πρώτα από @UltraB, και προχωράμε! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2015 από BasiliCeLew 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 1, 2015 #392 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Έχω θέλω ένα δικό μου σίγουρα. Ψάχνω δεύτερο άτομα μιας και το πρώτο είναι εκτός. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 1, 2015 #393 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Αναμένω paypal να πλερώ. Ας το κλείσουμε εδώ γιατί θα τραβήξει πολύ κ ίσως δουν την λάθος τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 1, 2015 #394 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 (edited) Αναμένω paypal να πλερώ. Ας το κλείσουμε εδώ γιατί θα τραβήξει πολύ κ ίσως δουν την λάθος τιμή. Εεε 100 φορές προσπάθησα δεν μπορείς να δεχτείς Στείλε μου πμ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD1032 Απρίλιος 1, 2015 #395 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Εάν τελικά περισσέψει θέση θα ήθελα και εγώ 1-2 τεμάχια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 1, 2015 #396 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Εεε 100 φορές προσπάθησα δεν μπορείς να δεχτείς [emoji14] Στείλε μου πμΚάτι έχει χεστει πάνω του γιατί τώρα δεν μπορώ να στείλω κ γω [emoji14]Στείλε στο μαιλ μου spiroszwhs@gmail.com 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 1, 2015 #397 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 (edited) @Spirosssss, Επιτέλους στο έστειλα!! (στο mail ) μου φαίνεται απίστευτο @MD1032, δυστυχώς έκλεισε, μπορούσαμε μέχρι 30 κομμάτια να παρουμε. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 1, 2015 #398 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 Οκ,και εγω λεω να το βιαστουμε λιγο αν ειναι να προλαβουμε τυχον λαθος απο το μαγαζι.Ελα να πεφτει το μαρουλι παρακαλω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD1032 Απρίλιος 1, 2015 #399 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 (edited) @BasiliCeLew το γνωρίζω απλά στην περίπτωση που κάποιος δεν μπορέσει/θελήσει τελικά και γίνεται φυσικά... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2015 από MD1032 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 1, 2015 #400 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 @MD1032, μιας και σε όσους το είπα στην αρχή ψήθηκαν και μου είπαν ναι αλλά μετά μου έριξαν άκυρο, σε "βάζω στο παιχνίδι".Ελευθερώνω 1 τεμάχιο, οπότε αν δεν προηγείται κάποιος, έχεις σειρά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts