deninho Ιούνιος 9, 2014 Author #161 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Κατάφερα να τα παραγγείλω κι εγώ (merimobiles). Τώρα καρτέρι στον ταχυδρόμο να του πω να μου αφήσει χαρτάκι να τα πάρω από το ταχυδρομείο όταν με το καλό έρθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Ιούνιος 10, 2014 #162 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Δεν έγινε η ομαδική. Από meri με το free shipping μήνα περίπου έκαναν. Παντού βλέπω να παραγγέλνουν από meri, αλλά συνέχεια την ανανεώνουν την προσφορά, wtf πόσα κομμάτια έχουν; Από το, penoaudio, Ibuygou και xiomiworld τώρα που τσέκαρα τελείωσαν τα if. Δυστυχώς δεν ξέρω κάπου αλλού που να τα έχουν. Sent from my MI 2S using TapatalkΠοιός απ' τους δυό μας κάνει λάθος;Buy Cheap Xiaomi Piston Earphone 2014 iF Product Design Reward Commemorative Edition | From China Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutOfTheBox Ιούνιος 10, 2014 #163 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 YiorgosX αν εννοείς ότι είναι διαθέσιμα, όχι δεν είναι. Αν πας να πατήσεις "add to cart" θα το διαπιστώσεις. Θα δεις και το "out of stock" στο εικονίδιό τους αν τα ψάξεις μέσω του search.Όχι, τα 2.1 είναι χρυσαφί, τα if είναι η limited edition των 2.1http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/xiaomi-piston-v2-if-commemorative-edition-135735.htmlΟκ ευχαριστώ. Δεν είχα ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου αν πέρα από την iF έκδοση υπάρχει ή όχι και άλλη με ασημί. Παρήγγειλα κι εγώ αυτά από merimobiles τελικά, αφού δεν με ενδιαφέρει να δώσω τα παραπάνω χρήματα μόνο για το χρώμα. Και τα 20$ είναι η καλύτερη τιμή που έχει παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 10, 2014 #164 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 10, 2014 #165 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Με κάλυψαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 10, 2014 #166 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 10, 2014 #167 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 11, 2014 #168 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 Κάνει μπαμ ότι κάποιον ζώον έγραψε στο first name το επώνυμό του αχαχα 17-35 μέρες λέει.. για να δούμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 11, 2014 #169 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 (edited) Κάνει μπαμ ότι κάποιον ζώον έγραψε στο first name το επώνυμό του αχαχα 17-35 μέρες λέει.. για να δούμε.. Έλα μωρέ, ένα e-shop είναι, εγώ το έκανα στο battlenet και όταν είδα τι ζητάνε για να το αλλάξουν το άφησα έτσι Η ειρωνεία στην όλη φάση είναι ότι το κατάλαβα όταν μπήκε το real ID!!! Υ. Γ. Η αποστολή με τζαμπε απλό ταχυδρομείο με την μπαταρία ήρθε πιο γρήγορα από την ems που είχα πάρει το τηλ. Sent from my MI 2S using Tapatalk Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2014 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούνιος 15, 2014 #170 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2014 Υπάρχει κάποιο eshop το οποίο να έχει τα IF σε stock;Ψάχνω ώρες τώρα αλλά δεν βρίσκω κάτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 16, 2014 #171 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Παρηγγειλα και εγω απο merimobile... για να δουμε ποτε θα ερθουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 16, 2014 Author #172 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 εσύ γιατί δεν πήρες από εκεί κάτω που ήσουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 16, 2014 #173 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Το ξεχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuan1988 Ιούνιος 17, 2014 #174 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Στην κατάσταση της παραγγελίας από merimobiles τι σας γράφει; Έκανα μια παραγγελία 7 Ιουνίου και ακόμη μου λέει awaiting fulfillment (σχεδόν είχα ξεχάσει ότι είχα παραγγείλει!). Η παραγγελία είχε μαζί και ένα xiaomi power bank. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 17, 2014 Author #175 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 μήπως επειδή έχουν εξαντληθεί τα powerbanks; στείλε τους email και ρώτα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 17, 2014 #176 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuan1988 Ιούνιος 17, 2014 #177 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Μάλλον φταίει το power bank που από ότι είδα είναι out of stock πια. Βέβαια όταν το αγόρασα ήταν κανονικά διαθέσιμο. Περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν. 48 ώρες περιθώριο δίνουν για μια απάντηση, αλλά ελπίζω να το κάνουν γρηγορότερα. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 18, 2014 #178 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 Μάλλον φταίει το power bank που από ότι είδα είναι out of stock πια. Βέβαια όταν το αγόρασα ήταν κανονικά διαθέσιμο. Περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν. 48 ώρες περιθώριο δίνουν για μια απάντηση, αλλά ελπίζω να το κάνουν γρηγορότερα. Sent from my Nexus 5 using TapatalkΤο merimobiles έχει 24ωρο chat, ρώτα εκεί κατευθείαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuan1988 Ιούνιος 18, 2014 #179 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 Είχα ανοιχτό το ghostery και δεν το έβλεπα!Μου απάντησαν βέβαια και στο email, αλλά ρώτησα και στο Live Chat. Και στις δύο περιπτώσεις μου είπαν ότι το έχουν στείλει, αλλά δεν έχει γίνει ανανέωση του tracking. Αυτό θα γίνει αύριο μου είπαν.Για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 27, 2014 #180 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2014 Ωραία αν και μου φαίνεται ότι υστερούν στις χαμηλές ή έχω συνηθίσει πιο μπασάτα ηχεία/ακουστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts