jkanaks Απρίλιος 24, 2014 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 (edited) deleted Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2014 από jkanaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos Απρίλιος 24, 2014 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 τα iF είναι OMTP δεν θα δουλεύουν σε note 2 να φανταστώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 24, 2014 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 για δειτε και αυτο:Original XIAOMI Brand New Version Piston In-ear Earphone 3.5mm Stereo Earphone with Mic Control Talk [ibuymi49402] - $16.14 : Ibuymi The Best China Made Android Cell Phones Tablet PC Distributor - China Wholesale Distributor - Tablet PC Wholesale - X (17$)Το μαγαζι φαινεται αξιοπιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 24, 2014 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 τα iF είναι OMTP δεν θα δουλεύουν σε note 2 να φανταστώ?Δεν νομίζω, τα v2 είναι ctia, δύσκολο αυτά να είναι omtp, και τα κινητά της Xiaomi ctia είναι. Αναφέρεσαι σε ένα σχόλιο στο ibuygou; Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos Απρίλιος 24, 2014 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Δεν νομίζω, τα v2 είναι ctia, δύσκολο αυτά να είναι omtp, και τα κινητά της Xiaomi ctia είναι. Αναφέρεσαι σε ένα σχόλιο στο ibuygou; Sent from my MI 2S using TapatalkΝαι εκεί το διάβασα αλλά και και στο head-fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 24, 2014 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Ναι εκεί το διάβασα αλλά και και στο head-fiΣου είναι εύκολο να δόσεις το λινκ από το head-fi; το μόνο που θυμάμαι να είδα σχετικό στο θέμα τον Pistons είναι κάποιος που είχε SE Xperia x8 και χρειάστηκε adaptor γιατί τα SE είναι omtp και δεν έπαιζαν σωστά τα Pistons. (αλλά δεν θυμάμαι να έλεγε πια Pistons αγόρασε) Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelos Απρίλιος 24, 2014 #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Σου είναι εύκολο να δόσεις το λινκ από το head-fi; το μόνο που θυμάμαι να είδα σχετικό στο θέμα τον Pistons είναι κάποιος που είχε SE Xperia x8 και χρειάστηκε adaptor γιατί τα SE είναι omtp και δεν έπαιζαν σωστά τα Pistons. (αλλά δεν θυμάμαι να έλεγε πια Pistons αγόρασε) Sent from my MI 2S using TapatalkΣτο review το διάβασα αλλά μάλλον εννοεί το αντίθετο τώρα πού το ξαναείδα.Δεν ξέρω από που να πάρω τα iF φοβάμαι μην μού στείλουν τα fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Απρίλιος 24, 2014 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 (edited) XIAOMI MIUI 3.5mm Stereo In-ear Earphone for xiaomi MI2 MI2S MI2A Mi1S M1,JIAYU G4,G3S,G2S (110cm) - Free Shipping - DealExtremeΑπό DX έχω αγοράσει αρκετές φορές, αλλά κινεζιές, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για αυθεντικότητα. Εξαιρετικά αξιόπιστο πάντως.EDIT: http://www.ebay.com/itm/New-Original-Xiaomi-Piston-Earphones-Headset-Headphone-iF-Commemorative-Edition-/271444096064?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3f33543440Αραγε πρόκειται για την xiaomi ή για κανα απατεωνίσκο; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2014 από YiorgosX Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Απρίλιος 24, 2014 #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 XIAOMI MIUI 3.5mm Stereo In-ear Earphone for xiaomi MI2 MI2S MI2A Mi1S M1,JIAYU G4,G3S,G2S (110cm) - Free Shipping - DealExtremeΑπό DX έχω αγοράσει αρκετές φορές, αλλά κινεζιές, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για αυθεντικότητα. Εξαιρετικά αξιόπιστο πάντως. απο DX φαίνονται fake παντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Απρίλιος 24, 2014 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 εδώ?αξιόπιστο το κατάστημα?Xiaomi Piston IF Commemorative Edition PresaleXiaomi Piston Design 2.0 Earphones Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Απρίλιος 24, 2014 #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 τελικα υπαρχουν και GOLD IF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Απρίλιος 24, 2014 #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 (edited) Για τους ...γλωσσομαθείς -οκ, έχει και το google translate για ολίγο κεχρί, εεεε γέλιο... 如何分辨真假活塞耳机?正品对比山寨活塞耳机 - 小米手机官方论坛ΕΔΙΤ: Το βρήκα κ στα γαλλικάhttp://chinandroidphone.com/ecouteurs-xiaomi-piston-fake-attention/ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2014 από YiorgosX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 24, 2014 #93 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 παιδια στο Merimobiles Κανουν 25 δολλαρια και εχει μια προσφορα -5 δολλαρς για νεους πελατες, οποτε 20 δολλαρς= 15 ευρω, αν μπορει καποιος να επιβεβεωσει και την αυθεντικοτητα τους απο το meri τα περνουμε απλα απο κει, δεν εχει νοημα η ομαδικη και ουτε πιστευω πως υπαρχει σημαντικη διαφορα με τα IFτα ειχε προσφορα πριν μερικες μερες και το ειχα γραψει στις αρχικες σελιδες αλλα λενε τα παιδια οτι μπορει να μην ειναι 2.0-2.1 κτλ ,προσωπικα τα παρεγγειλα και τα περιμενω (δεν χαθηκε ο κοσμος για 16 ευρω που τα ειχε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 24, 2014 #94 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Σήμερα πήρα απάντηση από μεριμομπαιλς:Hi Panagiotis,yes we sure can, right now only the brown/gold is available but surely we will bring the silver version once available,we can make them 20.49$ for your 15 people groundship via regular mail hongkong post 17-35 biz days deliver, no track# servicelet me knowthank youJayΤου είπα για περίπου 15 άτομα και αν πρόκειται να φέρει ασημένια. Ξεκινάμε η όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Απρίλιος 24, 2014 #95 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Σε μια διεύθυνση Πάνο ? Δηλαδή Πόσα ευρώ? Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 24, 2014 #96 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Σε μια διεύθυνση Πάνο ? Δηλαδή Πόσα ευρώ? Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όχι στου καθενός την πόρτα! κάτσε να κάνω κοπι πειστ τι έγραψα! εδιτ: Hello, i would like to ask you if you can handle group buys. We are about 15 people from a greek forum and we want 15 pair of xiaomi piston. Can you make a better price for the group buy? Also can you seperate shipping? Something more: will you bring the If version of piston that appear in silver colour? A link of the thread of the group buy: http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/xiaomi-pistons-omadiki-agora-134394.html Thank you Panagiotis G**** όχι σχόλια για τα αγγλικά μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Απρίλιος 24, 2014 #97 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 15 ευρώ βγαίνει, πολύ καλά πιστεύω! Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 24, 2014 Author #98 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 για ασημένια μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Απρίλιος 24, 2014 #99 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Κι εγώ μεσαΣτάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 24, 2014 #100 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Και εγώ μέσα προς το παρόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts