YiorgosX Απρίλιος 16, 2014 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 Μάλλον πάγωσε το θέμα.Ο καθένας μόνος του λοιπόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 16, 2014 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 Δεν έχω χρόνο αυτές τις μέρες. Από μεγάλη Πέμπτη βράδυ και μετά. Αν βιάζεστε μπορείτε να στείλετε ένα μειλ στα γνωστά κινέζικα μαγαζιά να ρωτήσετε για 10 ζευγάρια ενδεικτική τιμή. Αν δεν κάνουν τιμή μην το παλεύουμε άδικα. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Απρίλιος 16, 2014 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 απο Aliexpress υπαρχουν γνησια? ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 17, 2014 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 If απομιμήσεις δεν έχω δει ακόμα λες να πρόλαβαν πριν το Πάσχα να βγάλουν; Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Απρίλιος 17, 2014 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 Πάντως όποιος θέλει(μιας και πρόσφατα παρέλαβα τα δικά μου) μπορώ να τα παραδώσω για review, αρκεί να μην τα πάρω πίσω χωρίς καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonah Απρίλιος 17, 2014 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 yis plox, να δούμε αν δουλεύουν και τα κουμπιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Απρίλιος 17, 2014 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 yis plox, να δούμε αν δουλεύουν και τα κουμπιά Στο xiaomi mi2s δουλεύουν μια χαρά πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 17, 2014 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 Με τις μαμά rom δεν νομίζω να έχει πρόβλημα κανένα Android. Με CM11 σε mi2s πχ που είναι περίεργο σε hands-free δεν παίζουν τα κουμπιά ούτε στα Pistons ούτε στα mh1.Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Απρίλιος 17, 2014 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 Με τις μαμά rom δεν νομίζω να έχει πρόβλημα κανένα Android. Με CM11 σε mi2s πχ που είναι περίεργο σε hands-free δεν παίζουν τα κουμπιά ούτε στα Pistons ούτε στα mh1. Sent from my MI 2S using Tapatalk Δεν έχω μπει στην διαδικασία να του περάσω cm, με την miui(official), είναι μια χαρά πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 17, 2014 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2014 Δεν έχω μπει στην διαδικασία να του περάσω cm, με την miui(official), είναι μια χαρά πάντως. Και εγώ με την multylang miui είμαι, απλά επειδή δοκιμάστηκε πρόσφατα στο my phone και είδαμε ότι δεν δουλεύουν. Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Απρίλιος 18, 2014 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 για αυτά εδώ τι λέτε? 100% Original Xiaomi piston headphone, Xiaomi piston Earphone , White , Golden Xiaomi Piston-in Consumer Electronics on Aliexpress.comείναι αυθεντικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 18, 2014 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 τα τσιμπισα απο εδω που λεει προσφοραXiaomi Piston Headphones with 3.5mm Gold-plated Plugνα δουμε τι λενε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Απρίλιος 18, 2014 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 τα τσιμπισα απο εδω που λεει προσφοραXiaomi Piston Headphones with 3.5mm Gold-plated Plugνα δουμε τι λενε...Δεν ανοίγει το λινκ Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Απρίλιος 18, 2014 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 μια χαρά ανοίγει σε μένα, τόσο τώρα, όσο και πριν μερικές ώρες που το πόσταρε ο aias. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 18, 2014 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2014 για αυτά εδώ τι λέτε? 100% Original Xiaomi piston headphone, Xiaomi piston Earphone , White , Golden Xiaomi Piston-in Consumer Electronics on Aliexpress.comείναι αυθεντικά?Σίγουρα όχι έχει και επιλογή χρώματος και η τιμή είναι μικρότερη από αυτή που πουλιούνται. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 19, 2014 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 (edited) Σίγουρα όχι έχει και επιλογή χρώματος και η τιμή είναι μικρότερη από αυτή που πουλιούνται. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο merimobiles δεν πουλαει ο,τι νανε.Μονο μαυρα εχει αν μπεις μεσα στην παραγγελια.Εχω παρει και αλλα πραγματα στο παρελθον απο εκει και δεν ειχα παραπονο. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2014 από Aias Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 19, 2014 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 το merimobiles δεν πουλαει ο,τι νανε.Μονο μαυρα εχει αν μπεις μεσα στην παραγγελια.Εχω παρει και αλλα πραγματα στο παρελθον απο εκει και δεν ειχα παραπονο.Εγώ είπα για το αλιεξπρες. Προφανώς το μερι πουλάει αυθεντικά το έχω γράψει και στο άλλο νήμα. Το αλιεξπρες τα πουλάει σε όλους τους χρωματισμούς. Το Λίνκ δεν ανοίγει από το κινητό και τα ακουστικά είμαι χρυσά και μόνο εκτός από τα if.Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Απρίλιος 19, 2014 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 Το αλιεξπρες τα πουλάει σε όλους τους χρωματισμούς. προφανως χρωματισμους των θηκων,ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Απρίλιος 19, 2014 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 αυτοι αραγε? ειναι γνησια?IF Edition Xiaomi Piston Earphone Earbud With Remote and Mic 1.2M Top Quality on Aliexpress.comFree shippingXIAOMI 2nd IF Commemorative Edition Piston Earphone Earbud With Remote & Mic-in Consumer Electronics on Aliexpress.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 19, 2014 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 Τελευταία φορά είδα μια θήκη για κινητό στο aliexpress και την ήθελα, βλέπω των seller μια χαρά ratings, την βάζω στο καλάθι και πατάω checkout, δεν είχε επιλογή για PayPal... Την βρίσκω αλλού, πάλι no PayPal. Δεν ξέρω αν γενικά δεν υπάρχει υποστήριξη για PayPal αλλά δεν παίζει να αγοράσω online που site που το λεν "alibaba" , πόσο μάλλον να βάλω κατευθείαν στοιχεία πιστωτικής και να πάρω κάτι όπως τα Pistons χωρίς να ξέρω αν είναι τα πραγματικά. Συμβουλή, αντί να ψάχνετε τα site καταστημάτων, ψάξτε forums που συζητάνε για τα pistons και μάλιστα γράφουν από που τους κορόιδεψαν με μαϊμούδες και από που πήραν γνήσια. Έχω δει να λένε για γνήσια και για πολίτες από ebay, aliexpress και από καταστήματα. Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts