gdp77 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2004 Από την ερχόμενη εβδομάδα λογικά θα έχω adsl πρόσβση και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με κάποια ψαγμένα p2p προγράμματα...Έχω ακούσει για DC++, για Bit Torrents, ακόμα και για κάποιο κανάλι στο irc απ' όπου μπορείς να κατεβάσεις απίδτευτα πράγματα... Δυστυχώς όμως κανείς δε βοηθάει λες και είναι κρατικά μυστικά όλα αυτά. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τις δυνατότητες που προσφέρουν τα παραπάνω και πιο τελικά είναι η καλύτερη λύση για τους έχοντες adsl?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Θα πας εδώ για το DC++ http://www.adslgr.com/forum/thread6138.htmlκαι για Torrent http://www.adslgr.com/forum/thread7173.htmlΠροσωπικά χρησιμοποιώ και τα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Οκτώβριος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 19:44] και πιο τελικά είναι η καλύτερη λύση για τους έχοντες adsl? Η καλύτερη λύση είναι τα δοκιμάσεις όλα και συγκρίνοντας να βρεις πιο σε βολεύει περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mktheater Οκτώβριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 εγω θα σου προτεινα το Shareaza.δοκιμασετο ισως σε βολεψει.ΚΑΛΟ DOWNLOADING!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Οκτώβριος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 εγώ θα σου πρότεινα κάποια μονταρισμένη έκδοση του emule (πχ MorphXT) και το DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 DC++ kαι Bittorrent...με AZUREUS client και είσαι .....completΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜULE...θα περιμένεις αιώνια να αρχίσει να κατεβάζει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2004 Εγώ χρησιμοποιώ Emule (Sivka mod) κατά κύριο λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Οκτώβριος 27, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 ρε παιδια τωρα που αναφεραμε irc ξερει κανεις πως μπορω να κανω request ena pack σε καποιους διεθνης servers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Νοέμβριος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 πηγαινε στηγ σελιδα www.packetnews.com η www.ircspy.com και κανε search οτι θες. πατα πανω στο αποτελεσμα που θες και θα σου ανοιξει τo irc μετα κανε ctrl+v(επικολληση) μεσα στο καναλι για να ζητησεις το αντιστοιχο paketo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorus Δεκέμβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 ολα!!!! irc για τινγκα ταχυτητες βιττορεντς για ταινιες κλπ και μουλαρ για αργα και σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Εγω παντως χρησιμοποιω dc++.Βασικα οπως σου ειπανε και τα παιδια μονο δοκιμαζωντας θα δεις πιο σε εξυπηρετει Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 θα συμφωνησω με τους περισσοτερους.. και μιλαω εκ πειρας μιας και εχω κατεβασεις 100αδες GBs ... καταρχην θα βρεις μερικα ΚΑΛΑ forums με λινκς δευτερον θα χρησιμοποιεις shareaza & klite & warezp2p για mp3 κυριως και μικρα προγραμματα emule modified για οτιδηποτε ΑΛΛΑ με υπομονη dc++ και irc για πιο ψαγμενο....ψαξιμο ... φυσικα ενα καλο ftp client & getright & flashget για downloads απο FTPs κλπ (αφου βρεις λινκς) τα torrent και antileech μονο ως βοηθητικα ... μερικα καλα links για βοηθεια (οχι download links) .... index.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 @abarth πότε είπαμε θα πάμε για καφέ φίλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 χεχ...εισαι σαλονικα? :Ρ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Δεκέμβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 23:00] θα συμφωνησω με τους περισσοτερους.. και μιλαω εκ πειρας μιας και εχω κατεβασεις 100αδες GBs ... καταρχην θα βρεις μερικα ΚΑΛΑ forums με λινκς δευτερον θα χρησιμοποιεις shareaza & klite & warezp2p για mp3 κυριως και μικρα προγραμματα emule modified για οτιδηποτε ΑΛΛΑ με υπομονη dc++ και irc για πιο ψαγμενο....ψαξιμο ... φυσικα ενα καλο ftp client & getright & flashget για downloads απο FTPs κλπ (αφου βρεις λινκς) τα torrent και antileech μονο ως βοηθητικα ... μερικα καλα links για βοηθεια (οχι download links) .... Eπειδή και εγώ έχω κατεβάζει μερικές εκατοντάδες Gbs , τα torrents μόνο ως "βοηθητικά" δεν τα θεωρώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 όχι αλλά έρχομαι συχνά και,... αν πρόκειται για λίγες εκατοντάδες γίγα (εμένα μου φτάνει μία) έρχομαι όπως είμαι , ειδικά τώρα όταν κλείσουν οι σχολές είναι σχεδόν σίγουρο, Θα μου επιτρέψεις να κεράσω εγώ τον καφέ ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 7, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 κοιτα αν ασχοληθεις και με ftps και με http λινκς και με irc τοτε τα torrents ειναι πραγματικα βοηθητικα .... γιατι απλουστατα εχουν πολλες αυξομειωσεις σε ταχυτητα και ειναι καπως ακαμπτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Δεκέμβριος 7, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 00:11] κοιτα αν ασχοληθεις και με ftps και με http λινκς και με irc τοτε τα torrents ειναι πραγματικα βοηθητικα .... γιατι απλουστατα εχουν πολλες αυξομειωσεις σε ταχυτητα και ειναι καπως ακαμπτα... Tι εννοείς με το "άκαμπτα" ? Όσο για την ταχύτητα ,προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά με το BT network. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 7, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 άκαμπτα ίσως αλλά και γω νομίζ ω πως μέναν torrent client δεν κατεβάζεις το ίδιο από ό,τι κατεβάζεις απόμιά σελίδα π.χ ή από έναν messenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 8, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 αυτο που λες εξαρταται απο τον server εστι νομιζω τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.