astrolabos Μάϊος 4, 2014 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 Μπράβο Τάσο! Συγχαρητήρια για τη δουλειά και το μεράκι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 4, 2014 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 Eυχαριστούμε για την παρουσίαση και την γνωριμία όλων τον εμπλεκομένων Καλή συνέχεια στα όποια σχέδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 4, 2014 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 Πες την κουμπάρα να σου παρει μια καλή μηχανή ρε συ... Πάλι τα γυαλιά μου έψαχνα κάποια στιγμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitbullman Μάϊος 4, 2014 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 ]Πες την κουμπάρα να σου παρει μια καλή μηχανή ρε συ... Πάλι τα γυαλιά μου έψαχνα κάποια στιγμή! δικιο εχεις!! ειναι κατι που εχει παρατηρησει ο φιλος seafalco αρκετο καιρο πριν ,και φοβουμενος μην παρεξηγηθω το προτεινε σε pm και τον ευχαριστω γιαυτο οσο και για το ηθος της "παρατηρησεις" του. Η κουμπαρα ειναι η γυναικα μου απλα την αναφερω κουμπαρα ως προς τον κουμπαρο για πλακα απτη λαικο χιουμοριστικο στοιχακι .... Σε επομενη κατασκευη θα βελτιωθει η ποιοτητα των φωτο :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 4, 2014 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 μπραβο για την κατασκευη , οταν κατι το φτιαχνεις με μερακι , ειναι καταδικασμενο να βγει ωραιο :woot: μαστορα να σε ρωτησω . αυτες οι βασεις στηριξης των οθονων , ειναι καλες ? ειναι 2πολου αξονα ? μηπως ξερεις το μεγιστο βαρος που σηκωνουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitbullman Μάϊος 4, 2014 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 μπραβο για την κατασκευη , οταν κατι το φτιαχνεις με μερακι , ειναι καταδικασμενο να βγει ωραιο :woot:μαστορα να σε ρωτησω . αυτες οι βασεις στηριξης των οθονων , ειναι καλες ? ειναι 2πολου αξονα ? μηπως ξερεις το μεγιστο βαρος που σηκωνουν ?[/QUOTE] το αν ειναι καλες θα το δειξει ο χρονος απλα ειναι οι πιο φθηνες που βρηκα και εψαχνα αρκετο καιρο οσο για τα υπολοιπα δες ιδιας ομασι Υπολογιστες :: Περιφερειακά Η/Υ :: Βασεις Οθονης :: Roline Βαση Τοιχου Οθονησ 8kgr 2 Σημειων Στηριξησ 17.99.1121 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 4, 2014 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 το αν ειναι καλες θα το δειξει ο χρονος απλα ειναι οι πιο φθηνες που βρηκα και εψαχνα αρκετο καιρο οσο για τα υπολοιπα δες ιδιας ομασι Υπολογιστες :: Περιφερειακά Η/Υ :: Βασεις Οθονης :: Roline Βαση Τοιχου Οθονησ 8kgr 2 Σημειων Στηριξησ 17.99.1121 ουυυυ τζαμπα πραμα , δεν το χα στα σχεδια μου , αλλα οταν το ειδα στις φωτο σου, μου γυαλισε , ισως χτυπησω μια μπας την ανεβασω στον τοιχο την δικη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.