astrolabos Μάϊος 4, 2014 #41 Μάϊος 4, 2014 Μπράβο Τάσο! Συγχαρητήρια για τη δουλειά και το μεράκι σου
Spirosssss Μάϊος 4, 2014 #42 Μάϊος 4, 2014 Eυχαριστούμε για την παρουσίαση και την γνωριμία όλων τον εμπλεκομένων Καλή συνέχεια στα όποια σχέδια!
Snips Μάϊος 4, 2014 #43 Μάϊος 4, 2014 Πες την κουμπάρα να σου παρει μια καλή μηχανή ρε συ... Πάλι τα γυαλιά μου έψαχνα κάποια στιγμή!
pitbullman Μάϊος 4, 2014 Author #44 Μάϊος 4, 2014 ]Πες την κουμπάρα να σου παρει μια καλή μηχανή ρε συ... Πάλι τα γυαλιά μου έψαχνα κάποια στιγμή! δικιο εχεις!! ειναι κατι που εχει παρατηρησει ο φιλος seafalco αρκετο καιρο πριν ,και φοβουμενος μην παρεξηγηθω το προτεινε σε pm και τον ευχαριστω γιαυτο οσο και για το ηθος της "παρατηρησεις" του. Η κουμπαρα ειναι η γυναικα μου απλα την αναφερω κουμπαρα ως προς τον κουμπαρο για πλακα απτη λαικο χιουμοριστικο στοιχακι .... Σε επομενη κατασκευη θα βελτιωθει η ποιοτητα των φωτο :sorry:
kpetros Μάϊος 4, 2014 #45 Μάϊος 4, 2014 μπραβο για την κατασκευη , οταν κατι το φτιαχνεις με μερακι , ειναι καταδικασμενο να βγει ωραιο :woot: μαστορα να σε ρωτησω . αυτες οι βασεις στηριξης των οθονων , ειναι καλες ? ειναι 2πολου αξονα ? μηπως ξερεις το μεγιστο βαρος που σηκωνουν ?
pitbullman Μάϊος 4, 2014 Author #46 Μάϊος 4, 2014 μπραβο για την κατασκευη , οταν κατι το φτιαχνεις με μερακι , ειναι καταδικασμενο να βγει ωραιο :woot:μαστορα να σε ρωτησω . αυτες οι βασεις στηριξης των οθονων , ειναι καλες ? ειναι 2πολου αξονα ? μηπως ξερεις το μεγιστο βαρος που σηκωνουν ?[/QUOTE] το αν ειναι καλες θα το δειξει ο χρονος απλα ειναι οι πιο φθηνες που βρηκα και εψαχνα αρκετο καιρο οσο για τα υπολοιπα δες ιδιας ομασι Υπολογιστες :: Περιφερειακά Η/Υ :: Βασεις Οθονης :: Roline Βαση Τοιχου Οθονησ 8kgr 2 Σημειων Στηριξησ 17.99.1121
kpetros Μάϊος 4, 2014 #47 Μάϊος 4, 2014 το αν ειναι καλες θα το δειξει ο χρονος απλα ειναι οι πιο φθηνες που βρηκα και εψαχνα αρκετο καιρο οσο για τα υπολοιπα δες ιδιας ομασι Υπολογιστες :: Περιφερειακά Η/Υ :: Βασεις Οθονης :: Roline Βαση Τοιχου Οθονησ 8kgr 2 Σημειων Στηριξησ 17.99.1121 ουυυυ τζαμπα πραμα , δεν το χα στα σχεδια μου , αλλα οταν το ειδα στις φωτο σου, μου γυαλισε , ισως χτυπησω μια μπας την ανεβασω στον τοιχο την δικη μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.