Jump to content

Πως μαθαινουμε το υπολοιπο χρονο ομιλιας σε δωρεαν χρονου ομιλιας, σε cosmokarta

Cipioner

Recommended Posts

Exω cosmokarta και καθε φορα που κανω ανανεωση απο 10 ευρω και πανω σου δινουνε 5 ωρες δωρεαν χρονου ομιλιας, προς ολα τα δικτυα.

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να γνωριζω ανα πασα στιγμη ποσο υπολοιπο εχω και 2 φορες μου εχει τελειωσει η καρτα χωρις να το καταλαβω.

Ξερει καποιος πως μπορω να μαθω το υπολοιπο, που μπορω να επικοινωνησω, η καποιο ηχογραφημενο μηνυμα να σε ενημερωνει, οπως γινετε και με τον κανονικο χρονο ομιλιας?

Ευχαριστω.

Ναι, αλλα σου λεει μονο για τον υπολοιπο χρονο ομιλιας που καταναλωνεις προς 2 αριθμους με ενα λεπτο το λεπτο και οχι για το υπολοιπο του δωρεαν χρονου (το οποιο δεν μετραει προς αυτα τα 2 νουμερα) και το οποιο μολις μηδενιστει μεσα σε 10 περ. λεπτα σου τρωει και την υπολοιπη καρτα.

Γι αυτο φαινετε δεν σου αναφερουνε τιποτα:angry:

Exω what's up, αυτη ειναι μια δευτερη καρτα, 5 ωρες προς ολους, δεν σου δινει το whatsup, τελικα εστειλα ΥP ΣΤΟ 1314 και σου αναφερει και το υπολοιπο του δωρεαν χρονου ομιλιας, ενω τηλεφωνικα (στο 1314), δεν στο αναφερει, παρα μονο το υπολοιπο ποσο σε ευρω.

Ευχαριστω και τον moderator, απλως ειχα την εντυπωση οτι στο γραπτο μηνυμα θα σου ανεφερε μονο το ποσο σε ευρω, ενω σου αναφερει και το υπολοιπο του δωρεαν χρονου.

Tελος επισης αυτο που μου την δινει ειναι η ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα, αυτη η κοροιδια πρεπει να σταματησει και θα σταματησει μονο αν ο κοσμος αρχιζει να αντιδρα ομαδικα, γιατι στην ουσια σου τρωνε σχεδον τον μισο χρονο ομιλιας για πλακα.

Εαν κανεις ανανεωση με 10 ευρω και ανω σου δινουνε "δωρο" 5 ωρες προς ολα τα δικτυα, αν δεν θες να σου το περσασουν πολυ απλα κανεις ανανεωση με λιγοτερο απο 10 ευρω και στο whatsup η ελαχιστη χρεωση ειναι 3 λεπτα

Η ελαχιστη χρεωση ανα δευτερολεπτο δεν νομιζω αυτη την στιγμη να ισχυει πουθενα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.