Pithonas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως γίνεται να παίζεις ένα παιχνίδι (π.χ. Sacred Citadel) και να παίζει ο ένας στο πληκτρολόγιο και ο άλλος με το gamepad (το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αναγνωρίζει το gamepad έτσι και αλλιώς και δεν γνωρίζω γιατί) ...βρήκα κάτι προγραμματάκια αλλά το μόνο που κάνουν είναι να μετατρέπει τα κουμπιά του gamepad σε αυτά του πληκτρολογίου...υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζουν ταυτόχρονα? To gamepad ειναι το SpeedLink Strike (κάτι απλό).(έχω βάλει τα drivers του gamepad και την τελευταία έκδοση του Directx)
Volrath Απρίλιος 10, 2014 #2 Απρίλιος 10, 2014 Joytokey.Τρέχεις το προγραμματάκι, επιλέγεις π.χ. pov switch up = w, pov switch down =s button 1 = space... κτλ κ εισαι κομπλέ.Άμα δε στο βρίσκει το joystick πρέπει να κάνεις add άλλο ένα - θα είναι κάποια άλλη συσκευή πρώτα που θα τη διαβάσει σαν joystick.
Pithonas Απρίλιος 10, 2014 Author #3 Απρίλιος 10, 2014 κάτι πάει να κάνει δλδ μερικά κουμπιά τα έχει πιάσει αλλά και πάλι δεν μου αναγνωρίζει τα βελάκια πανω, κάτω...κ.λ.π. βασικά αυτό το πρόγραμμα δεν κάνει απλα μετατροπή τα κουμπιά σαν τα άλλα που είχα βρει...ή θα είανι και το πληκτρολόγιο και το gamepad μαζί χωρίς να επιρεάζει το ένα το άλλο.
Volrath Απρίλιος 10, 2014 #4 Απρίλιος 10, 2014 κάτι πάει να κάνει δλδ μερικά κουμπιά τα έχει πιάσει αλλά και πάλι δεν μου αναγνωρίζει τα βελάκια πανω, κάτω...κ.λ.π. βασικά αυτό το πρόγραμμα δεν κάνει απλα μετατροπή τα κουμπιά σαν τα άλλα που είχα βρει...ή θα είανι και το πληκτρολόγιο και το gamepad μαζί χωρίς να επιρεάζει το ένα το άλλο.Άμα πιάνει κάποια και κάποια άλλα όχι τότε είσαι καλά. Απλά βάλε να βλέπεις τα pov switches κτλ - αυτό θα είναι το d-pad.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.