Jump to content

Gamepad και πληκτρολόγιο σε ένα παιχνίδι

Pithonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως γίνεται να παίζεις ένα παιχνίδι (π.χ. Sacred Citadel) και να παίζει ο ένας στο πληκτρολόγιο και ο άλλος με το gamepad (το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αναγνωρίζει το gamepad έτσι και αλλιώς και δεν γνωρίζω γιατί) ...βρήκα κάτι προγραμματάκια αλλά το μόνο που κάνουν είναι να μετατρέπει τα κουμπιά του gamepad σε αυτά του πληκτρολογίου...υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζουν ταυτόχρονα?

To gamepad ειναι το SpeedLink Strike (κάτι απλό).

(έχω βάλει τα drivers του gamepad και την τελευταία έκδοση του Directx)

Joytokey.

Τρέχεις το προγραμματάκι, επιλέγεις π.χ. pov switch up = w, pov switch down =s button 1 = space... κτλ κ εισαι κομπλέ.

Άμα δε στο βρίσκει το joystick πρέπει να κάνεις add άλλο ένα - θα είναι κάποια άλλη συσκευή πρώτα που θα τη διαβάσει σαν joystick.

κάτι πάει να κάνει δλδ μερικά κουμπιά τα έχει πιάσει αλλά και πάλι δεν μου αναγνωρίζει τα βελάκια πανω, κάτω...κ.λ.π. βασικά αυτό το πρόγραμμα δεν κάνει απλα μετατροπή τα κουμπιά σαν τα άλλα που είχα βρει...ή θα είανι και το πληκτρολόγιο και το gamepad μαζί χωρίς να επιρεάζει το ένα το άλλο.

κάτι πάει να κάνει δλδ μερικά κουμπιά τα έχει πιάσει αλλά και πάλι δεν μου αναγνωρίζει τα βελάκια πανω, κάτω...κ.λ.π. βασικά αυτό το πρόγραμμα δεν κάνει απλα μετατροπή τα κουμπιά σαν τα άλλα που είχα βρει...ή θα είανι και το πληκτρολόγιο και το gamepad μαζί χωρίς να επιρεάζει το ένα το άλλο.

Άμα πιάνει κάποια και κάποια άλλα όχι τότε είσαι καλά. Απλά βάλε να βλέπεις τα pov switches κτλ - αυτό θα είναι το d-pad.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.