etxeberia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2014 Ψάχνω φωτοβολταϊκά πλαίσια για σπίτι. Για τροφοδοσία τηλεόρασης, ψυγείου κλπ.Έχω βρει κάποια πράγματα εδώ Φωτοβολταϊκά πλαίσια/πάνελ τιμέςΑλλά δεν ξέρω τι θα βόλευε περισσότερο.:help1::help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Απρίλιος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 Αν θέλεις αυτόνομο σύστημα με μπαταρίες πρέπει να υπολογίσεις τις καταναλώσεις των συσκευών που θα χρησιμοποιήσεις. Διάβασε εδώ Φωτοβολταϊκά, μπαταριες, υπολογισμός συστήματος Υπολογισμοι για Αυτονομα Φωτοβολταικα, Φωτοβολταικά – MP-Energy κάποιους οδηγούς υπολογισμού φωτοβολταϊκού συστήματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 10, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 [MENTION=32214]etxeberia[/MENTION] αμα δεν εχεις γνωση του αθληματος μην δοκιμασεις να κανεις κατι απο μονος σου . πρεπει να επιλεχτουν ολα τα εξαρτηματα ωστε να ταιριαζουν . Επισης πλεον μονο το αυτονομο συμφερει . Παντος ετσι για να γινεται κουβεντα , σε ποια περιοχη το βαζεις ? ειναι στεγη ? ταρατσα ? ποση επιφανεια εχεις ελευθερη . Εχω τωρα μια παρομοια εργασια στην σχολη με αυτο το θεμα , οποτε τα εχω φρεσκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 10, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2014 απαπαπαπαπαπαπα!! μην πας εκει ! ειναι αλητες! να...ρωτα κι αυτον εδω >> ψαχνωγιαφωτοβολταικακαικαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.