etxeberia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2014 Ψάχνω φωτοβολταϊκά πλαίσια για σπίτι. Για τροφοδοσία τηλεόρασης, ψυγείου κλπ.Έχω βρει κάποια πράγματα εδώ Φωτοβολταϊκά πλαίσια/πάνελ τιμέςΑλλά δεν ξέρω τι θα βόλευε περισσότερο.:help1::help1:
l3ft3ris Απρίλιος 10, 2014 #2 Απρίλιος 10, 2014 Αν θέλεις αυτόνομο σύστημα με μπαταρίες πρέπει να υπολογίσεις τις καταναλώσεις των συσκευών που θα χρησιμοποιήσεις. Διάβασε εδώ Φωτοβολταϊκά, μπαταριες, υπολογισμός συστήματος Υπολογισμοι για Αυτονομα Φωτοβολταικα, Φωτοβολταικά – MP-Energy κάποιους οδηγούς υπολογισμού φωτοβολταϊκού συστήματος
kpetros Απρίλιος 10, 2014 #3 Απρίλιος 10, 2014 [MENTION=32214]etxeberia[/MENTION] αμα δεν εχεις γνωση του αθληματος μην δοκιμασεις να κανεις κατι απο μονος σου . πρεπει να επιλεχτουν ολα τα εξαρτηματα ωστε να ταιριαζουν . Επισης πλεον μονο το αυτονομο συμφερει . Παντος ετσι για να γινεται κουβεντα , σε ποια περιοχη το βαζεις ? ειναι στεγη ? ταρατσα ? ποση επιφανεια εχεις ελευθερη . Εχω τωρα μια παρομοια εργασια στην σχολη με αυτο το θεμα , οποτε τα εχω φρεσκα
makio Απρίλιος 10, 2014 #4 Απρίλιος 10, 2014 απαπαπαπαπαπαπα!! μην πας εκει ! ειναι αλητες! να...ρωτα κι αυτον εδω >> ψαχνωγιαφωτοβολταικακαικαλα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.