aspirin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2004 το λεπόν ξαδέρφια... Έχω το mustek για να τροφοδοτει το tower και κάτι άλλα παριφερειακά και το mge για την οθόνη και κάτι άλλα. Θέλω να μετρήσω την τάση που βγάζουνε τα 2 αυτά ups όταν δουλεούνε με την μπαταρία αλλά μόλις έβαλά το πολύμετρο έκανε ΜΠΟΥΜ!!!!! Βάζω το φωτιστικό που έχω στο γραφείο των 7WATT με μετασχηματιστή. Στο mge ups φωτίζει κανονικά. Όταν όμως το βάζω στο Mustek τρεμοπαίζει το φώς. Αυτό με έβαλε σε υποψίες. Μήπως δεν δίνει καλό ρεύμα το Μυστεκ? Φαίνεται από το λογισμικό που έχει ότι το ρεύμα που δίνει από την μπαταρία είναι κανονικο αλλά γιατί το φωτιστικό να τρεμοπαίζει και στο άλλο να φωτίζει κανονικά? Το φωτιστικό το χρησιμοποιώ έμμεσα για να δώ τι ρόλο βαράει κάθέ ups ξεχωρίστα όταν δουλέυει με μπαταρία μόνο. Και τα 2 είναι 600άρια. Να ανησυχώ? Πώς θα μετρήσω την τάση που δίνουν?
trendy Οκτώβριος 24, 2004 #2 Οκτώβριος 24, 2004 Δεν καταλαβαίνω γιατί σου έκανε ΜΠΟΥΜ. Με πολύμετρο μετράς την τάση ενός UPS, τουλάχιστον στο APC μου έτσι τη μετράω. Επίσης δε λες ποιο έκανε το ΜΠΟΥΜ, αλλά υποθέτω το mustek. Επειδή έχω ακούσει γενικώς παράπονα για αυτά, στείλε το rma και πάρε ένα άλλο καλύτερα.Ελπίζω να μην έκανες καμία λακαμία με τη χρήση του πολύμετρου...
aspirin Οκτώβριος 24, 2004 Author #3 Οκτώβριος 24, 2004 τώρα που το σκέφτομαι έκανα λαλακία με τη χρήση του πολύμετρού. Το έβαλα να μετράει τάσεις για συνεχές ρεύμα. Οπότε λογικά έκανε μπούμ το πολύμετρο(όταν μέτραγα το mge). Το mustek καλούτσικό φαίνεται. Θα δείξει στην πορεία τί ρόλο βαράει! Πόσο κάνει ένα φθηνό πολύμετρο γιατί είχα να αγοράσω κάτι αιώνες!!!!!! Πάει το μονάκριβό μου πολυμετράκι!
trendy Οκτώβριος 25, 2004 #4 Οκτώβριος 25, 2004 Με 15 βρίσκεις ένα καλό πολύμετρο να κάνεις τη δουλειά σου.
spc Οκτώβριος 25, 2004 #5 Οκτώβριος 25, 2004 τα Mustek πάντως είναι μία χαρά μηχανάκια..... (ειδικά για τα λεφτά τους)έχω δουλέψει πάρα πολλά με σχεδόν μηδενικά λειτουργικά προβλήματασε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα είναι καλύτερα και από φθηνές σειρές ''επώνυμων''
aspirin Οκτώβριος 25, 2004 Author #6 Οκτώβριος 25, 2004 αν είναι καλά θα το δείξει ο χρόνος. Σίγουρα δεν είναι ΓΤΠ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.