Jump to content

πρόβλημα με hp g62

balboagr

Recommended Posts

2 μέρες τώρα έχω θέμα με αυτό το laptop. Ξαφνικά εκεί που surfarw η παίζω κάποιο game πχ lol μαυρίζει η οθόνη και μετά απο λίγο κλείνει το pc. Όταν πατάω το power για ν'ανοίξει λέει : resume windows και μπαίνει κανονικά.

Windows 7 ultimatex32 2gb ram cpu I5 gpu:radeon HD 5470.

Η συγκεκριμένη σειρά εχει τέτοια θέματα , Καθως δουλευει ακούμπησε στο Πανω αριστερα(ακριβως απο κατω ειναι το φαν του επεξεργαστη) για να διαπίστωσης αν όντως εχει θεμα υπερθερμανσης , δεν ειναι φυσιολογικό να ειναι πολυ ζεστο εκει . Πριν να ειναι αργα μπορεις να το πας σε "γιατρο" για να στο καθαρίσει εσωτερικά απο σκονες που μαζεύονται στο σημείο . Στην χειρότερη πας για αντικατασταση στο φαν του επεξεργαστη.

Η αλήθεια είναι πως όταν παίζω games πέρνει στροφές το ανεμιστηράκι και ζεσταίνεται αριστερά κάτω. Χθές έβλεπα video στο youtube και δεν έκλεισε καθόλου. Θα δοκιμάσω σήμερα να παίξω και αν κάνει τα ίδια πάω για βάση όπως είπατε. Ευχαριστώ πολύ

Λοιπόν το laptop δεν είναι δικό μου καταρχάς. Ο φίλος που το έχει μου έδωσε χθες μια βάση με ανεμιστήρα μάρκα xilence. To θέμα είναι πως δεν πέφτει η θερμοκρασία καθόλου. Έχω ανοιχτό chrome, κατεβάζω και ακούω μουσική στον media player η βλέπω ταινία και οι θερμοκρασίες είναι υπερβολικά υψηλές. Ποστάρω τώρα θερμοκρασίες και τα προγράμματα που τρέχουν. hw_monitor.jpg"]hw_monitor.jpg performance.jpg"]performance.jpg

windows_task_manager.jpg"]windows_task_manager.jpg

Παίδες ακόμα γίνεται μαύρη η οθόνη μετά απο λίγη ώρα. Μέχρι και όταν είμαι στο fb... Έχω φτιάξει τις ρυθμίσεις να μην μπαίνει σε αναμονή λειτουργίας και δεν έχω screen saver..

Καλα λεω οτι δεν κάνουνε τίποτα η βάσης για ψύξη στα λαπτοπ , ειναι "φτηνες" και μη αποτελεσματικες λύσεις , διοτι μπαλώνεις το πρόβλημα και δεν το επισκευάζεις , Με βάση της εικόνες που δείχνεις δεν ειναι φυσιολογικές η θερμοκρασίες απο την στιγμή που εισαι "ρελαντι" όπως λεω και στο ποιο πανω ποστ η συγκεκριμένη σειρά υποφέρει απο cpu cooling , Πήγαινε το για καθαρισμό του ανεμιστήρα τ επεξεργαστή η αν πιάνουν τα χερια σου προσπάθησε μόνος , το Youtube ειναι γεματο laptop disembly βιντεακια ,συμβαίνει και πολλες φορες να χρειάζεται αντικατασταση .

Αν το συστημα ψυξης εχει μαζεψει τριχες και σκονη και εναν delta να βαλεις απο κατω δεν θα κανει τιποτα.

Το γεματο σκονες συστημα ψυξης εχει μειωμενη κατα 60% τη απαγωγη θερμοτητας.

Με λιγα λογια, εχεις περισσοτερο ογκο αερα που εισερχεται αλλα δεν μπορει να βγει γιατι τα φινς εχουν βουλωσει.

Λυσιμο, αλλαγη θερμ σιλικονης καθαρισμος επαφων κλπ και ΜΕΤΑ βαση με ανεμιστηρα

τα χέρια μου πιάνουν το θέμα είναι μην χρειαστεί να βάλω άλλο cpu cooling διότι δεν έχω :) Βαριέμαι ειλικρινά βίδωνε-ξεβίδωνε.. είναι αναγκαστικό?

Αναγκαστικο ειναι , γιατι το λαπτακι θα βγει :rip: στο τελος . Στην τελικη ποσο να σου παρουν για εσωτερικο καθαρισμο ? 15ε ? Καλύτερα απο να τα δωσεις σε μια βαση για ψυξη που προφανώς δεν θα κανεις και δουλειά . Αν χρειαστεί αντικατασταση αν θυμαμαι καλα εχει 50Ε απο εξω(και λεω απο εξω γιατι δεν το έβρισκα εντος ελλαδος) το cpu cooler του συγκεκριμενου μοντελου , εκτος και αν βρεις μεταχειρισμενο .

Για να μην ανοίγω άλλο τόπικ. Βλέπω πάνω στα f1 κλπ έχει κάποια σύμβολα τα οποία λειτουργούσαν πριν το format. Τώρα πχ όταν πατάω το f2 αντί να κατεβάσει την φωτεινότητα δεν κάνει τπτ.. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει? Googlara το μοντέλο κατέβασα το hp quick launch κάτι... αλλά δεν λειτουργούν. Το μοντέλο είναι: hp g62b60sv

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.